Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sily isvec yapma canim lütfennnnnnn kilo veriyir olabilirsin ama sonradan istah patlamasi oluyir bak cok az yiyordun yine istab patlamasi oluyir yapma kuzum ya saglikli beslemekten şaşma

Sily isvec yapma canim lütfennnnnnn kilo veriyir olabilirsin ama sonradan istah patlamasi oluyir bak cok az yiyordun yine istab patlamasi oluyir yapma kuzum ya saglikli beslemekten şaşma
Aslinda kafam da karman corman yapip yapmama konusunda yapmayim dimi karataya devam edeyim

Aslinda kafam da karman corman yapip yapmama konusunda yapmayim dimi karataya devam edeyim
Canim hizli gelen ayni hizla gider yapma k3sinlikle ben cok.karsiyim şok diyetlere 1 2 günlük detokslar hariç. Detoks bile sağlıklı olmalı bana göre:))

Kızlar ben detosksu tuzlu ayran dışında bozmadım devam şükür. . Hafif bir baş dönmesi dışında problem yok şükür. . Biraz iyi olsam spor yapıcam inş. .

Anka niye moralini bozuyorsun canım hemen bol su iç detoks suyunu iç. Günün kalanı güzel olunca hicbirnsey olmaz
İnşallah canım yaa bakalım. Karnım belim böbreklerim dehşet ağrıyor hiç böyle ağrım olmazdı benim. stepperda 10 dk spor yaptım. Biraz iyileşirsem yarım saate tamamlayacağım inşallah.

İnşallah canım yaa bakalım. Karnım belim böbreklerim dehşet ağrıyor hiç böyle ağrım olmazdı benim. stepperda 10 dk spor yaptım. Biraz iyileşirsem yarım saate tamamlayacağım inşallah.
3 gündür benimde karnimda ağrı var ve istigfar ediyorum ... salgin varmis ..

Zorlama canım kendini önce sağlık..
3 gündür benimde karnimda ağrı var ve istigfar ediyorum ... salgin varmis ..
Birde isvec yapacam diyorsun canim cok gecmis olsun bol su icmeye calis

Kızlar benim belim dehşet ağrıyor eşim doktora gidelim dedi bakalım komşumu bekliyorum eşim taş düşürüyorsun deyip duruyor inşallah yoktur öyle bişey. Ben ne zaman ağrıdan kıvransam doktorlardan azar işittim çok geç kalmışsın diye acı eşiğim çok yüksek aslında. Son dereceye gelince kıvranıyorum

Inşallah önemli bişi değildir kaptan. . Haber ver bizede..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…