- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Klimalı odaya koyim o zmn.. serin seviyorum. Soğuk içemem.. hazırlıyim malzemeleri suyu da yatmadan doldurim..Soğuk seversen buzdolabına koy. Ilık seversen dışarda dursun ama akşamdan hazırla mutlaka
Dün yemedim ama bugün canım çekti napim ya...Floydu kız o adanada yaşayan sen hataydın. Orayo komple haritadan silerim bak bi de beyaz ekmeğe başlama bittiyse öbür ekmek yeme ekmek
Yeme işte napim de ne demekDün yemedim ama bugün canım çekti napim ya...
Çok mantıklı. Ben bazen sırf malzemeleri hazırlamaya uşenip yapmıyordumKlimalı odaya koyim o zmn.. serin seviyorum. Soğuk içemem.. hazırlıyim malzemeleri suyu da yatmadan doldurim..
Çok mantıklı. Ben bazen sırf malzemeleri hazırlamaya uşenip yapmıyordum
Cuma beni mezun et ben o kiloya geleyimMiu cumadan itibaren benim menulerde 8 dilim tam buğday ekmeği olacak
Onun garezi bana..Miu cumadan itibaren benim menulerde 8 dilim tam buğday ekmeği olacak
Onun garezi bana..Miu cumadan itibaren benim menulerde 8 dilim tam buğday ekmeği olacak
Napayım bilemiyorum canım ben izin veriyorum diyorum dinlemiyor. Şunu yap de yapayım
Ya kaptan miu taktı bana.. 1 dilim ekmek yemişim..
Ya kaptan miu taktı bana.. 1 dilim ekmek yemişim..
Senin 8 dilim ekmek yemek yeter kaptan..Napayım bilemiyorum canım ben izin veriyorum diyorum dinlemiyor. Şunu yap de yapayım
İkinize de falaka geliyoooooNapayım bilemiyorum canım ben izin veriyorum diyorum dinlemiyor. Şunu yap de yapayım
Diyetisyen listeme uyacağım canım. Yarın ya da perşembe günü yağ kas olçumu yaptırıp 1 ay 4 4 luk uyacağım bakalım nerden ne gidecek. Diyetisyenin tartısında da benim tartıya göre 2 kilo farklı çıkıyorum ama neyse.Cuma beni mezun et ben o kiloya geleyim
Yoksa ben kafayı yerim burda
Sonra hippo dicek kaptan bile 8 dilim yiyor ben bir dilim mi yemeyim.
Vay ben nasıl yedirtmicem bu kıza ekmek yaaaa
Sen de yeme
O diyetisyeni de dövsem mi canına mı kast etsemDiyetisyen listeme uyacağım canım. Yarın ya da perşembe günü yağ kas olçumu yaptırıp 1 ay 4 4 luk uyacağım bakalım nerden ne gidecek. Diyetisyenin tartısında da benim tartıya göre 2 kilo farklı çıkıyorum ama neyse.
Hippo ekmek yesin mi yemesein oy başlatalım madem.
Miunun oyu 8 oy yerine geçer ama
Afiyet olsun canım çok.sikintili değil benceKizlar bende paylasayim menumu
Sabah
Koz biber koz patlican
Lor peynir
Bir yumurtadan mantarli omlet
Ara
Kahve bir hurma
Oglen
Bir kase corba
Mantar kavurma
1dilim tb kizarmis ekmek
Aksam yulaf lapasi
Ara kurabiye bir piskuvi
Ay aşırı kacamaklarin peşine bunlar bana masum geliyor
Dondurma sağlıklı canım tabi marassa, afiyet olsun günün menüsü su an
Kahvaltı 13:30
1 Haşlanmış yumurta
Zeytin peynir domates salatalık
4 ceviz
Bol yeşillik, 1 köz biber
Akşam 18:50
1 kase domates çorbası
Yoğurtlu keten tohumlu yarım cevizli semizotu salatası
2 kayısı
19:10 bir avuç ayçekirdeği
Dondurma ( bunun için eve gidince leslie 3 mile yapıcam spora eklicem normalde yapmıcaktım)
Su: 3.5 lt
Spor:
11. Gün
Mekik : 60
Squat : 110
Plank : 60 sn
Wallsit : 110 sn
60 dk yürüyüş
100 jumping jack
100 ayakta yan mekik
20 dk stepper
Leslie 3 mil (dondurma cezası)
Kızlar sporun sadece yürüyüş kısmını yaptım. Geri kalan bekliyor. Şuanda dışarıdayım eve gidince yapıcam. Bu gece bana uyku yok belli oldu. Neden yedim neden ya nasıl kızıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?