Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Verirsin yaa insan hayatında kaç kere tatile gidiyor.

O kadar o kadar o kadar açım ki saydığınız şeylerin hepsini yemek istiyorum. Ama etrafımdaki herkeste de var iştah artması aşırı yeme isteği. Tövbe estağfirullah noluyo böyle ya

Artıyı düşün. Ben de şimdi spora başlayacağım
Artı olmasa 1 tane yerdim. Kendime kızıyorum. Tabi ki yeme hakkım yok artıda olduğum için
Hiiiiiiiii sakinnnnn biliyorummm cok guzelll ama sakinnnn sende yapma yada bugün herkes ne yapiyosa yapsin ama yarinnnnn yeni bi güne uyanalim olur mu ki
Kız yok sadece irademi çoook zorluyor yoksa yemem.

Kızlar öğlen de misafirim g3ldi salatam güme gitti. kahve yanına bir şeyler çıkardım ve maalesef yedim ama akşam gayet güzel olacak detoks suyumu da içecem yok edecem onları

O kadar o kadar o kadar açım ki saydığınız şeylerin hepsini yemek istiyorum. Ama etrafımdaki herkeste de var iştah artması aşırı yeme isteği. Tövbe estağfirullah noluyo böyle ya
Ya ben de ben de ben de noldu bana bilmiyorum iştahım son 3_4 gündür tavan yaptı beni de baslatsin biri diyeteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…