- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Ben de bakıyorum kimse yok..Kızlar neredesiniz ya..
İyi geceler.Iyi geceler demeye girdim kizlar
Ben burdayım rakip. .. Bugün iyiisn maşallah. .Ben de bakıyorum kimse yok..
Bayram çok kötü geçti. Yediğim midemde yemedigim önümde.. Bugün nasıl böyle hafif geçti anlamadım. Arada acikmadim da. Yeşil çay içtim şimdi. Köyde suyun tadı tuhafti su da icemedim. Bugün 2 lt içtim. Semizotu da epey işe yaradı, günlerdir wc problemim vardı.Ben burdayım rakip. .. Bugün iyiisn maşallah. .
Bende detoks yaptım.. 1.2 artıyı görünce çok üzüldüm. . Sadece 2. Günün akşamı kaçamak yaptım. . İşte tatlı konusunda. . Yoksa fazla yemek yemedim..Bayram çok kötü geçti. Yediğim midemde yemedigim önümde.. Bugün nasıl böyle hafif geçti anlamadım. Arada acikmadim da. Yeşil çay içtim şimdi. Köyde suyun tadı tuhafti su da icemedim. Bugün 2 lt içtim. Semizotu da epey işe yaradı, günlerdir wc problemim vardı.
Ben çok yedim. Bayramın ilk günü menu paylaşamadım... Küçük dilim baklavalardan 8-10 tane yedim..Bende detoks yaptım.. 1.2 artıyı görünce çok üzüldüm. . Sadece 2. Günün akşamı kaçamak yaptım. . İşte tatlı konusunda. . Yoksa fazla yemek yemedim..
Uff en iyisi evde oturmak..Ben çok yedim. Bayramın ilk günü menu paylaşamadım... Küçük dilim baklavalardan 8-10 tane yedim..
Uff en iyisi evde oturmak..Ben çok yedim. Bayramın ilk günü menu paylaşamadım... Küçük dilim baklavalardan 8-10 tane yedim..
Evet, en iyisi. Acıktım mi işe sarmak çok işe yarıyor.Uff en iyisi evde oturmak..
Bilgisayar yok mu cnm??Bu arada kızlar bir kaç güne telefonum kaskoya gidecek. Yenisini alana kadar sadece kilo bildirimi yapabileceğim.
Var ama çocuklara vermiyorum, bir de küçük oğlan deli oluyor bilgisayarı görünce. Basında uzun vakit geciremem.Bilgisayar yok mu cnm??
Anladım cnm ... ihmal etme beni :))Var ama çocuklara vermiyorum, bir de küçük oğlan deli oluyor bilgisayarı görünce. Basında uzun vakit geciremem.
Etmemeye çalışırım canım. Ufaklik bilgisayar görünce heryerini karıştırıyor. Hiç bir şey baktirmiyor. Büyükler de oyun diye zirliyor :) Aylardır ilk kez bayramın 1? Günü 30 ar dakika oynamalarına izin verdim, bayram hediyesi. YouTube u açıyorlar saçma saçma şeyler çıkıyor hoşuma gitmiyor.Anladım cnm ... ihmal etme beni :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?