Geçmiş olsun canım. Allah bir daha yasatmasin aynı derdi.Biz eve geldik kızlar çok şükür iyiyim artık. Merak edenler geçmiş olsun diyenler sağolun kızlar. Öpüyorum hepinizi
O alacağım kalorileri hangi sporlarla ne kadar sürede yakacağımı düşününce bi de nasıl sıkılıp yorulcağımı düşününce geçiyorNasil dayaniyon neyi dusunuyosunda durduruyo seni? Motive eden sey ne bana sa de ben de onu dusuneyim zira ben duramiyorum
Yesen sadece pişmanlık olacaktı bi de detoks günün çöpe gidecekti. Harikasın hippo zaten böyle dur diyebildiğimiz saniyelik kararlar zayıflatacak bizi. Hem bugün ekmek de yemedin aslaaaa unutmam ne güzel bi gün geçirdin ya. Gel öpcem kızKızlar halama bayramlaşmaya gittik. Kek, baklava, kurabiye koydu.. 1 tane bile yemedim. Tadına bile bakmadım. .sadece ayıp olmasın diye çayla badem şekeri yedimyesem vicdan azabından uyuyamazdım..
Amin inşallah çıkarım ya@MiuLego cnm sen eksi çıkmayasında kim çıksın :)) maşallah. ..
Ohhhh gecenin güzel haberi olmuş geçmiş olsun daha gelmesinBiz eve geldik kızlar çok şükür iyiyim artık. Merak edenler geçmiş olsun diyenler sağolun kızlar. Öpüyorum hepinizi
Boşver dün çok kötü gün geçirdin bugün normal yeme düzeninle kaçamaksız güzel bir gün geçir kaptan. Artı kalırsa da canın sağolsunGünaydın kızlarrrrr
@MiuLego veflorence_N teşekkür ederim kızlar.
florence_N bu serumun yaptığı kiloyu nasıl gönderebilirim yarına kadar. Son taş çok uğraştırdı bi tane daha taktılar
Evet gerçekten çok kötüydü ya. Yani doğum sancısı bunun yanında sinek ısırığı gibi :)) Allah kimseye göstermesin. Bi kaç gün olsaydı giderdi de yarına gider mi bilmiyorum.Boşver dün çok kötü gün geçirdin bugün normal yeme düzeninle kaçamaksız güzel bir gün geçir kaptan. Artı kalırsa da canın sağolsun
doğum sancısı da bilmiyorum ama adı bile korkunç bu kim bilir nasıl bir şeydi. Neyse geçti gitti. Cidden sen bugünün huzurlu geçir takma kafana da ay nolcak anka ya boşver sen seninki ekstra bir durum oldu. Sen iyi ol bebişim yeterEvet gerçekten çok kötüydü ya. Yani doğum sancısı bunun yanında sinek ısırığı gibi :)) Allah kimseye göstermesin. Bi kaç gün olsaydı giderdi de yarına gider mi bilmiyorum.
Gunaydin güne istikrarlı bir sekilde basladimmm kendimden eminnn yapacağım vercegim son 5 kiloyu (asil hedef 57) ve burada sadece eglenmek sizlerle vakit gecirabilmek icin takilcamm .. buna inanarak gune basladim kizlar hadi herkese kolay gelsin
GÜNAYDIN
Kızlar bugün perşembeeeee
Hiç dikkat etmediğimiz kadar dikkat edip sıfır kaçamakla bütün artıları def ediyoruz.
Lütfen ama lütfen bugün sıfır kaçamaklı olsun 1 günde ne kilolar gidiyor
Herkes bugün yarınki tartıyı ve takımı düşünerek ağzına birşeyler atsın
Eveeeeeet ben de aynı planlar içerisindeyim. Başarırız bizGunaydin güne istikrarlı bir sekilde basladimmm kendimden eminnn yapacağım vercegim son 5 kiloyu (asil hedef 57) ve burada sadece eglenmek sizlerle vakit gecirabilmek icin takilcamm .. buna inanarak gune basladim kizlar hadi herkese kolay gelsin
Ya giremediğim için sonradan gördüm bide tartışamadım canım burdaBugün kontrol vardı. .
Ya o çok sağlıksızmış ama sonradan fazlasıyla alıyomuşsun diye duymuştum bideEvet canim 13 hun
Umarım veririm hemen :) bide eşim zaten yanımda değil ya şurda bi hafta tatilimizi güzelce geçirelim diye onu yemem bunu yemem yapmayım keyfini çıkarayım dedim :)Verirsin yaa insan hayatında kaç kere tatile gidiyor.
Tarhana çorba tavuk ve kayısıKızlar bugün yemekhane menüsü şöyle:
Tarhana çorba
Tavuk kavurma-musakka(birini seçiyorsun)
Fırın makarna
Revani-kayısı(birini seçiyorsun)
Ya revani falan umrumda değil de fırın makarna
kuzum aynen bunları alıcam zaten bir de salata (açık büfe bizde istediğim kadar yerim). Ama ellerim titreyecek ya fırın makarnaya bayılırım hayatta en sevdiğim yemek makarna sen düşünTarhana çorba tavuk ve kayısı
Tartıldım söyleyeyim mi@MiuLego tartildinmi
Söyle kız hadi hadikuzum aynen bunları alıcam zaten bir de salata (açık büfe bizde istediğim kadar yerim). Ama ellerim titreyecek ya fırın makarnaya bayılırım hayatta en sevdiğim yemek makarna sen düşün
Tartıldım söyleyeyim mi
sen tartıldın mı?
Ben olsam musakkaya dayanamazdımkuzum aynen bunları alıcam zaten bir de salata (açık büfe bizde istediğim kadar yerim). Ama ellerim titreyecek ya fırın makarnaya bayılırım hayatta en sevdiğim yemek makarna sen düşün
Tartıldım söyleyeyim mi
sen tartıldın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?