Kk olarak otobüsle geziye çıkmışızHayırdır inşallah nasıl gördün.
Ama ama kaptan Yedigün içtim midem rahatsız oldu demedin mi?? Normal menüler aklımda kalmıyor ama kaçamaklar aklımda..Aaaa ba ba ba bak yediğimi içtiğimi sayıyor
Doğru yedi gün de varKaçamağın dibine vurmuşum ben artı çıkmayımda kim çıksın
Yaaaa KK olarak bensiz geziye çıktınız haberim yok yolda yakalandınız. Sonunu hatırlamaman gayet normal naptım kimbilir beni dışladınız diyeKk olarak otobüsle geziye çıkmışızmola da seninle karşılaştık baskada hatırlamıyorum
Yaaaa KK olarak bensiz geziye çıktınız haberim yok yolda yakalandınız. Sonunu hatırlamaman gayet normal naptım kimbilir beni dışladınız diye
Sagol cnm merdivenleri yıkarken gozume sıçradı maalesef ama şimdi iyi şükürAaaa çok geçmiş olsun Allah korusun nasıl kaçtı.
Sen evi toparlayınca eksiye düşersin zatenYavrusum cikolata yiyosunya su tutuyordur vücut çabuk alinan kilolar çabuk gider dikkat et ben hala ayniyim yaaa ama evim berbat bi geldim makinede bulasik birakmis esim, küflenmiş onlarda sabahtan beri ugrasiyorum yeni bitti mutfak .. daha bavullari acmadim makineye camasir atcam.. benim eve bayram gelmemis
Bu arada bana bildirim gelmiyi yaaa kk dan
Ankanın gazabından korkanlarYaaaa KK olarak bensiz geziye çıktınız haberim yok yolda yakalandınız. Sonunu hatırlamaman gayet normal naptım kimbilir beni dışladınız diye
Sagol cnm kız ne dinlenmesiGeçmiş olsun nasıl yakar o da gözü. Artık bugün dinlen güzelce hak ettin
Ben burdayım hep kimseler yok bayram hemen bitsin istiyorumKızlar ne sessiz buralar arada oturdukca bakıyorum birazdan görümceme görücü gelecekmiş onu bekliyorlar bende kızı uyutuyorum dıye kaçtım
Afiyet olsun eylülüm bugünün mis gibi olacak inşallahSabah
1kk peynir
1dilim tb kizarmis ekmek
Domates salatalik
6 zeytin
Ara
1 kase tarcinli yigurt
1 kase erik
Oglen
Yigurtli kabak
Bir kase corba
Aksam ne yiyecegime karar vermedimmk kizlar 2 3 gundur asiro derecede abarttim onlati yazmadim tabi buraya duzgun beslenince yazayim dedim.
Canım ya serbeti cekmemesinin tek nedeni oluyor o da şerbetin kalın olması, yani b3n 6 dakika kaynatıp kapatıyorum maksimum 1 saate çekiyor.tevafuk55 benim tatlılar şerbeti tam çekmedi ya.. kaç saat beklemesi lazım..
Canım eline sağlık dağıldı mi esin ne dedi :)tevafuk55 canım böyle bişey oldu :) tarifte ne yazıyosa yaptım aynısını da bana dağılacakmış gibi geliyo :)
Görüntü süper canım eline sağlık
Canım yok dağılmadı servis yaparken biraz dağılıyor kadayıfları ama o kadarı normal heraldeCanım eline sağlık dağıldı mi esin ne dedi :)
Görüntü süper canım eline sağlık
Hadi inşallah cumaya kadar dikkat edersen giderSelam kızlar dün kv ler bugün annemler derken şimdi evimdeyim ama bende artıdayım yüksek ihtimalkarnıma bir futbol topu yerlestirilmis gibi siskinim zaten kaçamaklar (ekmek ve türevleri) b3nde şişkinlik yapıyor sanırım beyaz un bana hiç yaramıyor dün tatlı yemedim gazlı içecek içmedim ama yemeklerle beraber ekmek yedim ve müthiş şiştim kalan günlerde detoks la beraber dikkat edip eksilere gececem inşallah
Evet var kahvaltı canım atıcam şimdi resmi. Ben detoks yapamadım malesef uyamadım ama bidaha yaparsam tam uyacağım
Cansın sen can
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?