Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kizlar size bisey sorucam,

Daha fazla su icmek istiyorum ama midem almiyor. Benzer problemi olan var mi? Siz ne yapiyorsunuz? Belki gunde 1.5 litre bile olmuyordur ictigim (ki bisiklet tepesindeyim, daha cok su ihtiyacimin olmasi lazim)

Agustos ortasina kadar Turkiye'deyim. Yaz tatili :) Sonra tekrar gidecegim. Zaman problemim yok, gun icinde mesaj yazarim yani. Surekli bilgisayarin basindayim.
Tamamdır
Tamda bugün bunu konuşmuştuk ya eylülle sen de kızmıştın
Ifff ivit sus kız sily
Hoşgeldin canım
@MiuLego bu arkadaşı senin himayene veriyorum çok korkutmadan kaçırmadan takip et olur mu..
Önceden de mi vardı? Ben tanımıyorum hiç.

Merhaba,

Şimdi uyuyorum yarın tanışalım seninle şeker olur mu? Yorgunluk ve açlık beni benden aldı çünkü. Hoşgeldin diyim bu gecelik kaçayım..

Daha fazla su icmek istiyorum ama midem almiyor. Benzer problemi olan var mi? Siz ne yapiyorsunuz? Belki gunde 1.5 litre bile olmuyordur ictigim (ki bisiklet tepesindeyim, daha cok su ihtiyacimin olmasi lazim)
Hoşgeldin canım. İlgilenemedim bi an kusura bakma. 1. Sayfadaki kurallarımızı okudun değil mi. Yurt dışına donunce de yazabilecek misin?

Su için içine salatalık nane limon ne seviyorsan artık bişeyler katıp içebilirsin. Benim de çok midem bulanıyor su içerken mecbur zorla içiyorum.

Yarım saate bir alarm kur bir bardak iç. Hatta bir saate bir iç. Ben de nefret ederim su içmekten ana günde 3 lt en az içiyorum zorlayınca oluyor. Tarçın limon vs tatlandırabilirsin suyu. Nane atabilirsin taze..

Hosbulduk :)

Tabi tabi okudum. onun icin endiselendim. Hayatimda hic o kadar su icmedim de

Yurtdisindan da yazarim :) Cok yalnizim orda da. iyi gelir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…