Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Aaaa ba ba ba bak yediğimi içtiğimi sayıyor

Doğru yedi gün de var Kaçamağın dibine vurmuşum ben artı çıkmayımda kim çıksın
Ama ama kaptan Yedigün içtim midem rahatsız oldu demedin mi?? Normal menüler aklımda kalmıyor ama kaçamaklar aklımda..

Sen evi toparlayınca eksiye düşersin zaten
Yaaaa KK olarak bensiz geziye çıktınız haberim yok yolda yakalandınız. Sonunu hatırlamaman gayet normal naptım kimbilir beni dışladınız diye
Ankanın gazabından korkanlar

Kızlar ne sessiz buralar arada oturdukca bakıyorum birazdan görümceme görücü gelecekmiş onu bekliyorlar bende kızı uyutuyorum dıye kaçtım
Ben burdayım hep kimseler yok bayram hemen bitsin istiyorum
Afiyet olsun eylülüm bugünün mis gibi olacak inşallah

tevafuk55 benim tatlılar şerbeti tam çekmedi ya.. kaç saat beklemesi lazım..
Canım ya serbeti cekmemesinin tek nedeni oluyor o da şerbetin kalın olması, yani b3n 6 dakika kaynatıp kapatıyorum maksimum 1 saate çekiyor.

Selam kızlar dün kv ler bugün annemler derken şimdi evimdeyim ama bende artıdayım yüksek ihtimal karnıma bir futbol topu yerlestirilmis gibi siskinim zaten kaçamaklar (ekmek ve türevleri) b3nde şişkinlik yapıyor sanırım beyaz un bana hiç yaramıyor dün tatlı yemedim gazlı içecek içmedim ama yemeklerle beraber ekmek yedim ve müthiş şiştim kalan günlerde detoks la beraber dikkat edip eksilere gececem inşallah

Hadi inşallah cumaya kadar dikkat edersen gider
Anka detoks çorbası tarifi versende çarşamba perşembe yapsak? ? Bidw bu detoksta kahvaltı var mı?? @MiuLego sen nasıl yaptın? ?
Evet var kahvaltı canım atıcam şimdi resmi. Ben detoks yapamadım malesef uyamadım ama bidaha yaparsam tam uyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…