Verirsin yaa insan hayatında kaç kere tatile gidiyor.Selam kızlar pek yazamıyorum telefona pek bakamıyorum tatil devam benim menüde yazamıyorum ama mümkün olduğunca salata ağırlıklı yemeye çalışıyorum arada bi iki çatal cısslar kaçırıyorum ama dengelemek için bol bol yüzmeye çalışıyorum inşallah tartıda büyük bi felaketle karşılaşmam
Yok ben karışmıyorum artık.
Hippocum niye zorluyon gi karismiyo isteNeden kaptan artık karışmıyorsun??Anka
Kızdı mı diye merak ettim. .Hippocum niye zorluyon gi karismiyo iste
Bilmem kim nasıl mutlu hissedecekse onu yapsın diye. Tamamen motivasyon kaybı olmasın.Neden kaptan artık karışmıyorsun??Anka
Yok kızmadım canım.Kızdı mı diye merak ettim. .
Artıyı düşün. Ben de şimdi spora başlayacağımOfiste afyon lokumu var kaymaklı
HiiiiiiiiiOfiste afyon lokumu var kaymaklı
HayırrrrrrrHiiiiiiiiisakinnnnn biliyorummm cok guzelll ama sakinnnn sende yapma yada bugün herkes ne yapiyosa yapsin ama yarinnnnn yeni bi güne uyanalim olur mu ki
Artı olmasa 1 tane yerdim. Kendime kızıyorum. Tabi ki yeme hakkım yok artıda olduğum içinArtıyı düşün. Ben de şimdi spora başlayacağım
Kız yok sadece irademi çoook zorluyor yoksa yemem.Hiiiiiiiiisakinnnnn biliyorummm cok guzelll ama sakinnnn sende yapma yada bugün herkes ne yapiyosa yapsin ama yarinnnnn yeni bi güne uyanalim olur mu ki
Hadi inşallah canım..Kızlar öğlen de misafirim g3ldi salatam güme gitti. kahve yanına bir şeyler çıkardım ve maalesef yedimama akşam gayet güzel olacak detoks suyumu da içecem yok edecem onları
Ya ben de ben de ben de noldu bana bilmiyorum iştahım son 3_4 gündür tavan yaptı beni de baslatsin biri diyeteeeeO kadar o kadar o kadar açım ki saydığınız şeylerin hepsini yemek istiyorum. Ama etrafımdaki herkeste de var iştah artması aşırı yeme isteği. Tövbe estağfirullah noluyo böyle ya
Ogl3den sonra tartıda giyinikken 63.6 görmüştüm ama misafirden önceHadi inşallah canım..
Bakalım yarın sabah kaç çıkacak? Daha da önemlisi cuma sabaaahOgl3den sonra tartıda giyinikken 63.6 görmüştüm ama misafirden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?