Maşallah de kendine nazar değdiriceksinKızlar ben detosksu tuzlu ayran dışında bozmadım devam şükür. . Hafif bir baş dönmesi dışında problem yok şükür. . Biraz iyi olsam spor yapıcam inş. .
Geçmiş olsun anka hiçbirşey yapma ya yat dinlen sadece spor diyet boşver şimdi. Bi iyileş önce..İnşallah canım yaa bakalım. Karnım belim böbreklerim dehşet ağrıyor hiç böyle ağrım olmazdı benim.stepperda 10 dk spor yaptım. Biraz iyileşirsem yarım saate tamamlayacağım inşallah.
Bravo hipppoooo yansın yağlaaarKızlar o kdr zor şartlar altında leslie 1 mil yaptım ki.. sırf cuma hatrına..
En doğru karar. Senin gibi bir karataycının ağzından isveç misveç diyetleri duymakTamam yaaawww yapmiyorum
Geçmiş olsun canım ankacım çekme hiç boşuna git tabi doktora Allah korusun inşallah taş falan değildir hemen iyileşirsin kuzumKızlar benim belim dehşet ağrıyor eşim doktora gidelim dedi bakalım komşumu bekliyorum eşim taş düşürüyorsun deyip duruyor inşallah yoktur öyle bişey. Ben ne zaman ağrıdan kıvransam doktorlardan azar işittim çok geç kalmışsın diyeacı eşiğim çok yüksek aslında. Son dereceye gelince kıvranıyorum
Sabah bişeyim yoktu benim sonra karnım kasıklarım ağrımaya başladı regl sandım ama git gide çoğaldı dayanılmayacak hale geldi. Doğum sancısı da çektim bu daha dehşet bişey resmen bakalım ne diyecekler.Bayram yorgunluğu mu çıkıyor noluyor herkes hasta kıyamam
O kadar mı şiddetli. Hiç anlamam ama apandisit falan olabilir mi? Aay hemen git daha bekleme korktum şimdiSabah bişeyim yoktu benim sonra karnım kasıklarım ağrımaya başladı regl sandım ama git gide çoğaldı dayanılmayacak hale geldi. Doğum sancısı da çektim bu daha dehşet bişey resmen bakalım ne diyecekler.
He şöyle aferim sanaTamam yaaawww yapmiyorum
Gittin mi canım inş kötü bir şey değildir haberlerini bekliyoruz..Kızlar benim belim dehşet ağrıyor eşim doktora gidelim dedi bakalım komşumu bekliyorum eşim taş düşürüyorsun deyip duruyor inşallah yoktur öyle bişey. Ben ne zaman ağrıdan kıvransam doktorlardan azar işittim çok geç kalmışsın diyeacı eşiğim çok yüksek aslında. Son dereceye gelince kıvranıyorum
Kız bu nasıl detoksMenümü de vereyim
Sabah 1.bardak.sut iki kuru kayısı
Ögle 14.30: 1 sade nescafe
6 7 tane karalahana sarması
1 halley 2 badem şekeri
1 parca çikolata
Akşam 19.00: 1 kase çorba 2 kaşık taze fasulye
Çok bol semizotu salatası
Ara olarak detoks suyu
Türk.kahvesi
3 litre su
MeraktayizKızlar benim belim dehşet ağrıyor eşim doktora gidelim dedi bakalım komşumu bekliyorum eşim taş düşürüyorsun deyip duruyor inşallah yoktur öyle bişey. Ben ne zaman ağrıdan kıvransam doktorlardan azar işittim çok geç kalmışsın diyeacı eşiğim çok yüksek aslında. Son dereceye gelince kıvranıyorum
TevafukMenümü de vereyim
Sabah 1.bardak.sut iki kuru kayısı
Ögle 14.30: 1 sade nescafe
6 7 tane karalahana sarması
1 halley 2 badem şekeri
1 parca çikolata
Akşam 19.00: 1 kase çorba 2 kaşık taze fasulye
Çok bol semizotu salatası
Ara olarak detoks suyu
Türk.kahvesi
3 litre su
Geliyo hippoKız bu nasıl detoksyarına bende bundan yapim
Geçmiş olsun anka onun düşmesi bilene kadar sancılı oluyormuş nasıl dayandın canım ya ah ah hakkaten ağrı eşiğin göklerde senin. Hadi hemen kurtul inşallah şundan ya. Allah yardım etsin pat diye düşaün inşallah.Aynen kızlar taş varmış idrar yoluna düşmüş tıkamış. Düşene kadar serum bağladılar ağrı kesici kas gevşetici falan varmış... Off yaaa çocuklar da komşuda kaldı eşim şimdi onları babaanneye götürecek 1 saatten önce gelemez. Yalnız kaldım hastanedeçabuk duşse bari
Geçmiş olsun canım ya. Doğumdan beter derler taş sancısı için. İnşallah düşürürsün.Aynen kızlar taş varmış idrar yoluna düşmüş tıkamış. Düşene kadar serum bağladılar ağrı kesici kas gevşetici falan varmış... Off yaaa çocuklar da komşuda kaldı eşim şimdi onları babaanneye götürecek 1 saatten önce gelemez. Yalnız kaldım hastanedeçabuk duşse bari
Canim ya çok geçmiş olsun iyi ki gittin canım..Aynen kızlar taş varmış idrar yoluna düşmüş tıkamış. Düşene kadar serum bağladılar ağrı kesici kas gevşetici falan varmış... Off yaaa çocuklar da komşuda kaldı eşim şimdi onları babaanneye götürecek 1 saatten önce gelemez. Yalnız kaldım hastanedeçabuk duşse bari
Yao yap çok eğlenceliKız bu nasıl detoksyarına bende bundan yapim
Şimdi yürüyüş cezamın fotosu geliyorTevafukalşam da geç saatte bi de
Geliyo hippo
Harikaaaaaa birrrr menüüüüüüü tebrikler yarına gelsin eksilerrrMenümü bildiriyorum
Aç karna yeşil çay
12de kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 porsiyon lor
Yarım domates
Yarım salatalık
EKMEK YOK
Akşam 19.30
1 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye
1 kase semizotu cacığı
Yarım nektari.
Yao yap çok eğlenceli
Şimdi yürüyüş cezamın fotosu geliyor
Geçmiş olsun ankaAynen kızlar taş varmış idrar yoluna düşmüş tıkamış. Düşene kadar serum bağladılar ağrı kesici kas gevşetici falan varmış... Off yaaa çocuklar da komşuda kaldı eşim şimdi onları babaanneye götürecek 1 saatten önce gelemez. Yalnız kaldım hastanedeçabuk duşse bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?