Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Nasil dayaniyon neyi dusunuyosunda durduruyo seni? Motive eden sey ne bana sa de ben de onu dusuneyim zira ben duramiyorum
O alacağım kalorileri hangi sporlarla ne kadar sürede yakacağımı düşününce bi de nasıl sıkılıp yorulcağımı düşününce geçiyor
Kızlar halama bayramlaşmaya gittik. Kek, baklava, kurabiye koydu.. 1 tane bile yemedim. Tadına bile bakmadım. .sadece ayıp olmasın diye çayla badem şekeri yedim yesem vicdan azabından uyuyamazdım..
Yesen sadece pişmanlık olacaktı bi de detoks günün çöpe gidecekti. Harikasın hippo zaten böyle dur diyebildiğimiz saniyelik kararlar zayıflatacak bizi. Hem bugün ekmek de yemedin aslaaaa unutmam ne güzel bi gün geçirdin ya. Gel öpcem kız
@MiuLego cnm sen eksi çıkmayasında kim çıksın :)) maşallah. ..
Amin inşallah çıkarım ya
Biz eve geldik kızlar çok şükür iyiyim artık. Merak edenler geçmiş olsun diyenler sağolun kızlar. Öpüyorum hepinizi
Ohhhh gecenin güzel haberi olmuş geçmiş olsun daha gelmesin

GÜNAYDIN

Kızlar bugün perşembeeeee
Hiç dikkat etmediğimiz kadar dikkat edip sıfır kaçamakla bütün artıları def ediyoruz.

Lütfen ama lütfen bugün sıfır kaçamaklı olsun 1 günde ne kilolar gidiyor

Herkes bugün yarınki tartıyı ve takımı düşünerek ağzına birşeyler atsın

Boşver dün çok kötü gün geçirdin bugün normal yeme düzeninle kaçamaksız güzel bir gün geçir kaptan. Artı kalırsa da canın sağolsun

Boşver dün çok kötü gün geçirdin bugün normal yeme düzeninle kaçamaksız güzel bir gün geçir kaptan. Artı kalırsa da canın sağolsun
Evet gerçekten çok kötüydü ya. Yani doğum sancısı bunun yanında sinek ısırığı gibi :)) Allah kimseye göstermesin. Bi kaç gün olsaydı giderdi de yarına gider mi bilmiyorum.

Evet gerçekten çok kötüydü ya. Yani doğum sancısı bunun yanında sinek ısırığı gibi :)) Allah kimseye göstermesin. Bi kaç gün olsaydı giderdi de yarına gider mi bilmiyorum.
doğum sancısı da bilmiyorum ama adı bile korkunç bu kim bilir nasıl bir şeydi. Neyse geçti gitti. Cidden sen bugünün huzurlu geçir takma kafana da ay nolcak anka ya boşver sen seninki ekstra bir durum oldu. Sen iyi ol bebişim yeter

Gunaydin güne istikrarlı bir sekilde basladimmm kendimden eminnn yapacağım vercegim son 5 kiloyu (asil hedef 57) ve burada sadece eglenmek sizlerle vakit gecirabilmek icin takilcamm .. buna inanarak gune basladim kizlar hadi herkese kolay gelsin

Eveeeeeet ben de aynı planlar içerisindeyim. Başarırız biz

Bugün kontrol vardı. .
Ya giremediğim için sonradan gördüm bide tartışamadım canım burda

Evet canim 13 hun
Ya o çok sağlıksızmış ama sonradan fazlasıyla alıyomuşsun diye duymuştum bide
Verirsin yaa insan hayatında kaç kere tatile gidiyor.
Umarım veririm hemen :) bide eşim zaten yanımda değil ya şurda bi hafta tatilimizi güzelce geçirelim diye onu yemem bunu yemem yapmayım keyfini çıkarayım dedim :)

Kızlar bugün yemekhane menüsü şöyle:

Tarhana çorba
Tavuk kavurma-musakka(birini seçiyorsun)
Fırın makarna
Revani-kayısı(birini seçiyorsun)

Ya revani falan umrumda değil de fırın makarna
Tarhana çorba tavuk ve kayısı

Söyle kız hadi hadi

Ben olsam musakkaya dayanamazdım boş verr miucum cuma günü evde yersin fırın makarnayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…