Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Geçmiş olsun canım inşallah iyidir şimdi..

Canım aslımda bal kaymak ve çikolata fazla yememişsin ama artık bünyemi bunlara tepki vermeye bailadı.uzun zamandır yemeyince.normal bence..cumaya kadr toplarsın eminim

Bence abartı bişey yok hippocum.bayramda olağan şeyler hepsi.afiyet olsun.bol hareketle gider mutlaka

Bayram için çol da abartılı değil kaptancum.afiyet olsun ama artık çikolata yeme bence 5 6 tane yeter

Menüm
Sabah 11 :00
2 kk peynir
domates biber
Çay
Saat 16:30
Yöresel yemeğimiz yuvarlama 2 kepçe
1 zeytinyağlı dolma
Su 2,5 litre
2 sade türk kahvesi
3 fincan çay 1 tuzlu pasta
Bence çok iyi menü canım.afiyet olsun.bide canım senin fotona baktım kızlar atmıştı.bayıldım ya çok zayıf görünüyorsun harikasın hafif göbül var o ladar
Bacaklar fln incecikk

Harika menü eylülcümmmm

Kızlar dünkü menüm
sabah 7.00
2 yum ile omlet.1 kk peynir.1 salatalık. 1 domates
(Evdeki yum bitsin diye çok yedim dün)

Öğle 14.00
3 yum ile mercimekli omlet

Akşam 19.00
1 kase ayran aşı.
3 dilim karpuz.
1 avuç kuruyemiş
Çay
Gün içinde 1 soda
1lt su
Spor hiiiiç durmadan ev işi valiz hazırlığı vs...

Bugünkü menüm
Sabah 7.00
3 yum ile kaşarlı omlet. 1 kk peynir.1 salatalık

Öğle 13.00
1 lahmacun.1 ayran.bol salata.2 baklava

Akşam 18.30
1 krep 1 sigara böreği
1 salatalık 1 domates.3 kayısı.1 dilim karpuz.10 zeytin.çay

Bugün çok az su içtim kızlar.sivastayız şu an otelde.yola yarım devam edeceğiz.dinlenmem lazım ama oğlanı uyutmaya çalışıyorum.yatmıyor bir türlü
Canim nereye gidiyosunuz.. biz mola vermiyorduk karstan ankaraya geçerken dönüşümlü kullanıyorduk aracı.. arkayi yatak yapiyordum yastiklarla besliyorduk kenarlari da tavsiye edebilirim.. cocuk icin iyi oluyordu o kadar uzun yolda oto koltugu cok saglikli degil çünkü

Afiyet olsun canim benim yediklerimin yaninda senin kacamaklar hic bir seyy bugun son gun diye diye yedim ve son gun dusuncesiyle bir daha yiyemiycem diye abarttim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…