- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Evet canım buradayım artıkÖffff bitmedi bu ye ciler
Anladım hadi bakalım inşallah hedef kilona gelene kadar bizimlesin o zaman :) yaşlarımız d aaynı.
Yarın kontrol etcem
Bana desinler takmıyorum valla bayramda eltım dıyokı bursa sen kilo mu aldınÖffff bitmedi bu ye ciler
Anladım hadi bakalım inşallah hedef kilona gelene kadar bizimlesin o zaman :) yaşlarımız d aaynı.
Yarın kontrol etcem
Kaptan benım kendi sporum var olmaz mı yuruyus imkanı yok maalesef leslie 1 ısınma için yapıyorum zaten sonra yarım saat istasyon yapıyorum olmaz mı kıKızlar herkesten yarın mutlaka yarım saat yürüyüş ya da 2 mil leslie göreceğim.
Bana desinler takmıyorum valla bayramda eltım dıyokı bursa sen kilo mu aldınHe ya aldım dedım bende boyle guzel olmuş yanakların çökmüştü dıyo He he dedim
Olur canımKaptan benım kendi sporum var olmaz mı yuruyus imkanı yok maalesef leslie 1 ısınma için yapıyorum zaten sonra yarım saat istasyon yapıyorum olmaz mı kı
gözlük al diyeydin
58 e düşersem mezun oluruuuuummmm... kompleksliyiiiimmmSily i ezip geçeceğim
Öyle canım inşallah iddialı devam edeceğim
Olur canım
Senin hedefin 60 zaten istersen mezun olabilirsin. Ama bu hafta benden daha fazla veremezsin58 e düşersem mezun oluruuuuummmm... kompleksliyiiiimmm
Bildirim gelmiyo ay eskiden e posta geliyodu simdi o da gelmiyo anlamadim cocuklari uyuttum fisardan yeni geldimde netim bitmis evde wifiden baglaniyorumEtiketlenmeyince geçmiş okunmuyor mu
Bu eltilerde çekememezlik geni sabit oluyor heralde.. kilo aldım seni de unutmadım beyin aldım sana da deseydin. Ay ben evli olsam elti görümce hepsiyle küs olurmuşumBana desinler takmıyorum valla bayramda eltım dıyokı bursa sen kilo mu aldınHe ya aldım dedım bende boyle guzel olmuş yanakların çökmüştü dıyo He he dedim
görürsün sen
Yaparsın canım sen. Daha önce nasıl yapıyordun. Kurban bayramına odaklanalım. Kaldı 60 günÖyle canım inşallah iddialı devam edeceğim
Aynen ilk hedef Kuban bayramı yapacağım bugün 1. GünYaparsın canım sen. Daha önce nasıl yapıyordun. Kurban bayramına odaklanalım. Kaldı 60 gün
Ayy benim 7 kilom kaldı :)) 102 ile başladığım bu yolda 18 kilo verdim şükür. . Yıllardır 84ü görmemiştim..Yaparsın canım sen. Daha önce nasıl yapıyordun. Kurban bayramına odaklanalım. Kaldı 60 gün
Bu eltilerde çekememezlik geni sabit oluyor heralde.. kilo aldım seni de unutmadım beyin aldım sana da deseydin. Ay ben evli olsam elti görümce hepsiyle küs olurmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?