Vayyy çok heyecanlıııı....Eşimi 5 aydır görmüyorum bakalım zayıflamışsın diyecekmi
Aslında o daha mantıklıymış canımBen bi kez yapmıştım kadayıf kısmını arasına koydum muhallebinin..
yurt dışında çalışıyor inş müh. 4 ayda bir geliyor işteVayyy çok heyecanlıııı....
Ne iş yapıyor ki eşin. Neden o kadar uzun görüşmüyorsunuz.
Bayramda sıfır kaçamaklı olurmu bebeem hele ev baklavasııııı :)Şu dakikadan itibaren sıfır kaçamaklı hafta bana başladı kızlaaaar
Allah kolaylık versin canım benim hiç yapamayacağım bi şey. Sürekli didişiriz ama 4 ayda bir gelse kafayı yerim bütün sorumluluk bendeAslında o daha mantıklıymış canım
yurt dışında çalışıyor inş müh. 4 ayda bir geliyor işte
Gayey guzel omus canim dagilmaz niye dagilsin@tevafuk55 canım böyle bişey oldu :) tarifte ne yazıyosa yaptım aynısını da bana dağılacakmış gibi geliyo :)
Yok yok olur hem kahvaltıda bal kaymak yedim yeter vücut anca toparlayıp eksiye geçer. Şuan artıdayım zaten. Cumaya 54 olcam inşallahBayramda sıfır kaçamaklı olurmu bebeem hele ev baklavasııııı :)
Herkese iyi bayramlar
Amin canım :) Çocuk olmadığı için şimdilik sıkıntı yok ilerleyen zamanlarda görcez :)Allah kolaylık versin canım benim hiç yapamayacağım bi şey. Sürekli didişiriz ama 4 ayda bir gelse kafayı yerim bütün sorumluluk bende
Ya kadayıflar oynuyordu üstünede o yüzden dağılcakmış gibi hissettim :)))Gayey guzel omus canim dagilmaz niye dagilsin
Kız bide çocuk istiyorsunuz.. böyle nasıl olur kızAslında o daha mantıklıymış canım
yurt dışında çalışıyor inş müh. 4 ayda bir geliyor işte
Hippocum ne dediler zayiflamanaCanlarım baytamınız mübarek olsun..
Ya o gelmeden olmaz aslında ama ne zaman tamamen gelecek oda belli değil o yüzden hayırlısı diyorum plan yapamıyorum çocuk konusunda malesefKız bide çocuk istiyorsunuz.. böyle nasıl olur kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?