- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Azcık abartmıyor musun cnm?? Hiç bişi yememişsin.. bal kaymak sabah yemişsin şimdiye kalmamıştır..Selam 12. Takım
Kimsecikler yok herkes bayram telaşında az senle sohbet edelim
Sporlarımı yaptım sadece leslie 5 mile kaldı. 1 saatcikama öyle üşeniyorum ki hıoıffffff neden yedim sabah diye kendime kızıyorum acıktım da ama aramızda kalsın tarçınlı süt içeyim diyorum ona bile vicdan yapıyorum şuan içmesem daha iyi diyorum
Neler yedin? Bugünlük olurKızlar bugün azcık diyeti bozdum galba.. yarın ekstra dikkat edicem inş..
Baya yedim ama hippoAzcık abartmıyor musun cnm?? Hiç bişi yememişsin.. bal kaymak sabah yemişsin şimdiye kalmamıştır..
2 yumurta yedim öğlen. . Sonra bayram çikolatası bikaç tane gittiğim yerlerde. . Tatlıdan iyidir dedim.. şekersiz Türk Kahvesi. . 6 ya kadar iyiydi 6 da bi koçan bizim tarlalardan haşlanmış mısır..Neler yedin? Bugünlük olur
Kömbe sizde de var demek. Ben tadına alışamadım daha.2 yumurta yedim öğlen. . Sonra bayram çikolatası bikaç tane gittiğim yerlerde. . Tatlıdan iyidir dedim.. şekersiz Türk Kahvesi. . 6 ya kadar iyiydi 6 da bi koçan bizim tarlalardan haşlanmış mısır..
19.30da..
1 tabak tuzlu Yoğurtlu etli çorba
2 içli köfte
1 dolma
3 kaşık bulgur pilavı
Kola gazoz ekmek yok..
Az önce eltimde bi şekersiz kahve ve 1 fıstıklı kömbe.. bu kadar işte. .
Bende sevmem pek ama 1 tane yiyim dedim...Kömbe sizde de var demek. Ben tadına alışamadım daha.
Afiyet olsun. Çok özleyeceğim ben bu bayramıBende sevmem pek ama 1 tane yiyim dedim...
Kömbe nedir ben bilmiyorum ama geri kalanı bayram için iyi bence yine dengeleyebilmişsin. Abartı değil sanki. Hem ekmek de yoook2 yumurta yedim öğlen. . Sonra bayram çikolatası bikaç tane gittiğim yerlerde. . Tatlıdan iyidir dedim.. şekersiz Türk Kahvesi. . 6 ya kadar iyiydi 6 da bi koçan bizim tarlalardan haşlanmış mısır..
19.30da..
1 tabak tuzlu Yoğurtlu etli çorba
2 içli köfte
1 dolma
3 kaşık bulgur pilavı
Kola gazoz ekmek yok..
Az önce eltimde bi şekersiz kahve ve 1 fıstıklı kömbe.. bu kadar işte. .
Flo yetmez mi artık yarın da yiyecekmisin çok. Bak cuma tartı var üzülme sonraBen bugün de menü veremiyorum, sabah kahvaltim iyiydi ama sonrasi
Kıyamam onca işteb sonra yorulursun tabi. Bir de yoğun geçiyordur senin bayram gelem giden falan. Allah kolaylık versin az kaldı birkaç saate uyumuş olursun bile:)İyi Akşamlar Kızlar Yoruldum Dun hiç uyumadım cok uykum var gece olsada yatsak
Kömbe kurabiye gibi bişey. ..Kömbe nedir ben bilmiyorum ama geri kalanı bayram için iyi bence yine dengeleyebilmişsin. Abartı değil sanki. Hem ekmek de yoook
Flo yetmez mi artık yarın da yiyecekmisin çok. Bak cuma tartı var üzülme sonra
Sorma ya bide dun gozume camasır suyu kaçtı öğlene kadar zombi gibi dolaştım baktım olmuyor gelen giden kv me üstelik cogunu tanımıyorum esime dedım kaçtık evden  Kıyamam onca işteb sonra yorulursun tabi. Bir de yoğun geçiyordur senin bayram gelem giden falan. Allah kolaylık versin az kaldı birkaç saate uyumuş olursun bile:)
Geçmiş olsun cnm. ..Sorma ya bide dun gozume camasır suyu kaçtı öğlene kadar zombi gibi dolaştım baktım olmuyor gelen giden kv me üstelik cogunu tanımıyorum esime dedım kaçtık evden  yenı geldık artık gelen olmaz :)
Aaaa çok geçmiş olsun Allah korusun nasıl kaçtı.Sorma ya bide dun gozume camasır suyu kaçtı öğlene kadar zombi gibi dolaştım baktım olmuyor gelen giden kv me üstelik cogunu tanımıyorum esime dedım kaçtık evden  yenı geldık artık gelen olmaz :)
Kaptan ben dondurma yedimAaaa çok geçmiş olsun Allah korusun nasıl kaçtı.
Flo canım geçmiş olsunBen bugün de menü veremiyorum, sabah kahvaltim iyiydi ama sonrasi
Geçmiş olsun canımSorma ya bide dun gozume camasır suyu kaçtı öğlene kadar zombi gibi dolaştım baktım olmuyor gelen giden kv me üstelik cogunu tanımıyorum esime dedım kaçtık evden  yenı geldık artık gelen olmaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?