Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menun iyiymis canim

Sıkma nedir?
Nesi var bu menünün?
Sütle yogurulmus mayalı hamur, böyle cevizden az büyük alip yufkadan accik kalın açıyorsun, odun ateşinde pişirip sicakken tereyağ sürüp içine 1 yk soganli peynir koyuyorsun, dürüm yapıp cuupppp. Tereyağ halis köy işi olup, un da köyde değirmende çekilmiş kepekli esmer un.

O zaman neden kalbime indircekmiş gibi yediklerimi görsen yazıyorsun flonasıl moralim bozuldu.. bak hala da bozuk menünü görmeme rağmen

Bu nasil tarif yaicim gitti

O zaman neden kalbime indircekmiş gibi yediklerimi görsen yazıyorsun flonasıl moralim bozuldu.. bak hala da bozuk menünü görmeme rağmen
Bence bozuk, sıkma yerine Karatay kahvaltı yapsaydım, sutlacin da tadına bakmasaydim iyiydi. Tartı günü ya yarın. Ama sacın başında sıcakta daha fazla aç duramadim.

Hoşgeldin:)

1.60 boya 65 hedef çok o ilk hedefin olsun bence asıl hedefini daha aşağı çekerek başlayalım mı

Tabi tabi. Oncelikle eski kiloma donmek istiyorum. Ama nihai hedefim 50li rakamlari gormek. En son 50li kilolari universitede gormustum Kendimi korkutmamak icin 65 diyorum

+1400, bugün +800 çıktım, yarına ben + çıkarım büyük ihtimal. Yeşil çay içeyim birazdan. Bu arada öğlen yok yazmıştım şimdi aklıma geldi şekersiz sütlü türk kahvesi içtim. Yarım çay bardağı süt ile.

Bence bozuk, sıkma yerine Karatay kahvaltı yapsaydım, sutlacin da tadına bakmasaydim iyiydi. Tartı günü ya yarın. Ama sacın başında sıcakta daha fazla aç duramadim.
Aklıma neler neler geldi ama benim
Ben de kelek tursusunu çok severim.
Ay ben de
Tabi tabi. Oncelikle eski kiloma donmek istiyorum. Ama nihai hedefim 50li rakamlari gormek. En son 50li kilolari universitede gormustum Kendimi korkutmamak icin 65 diyorum
Hadi bakalım canım inşallah.. aktif olabilecek misin az girerim ederim derdin var mı. Beslenme şeklin falan nasıl bahseder misin azcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…