Cansın sen candur bakim yapabilirsem çarşamba perşembe yapim. ..
Keşke hep beraber yapsak. . Motivasyon olur.. hem bütün gruplar artı iken bize eksi olur inşallah. ..ÇArşambaya kadr eksiye geçmemişsem ben de yapmayı düşünüyorum hippo
Ben başka detoks yapacam insallahKeşke hep beraber yapsak. . Motivasyon olur.. hem bütün gruplar artı iken bize eksi olur inşallah. ..
Seninki nasıl??Ben başka detoks yapacam insallah
Geçmiş olsun canım inşallah iyidir şimdi..Gün iyi başladı, misafirler ardı ardına geldi. Baklavanın yarısı bitti. Arada ağzıma da artık ne diyim. Yemek yemeye fırsat bulamadım. Tam fırına tavuk surecektim, oglen çok sıcaktı, uyumuştuk. Bir kalktım kayinvalidem basım ağrıyor dedi. Tansiyon yüksek, ateş yüksek. Evde düşüremedim, hastaneye geldik. Bir bademcik neler yaptı koca kadına...
Canım aslımda bal kaymak ve çikolata fazla yememişsin ama artık bünyemi bunlara tepki vermeye bailadı.uzun zamandır yemeyince.normal bence..cumaya kadr toplarsın eminimKızlar bugün yediğim bal kaymağa ve o çikilata o kadr pişman oldum ki anlatamam. Midem berbat. Sadece midemi temizlemek dinlendirmek için tertemiz besleneceğim inşallah cumaya kadar. Akşam yemeği de yemedim sabah çok oldu diye zaten acıkmadım bile. Hemen de artıya çıkıyor tartı nasıl moralim bozuldu. Uğraşıp durcam şimdi..
Ama gider artılar ne artılar geldi gitti
Midem çöplük değil sözünü daha sık kendime söylemem gerekiyor sanırım
Bence abartı bişey yok hippocum.bayramda olağan şeyler hepsi.afiyet olsun.bol hareketle gider mutlaka2 yumurta yedim öğlen. . Sonra bayram çikolatası bikaç tane gittiğim yerlerde. . Tatlıdan iyidir dedim.. şekersiz Türk Kahvesi. . 6 ya kadar iyiydi 6 da bi koçan bizim tarlalardan haşlanmış mısır..
19.30da..
1 tabak tuzlu Yoğurtlu etli çorba
2 içli köfte
1 dolma
3 kaşık bulgur pilavı
Kola gazoz ekmek yok..
Az önce eltimde bi şekersiz kahve ve 1 fıstıklı kömbe.. bu kadar işte. .
Bayram için çol da abartılı değil kaptancum.afiyet olsun ama artık çikolata yeme bence 5 6 tane yeterSelam kızlar menu verip kaçacağım.
Sabah 10 gibi
6 kaşık melemen 1 çiçek ekmek yaprağıçay peynir
Arada çikolata çay su. Sanırım 5-6 tane bayram çikolatası yedim.
Akşam 17.30
tavada 2 yumurta 2 dilim ekmek.
Az önce 1 tane uçu bir arada.
Spor yok
Su 1 lt hiç su içmek aklıma gelmedi
Bayılırım.güneydoğudayken bol bol yerdim.şimdi olsa 1 tane yerim vallaKömbe kurabiye gibi bişey. ..
Bence çok iyi menü canım.afiyet olsun.bide canım senin fotona baktım kızlar atmıştı.bayıldım ya çok zayıf görünüyorsun harikasınMenüm
Sabah 11 :00
2 kk peynir
domates biber
Çay
Saat 16:30
Yöresel yemeğimiz yuvarlama 2 kepçe
1 zeytinyağlı dolma
Su 2,5 litre
2 sade türk kahvesi
3 fincan çay 1 tuzlu pasta
Aaaa ne güzel hayırlı olsun canım.inşallah beğenirsinzKızlar ne sessiz buralar arada oturdukca bakıyorum birazdan görümceme görücü gelecekmiş onu bekliyorlar bende kızı uyutuyorum dıye kaçtım
Harika menü eylülcümmmmSabah
1kk peynir
1dilim tb kizarmis ekmek
Domates salatalik
6 zeytin
Ara
1 kase tarcinli yigurt
1 kase erik
Oglen
Yigurtli kabak
Bir kase corba
Aksam ne yiyecegime karar vermedimmk kizlar 2 3 gundur asiro derecede abarttim onlati yazmadim tabi buraya duzgun beslenince yazayim dedim.
Aksamida guzel kapattim canim bugun guzel bjr gun olduBen burdayım hep kimseler yok bayram hemen bitsin istiyorum
Afiyet olsun eylülüm bugünün mis gibi olacak inşallah
Kesin yapsin herkes ya şart koşalımKeşke hep beraber yapsak. . Motivasyon olur.. hem bütün gruplar artı iken bize eksi olur inşallah. ..
Canim nereye gidiyosunuz.. biz mola vermiyorduk karstan ankaraya geçerken dönüşümlü kullanıyorduk aracı.. arkayi yatak yapiyordum yastiklarla besliyorduk kenarlari da tavsiye edebilirim.. cocuk icin iyi oluyordu o kadar uzun yolda oto koltugu cok saglikli degil çünküBugün çok az su içtim kızlar.sivastayız şu an otelde.yola yarım devam edeceğiz.dinlenmem lazım ama oğlanı uyutmaya çalışıyorum.yatmıyor bir türlü
Afiyet olsun canim benim yediklerimin yaninda senin kacamaklar hic bir seyy bugun son gun diye diye yedim ve son gun dusuncesiyle bir daha yiyemiycem diye abarttimKızlar dünkü menüm
sabah 7.00
2 yum ile omlet.1 kk peynir.1 salatalık. 1 domates
(Evdeki yum bitsin diye çok yedim dün)
Öğle 14.00
3 yum ile mercimekli omlet
Akşam 19.00
1 kase ayran aşı.
3 dilim karpuz.
1 avuç kuruyemiş
Çay
Gün içinde 1 soda
1lt su
Spor hiiiiç durmadan ev işi valiz hazırlığı vs...
Bugünkü menüm
Sabah 7.00
3 yum ile kaşarlı omlet. 1 kk peynir.1 salatalık
Öğle 13.00
1 lahmacun.1 ayran.bol salata.2 baklava
Akşam 18.30
1 krep 1 sigara böreği
1 salatalık 1 domates.3 kayısı.1 dilim karpuz.10 zeytin.çay
Valla bu kaçıncı begenmıyo kimseyi 82 dogumlu uzumun sapı armudun çöpü herseyın hayırlısını versin RabbimAaaa ne güzel hayırlı olsun canım.inşallah beğenirsinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?