Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar ben detosksu tuzlu ayran dışında bozmadım devam şükür. . Hafif bir baş dönmesi dışında problem yok şükür. . Biraz iyi olsam spor yapıcam inş. .
Maşallah de kendine nazar değdiriceksin
İnşallah canım yaa bakalım. Karnım belim böbreklerim dehşet ağrıyor hiç böyle ağrım olmazdı benim. stepperda 10 dk spor yaptım. Biraz iyileşirsem yarım saate tamamlayacağım inşallah.
Geçmiş olsun anka hiçbirşey yapma ya yat dinlen sadece spor diyet boşver şimdi. Bi iyileş önce..
Kızlar o kdr zor şartlar altında leslie 1 mil yaptım ki.. sırf cuma hatrına..
Bravo hipppoooo yansın yağlaaar
Tamam yaaawww yapmiyorum
En doğru karar. Senin gibi bir karataycının ağzından isveç misveç diyetleri duymak
Geçmiş olsun canım ankacım çekme hiç boşuna git tabi doktora Allah korusun inşallah taş falan değildir hemen iyileşirsin kuzum

O kadar mı şiddetli. Hiç anlamam ama apandisit falan olabilir mi? Aay hemen git daha bekleme korktum şimdi

Gittin mi canım inş kötü bir şey değildir haberlerini bekliyoruz..

Menümü de vereyim

Sabah 1.bardak.sut iki kuru kayısı

Ögle 14.30: 1 sade nescafe
6 7 tane karalahana sarması
1 halley 2 badem şekeri
1 parca çikolata

Akşam 19.00: 1 kase çorba 2 kaşık taze fasulye
Çok bol semizotu salatası

Ara olarak detoks suyu
Türk.kahvesi
3 litre su

Kız bu nasıl detoks yarına bende bundan yapim

Meraktayiz

Aynen kızlar taş varmış idrar yoluna düşmüş tıkamış. Düşene kadar serum bağladılar ağrı kesici kas gevşetici falan varmış... Off yaaa çocuklar da komşuda kaldı eşim şimdi onları babaanneye götürecek 1 saatten önce gelemez. Yalnız kaldım hastanede çabuk duşse bari

Tevafuk alşam da geç saatte bi de
Kız bu nasıl detoks yarına bende bundan yapim
Geliyo hippo

Geçmiş olsun anka onun düşmesi bilene kadar sancılı oluyormuş nasıl dayandın canım ya ah ah hakkaten ağrı eşiğin göklerde senin. Hadi hemen kurtul inşallah şundan ya. Allah yardım etsin pat diye düşaün inşallah.

Geçmiş olsun canım ya. Doğumdan beter derler taş sancısı için. İnşallah düşürürsün.

Menümü bildiriyorum
Aç karna yeşil çay
12de kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
1 porsiyon lor
Yarım domates
Yarım salatalık
EKMEK YOK
Akşam 19.30
1 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye
1 kase semizotu cacığı
Yarım nektari.

Canim ya çok geçmiş olsun iyi ki gittin canım..

Harikaaaaaa birrrr menüüüüüüü tebrikler yarına gelsin eksilerrr
Yao yap çok eğlenceli

Şimdi yürüyüş cezamın fotosu geliyor

Geçmiş olsun anka
Benim de moralim bozuk erken regl oldum şiddetli karın ağrım var. Yarın dr a gşdicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…