Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Güzel hanımlaaar
Bayramınız kutlu ve mübarek olsun..
Bn hala tatil hazırlığı ile uğraşıyorum.
Tüm evi temizledim.gerek yok demiştik biliyorum ama duramadım.sil süpür toz al banyo wc derken sırtım tutulmak üzere..şimdi Anka kaptanımın tarifi mercimekli omlet yedim 1 kase de zeytin..bayıldım mercimekli yumurtaya harika oluyooo
Yarın sabah çok erken çıkacağız yola.kendinize dikkat edin cısssslardan uzak bir bayram olsun inşallah

İyi tatiller cnm

Gün iyi başladı, misafirler ardı ardına geldi. Baklavanın yarısı bitti. Arada ağzıma da artık ne diyim. Yemek yemeye fırsat bulamadım. Tam fırına tavuk surecektim, oglen çok sıcaktı, uyumuştuk. Bir kalktım kayinvalidem basım ağrıyor dedi. Tansiyon yüksek, ateş yüksek. Evde düşüremedim, hastaneye geldik. Bir bademcik neler yaptı koca kadına...

Geçmiş olsun flocum

Kahvaltı 09:45
2 avuç içi ev poğaçası
Zeytin peynir domates salatalık
4 dilim sucuk
Bal-kaymak ( bu çok oldu), 1 tk çikalat

18:45
Yarım mango, kiraz sapı çayı
Bir avuç kabak-ay çekirdeği

Gece çok acıkırsam tarçınlı süt ve 1 kuru kayısı yiyeceğim

Su: 3 lt (geçer daha)

Spor:
9. Gün
Mekik : 60
Squat : 100
Plank : 60 sn
Wallsit : 90 sn

Leslie 5 mile
100 jumping jack
100 ayakta yan mekik
20 dk stepper

Kızlar bugün yediğim bal kaymağa ve o çikilata o kadr pişman oldum ki anlatamam. Midem berbat. Sadece midemi temizlemek dinlendirmek için tertemiz besleneceğim inşallah cumaya kadar. Akşam yemeği de yemedim sabah çok oldu diye zaten acıkmadım bile. Hemen de artıya çıkıyor tartı nasıl moralim bozuldu. Uğraşıp durcam şimdi..

Ama gider artılar ne artılar geldi gitti

Midem çöplük değil sözünü daha sık kendime söylemem gerekiyor sanırım

Selam 12. Takım

Kimsecikler yok herkes bayram telaşında az senle sohbet edelim

Sporlarımı yaptım sadece leslie 5 mile kaldı. 1 saatcik ama öyle üşeniyorum ki hıoıffffff neden yedim sabah diye kendime kızıyorum acıktım da ama aramızda kalsıntarçınlı süt içeyim diyorum ona bile vicdan yapıyorum şuan içmesem daha iyi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…