Oy baya ugrasmiisin canim, yavas yavas onlarda bol gelecek mutlulugun katlanacakAkşam küçük görümceme gittik iftara. Çiğ köfte, kıymalı makarna ve makarna salatası vardı sadece.. Çiğ köfte acı yiyemem. Makarna yedim mecbur. Oğlan yumurta kirdiydi yere bulamis öğlen, silmiştim. Bir geldik kokuyor ev. Mutfağı çamaşır suyuyla sildim, kırdığını süpürgeyle supurecegim diye elektrikli supurgeyi de yumurtaya bulamis. Balkona aldım, saf çamaşır suyunu sıktım heryerine sildim. Yeni tisortuma da gelmiş, canım sıkıldı. Sol kolunda koca koca 3-4 leke oldu.. Bu arada bugün evlenmeden önce giydiğim pantolonu giydim de gittim.
Dediiimmmm ama ilceyi demedimDemedin kız nerde dedin.
Yakın sayılır samsun :)
Gürün müydü gurun kalmış aklımdaKaptan gurün bizim ora :) esim tarafı ve annem Gürün lü esım dayımın oğlu bu arada
Bende ya çok seviyorum tabak tabak yerim bu aksam da en cok ondan yedimOnu gormedım cnm bayılırım madımağa her turlu yerim :)
Ladik o zaman başka bilmiyom zatenDediiimmmm ama ilceyi demedim
Afiyet olsun canım olsada yesek :)Bende ya çok seviyorum tabak tabak yerim bu aksam da en cok ondan yedim
Yok kuzum dağılmıyor nasıl oldu kiKızlar iyi akşamlar herkese :) ya ben muhallebili kadayıf tatlısı yaptımda yapan varmı daha önce bu kadayıflar üstündeki servis ederken dağılmıyomubenmi beceremedim yoksa
Yumuşadıktan sonra dağılmaz benceBöyle bişey oldu :) tarifte ne yazıyosa yaptım aynısını da bana dağılacakmış gibi geliyo :)
Yumuşarmıki kıtır kıtır üstteki kadayıflar ay eşimin dilinden kurtulamam bişey istedim onuda böyle yaptın diyeYumuşadıktan sonra dağılmaz bence
Ben bi kez yapmıştım kadayıf kısmını arasına koydum muhallebinin..tevafuk55 canım böyle bişey oldu :) tarifte ne yazıyosa yaptım aynısını da bana dağılacakmış gibi geliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?