Menun iyiymis canimKaçamak yapmadım.
Sabah 11 de 1 sıkma
Öğlen yok
Akşam 20de
1 kase yoğurt
1 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye
1 yk sütlaç (tadına baktım nasıl olmuş diye)
Suyu bilmem bardak bardak içtim.
Spor
Çamaşır as, katla
Ev süpür
Sil
Mutfak işleri..
Çocukları yatırırken wall sit, plank, mekik ve squat ilk günleri ile bacak, kalça, bel hareketleri yaptım.
Artı çıksa da olsun kuzum haftaya bomba gibi girersinMiucum tesekkur ederim moral verdin insallah arti cikmam ya
Sütle yogurulmus mayalı hamur, böyle cevizden az büyük alip yufkadan accik kalın açıyorsun, odun ateşinde pişirip sicakken tereyağ sürüp içine 1 yk soganli peynir koyuyorsun, dürüm yapıp cuupppp. Tereyağ halis köy işi olup, un da köyde değirmende çekilmiş kepekli esmer un.Sıkma nedir?
Nesi var bu menünün?
O zaman neden kalbime indircekmiş gibi yediklerimi görsen yazıyorsun floSütle yogurulmus mayalı hamur, böyle cevizden az büyük alip yufkadan accik kalın açıyorsun, odun ateşinde pişirip sicakken tereyağ sürüp içine 1 yk soganli peynir koyuyorsun, dürüm yapıp cuupppp. Tereyağ halis köy işi olup, un da köyde değirmende çekilmiş kepekli esmer un.
Hoşgeldin:)Selam Kizlar,
Kosarak geldim.
Canım karpuz istedi iyi mi kelek de çok severimSelam Kizlar,
Kosarak geldim. Ilk sayfadaki kurallari okuyorum.
Bu nasil tarif yaSütle yogurulmus mayalı hamur, böyle cevizden az büyük alip yufkadan accik kalın açıyorsun, odun ateşinde pişirip sicakken tereyağ sürüp içine 1 yk soganli peynir koyuyorsun, dürüm yapıp cuupppp. Tereyağ halis köy işi olup, un da köyde değirmende çekilmiş kepekli esmer un.
Bence bozuk, sıkma yerine Karatay kahvaltı yapsaydım, sutlacin da tadına bakmasaydim iyiydi. Tartı günü ya yarın. Ama sacın başında sıcakta daha fazla aç duramadim.O zaman neden kalbime indircekmiş gibi yediklerimi görsen yazıyorsun flonasıl moralim bozuldu.. bak hala da bozuk menünü görmeme rağmen
Ben de kelek tursusunu çok severim.Canım karpuz istedi iyi mi kelek de çok severim
Hoşgeldin:)
1.60 boya 65 hedef çok o ilk hedefin olsun bence asıl hedefini daha aşağı çekerek başlayalım mı
Ben de kelek tursusunu çok severim.
Aklıma neler neler geldi ama benimBence bozuk, sıkma yerine Karatay kahvaltı yapsaydım, sutlacin da tadına bakmasaydim iyiydi. Tartı günü ya yarın. Ama sacın başında sıcakta daha fazla aç duramadim.
Ay ben deBen de kelek tursusunu çok severim.
Hadi bakalım canım inşallah.. aktif olabilecek misin az girerim ederim derdin var mı. Beslenme şeklin falan nasıl bahseder misin azcıkTabi tabi. Oncelikle eski kiloma donmek istiyorum. Ama nihai hedefim 50li rakamlari gormek. En son 50li kilolari universitede gormustumKendimi korkutmamak icin 65 diyorum
İviiit yok artık yani arada oluyor tabi 20:00 de yiyen ama çok nadir.. zaten karpuzu diyette önermiyolar o cıss listesindekarpuzu yiyip geldim ama bundan sonra aksam 7'den sonra yok galiba :)
Hiç belli olmaz sabit de gelebilirsn+1400, bugün +800 çıktım, yarına ben + çıkarım büyük ihtimal. Yeşil çay içeyim birazdan. Bu arada öğlen yok yazmıştım şimdi aklıma geldi şekersiz sütlü türk kahvesi içtim. Yarım çay bardağı süt ile.
İlk kez duydum o neymiş keleği kurutuyolar mı bi de ay olsa da katır kutur yesekBen kelek kurusu dolması çok severim i. Acayip severim.
NedennnBaşım ağrıyooooo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?