O kadar yan etki yapiyorsa canim yapma ya basın once döndü simdi ağrıyorYok kız detokstann..
Aklıma neler neler geldi ama benim
Ay ben de
Hadi bakalım canım inşallah.. aktif olabilecek misin az girerim ederim derdin var mı. Beslenme şeklin falan nasıl bahseder misin azcık
Ohhh.. afiyet olsunnn .. ama mayali şeyler cok sisirir insanı bilesin canimSütle yogurulmus mayalı hamur, böyle cevizden az büyük alip yufkadan accik kalın açıyorsun, odun ateşinde pişirip sicakken tereyağ sürüp içine 1 yk soganli peynir koyuyorsun, dürüm yapıp cuupppp. Tereyağ halis köy işi olup, un da köyde değirmende çekilmiş kepekli esmer un.
Sütle yogurulmus mayalı hamur, böyle cevizden az büyük alip yufkadan accik kalın açıyorsun, odun ateşinde pişirip sicakken tereyağ sürüp içine 1 yk soganli peynir koyuyorsun, dürüm yapıp cuupppp. Tereyağ halis köy işi olup, un da köyde değirmende çekilmiş kepekli esmer un.
Genel anlamda güzel bence oh mis gibi kahve kokuları içindesin hep desene.. koladan vazgeçersen geri kalan güzel hiç sıcak yemek yemiyor musun? Sulu ev yemeği falan? Çok kuru beslenince wc problemi falan olmuyor mu? Abur cubur tatlı falan aran nasıl ? Burada çok kötü cevabı bekliyorumBiraz kendimden bahsedeyim. Normalde yurtdisinda yasiyorum. Yasadigim yerde turk yemegi bulma sansim yok. Su an tatil icin turkiyeye geldim. Gelir gelmez de lahmacuna, donere saldirdim.
Sabah 8 gibi kalkiyorum.
Kalkar kalkmaz 2 buyuk bardak su iciyorum. ve evden cikiyorum.
Bisikletle evden cikiyorum. 2 km kadar uzakta starbucks'a gidiyorum (orada calisiyorum)
Kahvalti: (8:30-9 gibi)
1. Kepek ekmegine (2 dilim kadar) beyaz peynir, domates biberli sandvic. (hsonlari yumurta da yiyorum evde olursam).
2. Buyuk boy sekersiz, az sutlu filtre kahve.
Ogle: (14:30-15 gibi) (gec yemeye calisiyorum, yoksa aksam cok acikiyorum)
1. Izgara kofte / Salata / 2 dilim ekmek
2. Diyet kola (biliyorum zararli ama seker istegimi azalttigi icin bir sure icmeye karar verdim) ya da ayran
16:00 gibi eve donuyorum.
Aksam: (Aslinda gece 10 gibi ama artik erken olacak)
1. Meyve
Gece yatmadan 1 saat kadar once :
30 dakika kadar HIIT (freeletics kullaniyorum) (ilerde uzatacagim bu sureyi)
Maalesef bitki cayi icemiyorum (zayiflama cayi / yesil cay gibi)
Gunde 3 bardak kadar kahve iciyorum
Planim simdilik bu. Arkadaslarin destegiyle yapabilecegime inaniyorum :)
Haftasonu daha uzun bisiklet yolculuklari yapacagim : (30km kadar)
Niye kalbime indiriyon?? Sıkmayı halamda yapar.. güzel bi şeyKaçamak yapmadım.
Sabah 11 de 1 sıkma
Öğlen yok
Akşam 20de
1 kase yoğurt
1 porsiyon zeytinyağlı taze fasulye
1 yk sütlaç (tadına baktım nasıl olmuş diye)
Suyu bilmem bardak bardak içtim.
Spor
Çamaşır as, katla
Ev süpür
Sil
Mutfak işleri..
Çocukları yatırırken wall sit, plank, mekik ve squat ilk günleri ile bacak, kalça, bel hareketleri yaptım.
Genel anlamda güzel bence oh mis gibi kahve kokuları içindesin hep desene.. koladan vazgeçersen geri kalan güzel hiç sıcak yemek yemiyor musun? Sulu ev yemeği falan? Çok kuru beslenince wc problemi falan olmuyor mu? Abur cubur tatlı falan aran nasıl ? Burada çok kötü cevabı bekliyorum
Yapma canım zaten çok bile iyi dayandın maşallah yarın meyvesini alacaksın.. ben yapamadım onuKızlar ben bi daha detoks yapmam. . Başım çatlıyo.. midem bulanıyor. .. ben yatmaya gidiyorum. . Yarın eksilerle gelirim inş..
Biz de çoğumuz öyleydik.. ama artık durduruyoruz takım bu yüzden var.. ama ben anlamadım sen yurtdışına dönecek misin temelli türkiyede misin?Soyle ornek vereyim: Bayramin 2. gunu yarim kutu ece cikolata yedim. Dayaniyorum dayaniyorum. Sonra bir anda gozum donuyo ve ne yedigimi hatirlamiyorum. Onun icin diyet kola iciyorum aslinda. Azcik tatli alirsam, krizleri kolay atlatirim diye.
Haftada iki gun falan calismaya Bakirkoy'e gidiyorum (orasi biraz daha uzun bi yol bisikletle. yolu uzatmak icin gidiyorum) Bakirkoy'e gittigimde sulu yemek yiyorum.
Sanirim yurtdisinda doner-kebap falan cok ozledigim icin, canim sulu yemek istemiyor pek. Biraz zaman gecsin, hevesimi alirim herhalde kebaplardan
Abur cubur konusunda da: evde bulursam dibini gorene kadar birakmam. Onun icin ASLA eve sokmuyorum. Bayram cikolatasi da yarim paketti. Yani kendi irademle durmadim. Kutu bitti
Yalnız o sıkma denilenden canım nasıl istedi nasılhiç de yemedim hayatımda.. çok da açım.. diren kızım miu
Miu napsın flo öyle bi anlattı ki gece gece. . Hepimiz açız..
Gözleme tarzı her seye değerAma bu gözleme gibi bişey azcık tahmin edilebilir bi tat
Ben de uyucam hippo. Yoksa açlık zorlayacak..Miu napsın flo öyle bi anlattı ki gece gece. . Hepimiz açız..
Biz de çoğumuz öyleydik.. ama artık durduruyoruz takım bu yüzden var.. ama ben anlamadım sen yurtdışına dönecek misin temelli türkiyede misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?