Daha iyi şimdi. Erkenden uyudu. Şükür ateşi tekrarlamadı.Flo canım kv nasıl oldu?
Kötü alıştık sahura kadar oturmaya. Ben de yattım ama uyku yok. Telefonun şarjı bitmek üzere, karıştırıp duruyorum.Geç vakitte çaydan mı kahveden mi Ramazan da alıştığımdan mı uykum gelmiyor
GÜnaydııııınnnnnnGünaydın kızlar
Oruçtan sonra suyu unuttun tabiSelam kızlar menu verip kaçacağım.
Sabah 10 gibi
6 kaşık melemen 1 çiçek ekmek yaprağıçay peynir
Arada çikolata çay su. Sanırım 5-6 tane bayram çikolatası yedim.
Akşam 17.30
tavada 2 yumurta 2 dilim ekmek.
Az önce 1 tane uçu bir arada.
Spor yok
Su 1 lt hiç su içmek aklıma gelmedi
Geçmiş olsun nasıl yakar o da gözü. Artık bugün dinlen güzelce hak ettinSorma ya bide dun gozume camasır suyu kaçtı öğlene kadar zombi gibi dolaştım baktım olmuyor gelen giden kv me üstelik cogunu tanımıyorum esime dedım kaçtık evden  yenı geldık artık gelen olmaz :)
Ben bu gün sabah kaç çıktım biliyor musun?Oruçtan sonra suyu unuttun tabi
Ben bu gün sabah kaç çıktım biliyor musun?
67.5. Şok oldum. Yediklerim de ortada. 5 tane bayram çikolatası yedim sadece cıss olarak. Ramazanda hiç birşey yemeden verdiğim 2 kilo azcık yiyince geri geldi hemen
Kızlar sizde durumlar nasıl.
Aaaaaaa şimdi hatırladım son gün iftardan sonra yediğim çikolata kaplı lokumlar varrrrrr
Kaptan Yedigün de içtin ya..Ben bu gün sabah kaç çıktım biliyor musun?
67.5. Şok oldum. Yediklerim de ortada. 5 tane bayram çikolatası yedim sadece cıss olarak. Ramazanda hiç birşey yemeden verdiğim 2 kilo azcık yiyince geri geldi hemen
Gunaydin hipocumGünaydın kızlar. ...
Gunaydin anka ben bugün seni rüyamda gördümGünaydın kızlar
Aaaa ba ba ba bak yediğimi içtiğimi sayıyorKaptan Yedigün de içtin ya..
Yavrusum cikolata yiyosunya su tutuyordur vücut çabuk alinan kilolar çabuk gider dikkat et ben hala ayniyim yaaa ama evim berbat bi geldim makinede bulasik birakmis esim, küflenmiş onlarda sabahtan beri ugrasiyorum yeni bitti mutfak .. daha bavullari acmadim makineye camasir atcam.. benim eve bayram gelmemisBen bu gün sabah kaç çıktım biliyor musun?
Hayırdır inşallah nasıl gördün.Gunaydin anka ben bugün seni rüyamda gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?