Bilemem artik..Senin hedefin 60 zaten istersen mezun olabilirsin. Ama bu hafta benden daha fazla veremezsin
Süpersin yaaAyy benim 7 kilom kaldı :)) 102 ile başladığım bu yolda 18 kilo verdim şükür. . Yıllardır 84ü görmemiştim..
Kız o zaman hedefini revize etmemiz lazım. Haftaya hatırlat olur muBilemem artik..en cok ben vercemmmm o ilk hedefimdi asil amacim 55 e düşmek ama yavas yavas ilerliyorum hehhhehhhehhh
70 leri görmeden peşini bırakmamAyy benim 7 kilom kaldı :)) 102 ile başladığım bu yolda 18 kilo verdim şükür. . Yıllardır 84ü görmemiştim..
Ayy saol kaptan. . Bide 7leri görsem inşallah. .Süpersin yaa
Yarın ekmek yokAyy saol kaptan. . Bide 7leri görsem inşallah. .
Ben de 78i 2008 Şubat'ı görmüştüm. Tekrar görmek nasip oldu. En az 69 olmuştum, evlenince rejim yapmıştım, gebelikte kilo alacağım diye.Ayy benim 7 kilom kaldı :)) 102 ile başladığım bu yolda 18 kilo verdim şükür. . Yıllardır 84ü görmemiştim..
Bırakma canım. . Tut saçımdan getir nerde bulursan..70 leri görmeden peşini bırakmam
Ben de evlenince 67leri fln görmüştüm. . İncecik olmuştu belim.. şimdi 75e razıyım..Ben de 78i 2008 Şubat'ı görmüştüm. Tekrar görmek nasip oldu. En az 69 olmuştum, evlenince rejim yapmıştım, gebelikte kilo alacağım diye.
1 dilimcik..Yarın ekmek yok
Ay benim de peşimden bırakma70 leri görmeden peşini bırakmam
Bende evlenirken 68-69 idim sonra şiştimBen de evlenince 67leri fln görmüştüm. . İncecik olmuştu belim.. şimdi 75e razıyım..
Çok fena takar ama..Ay benim de peşimden bırakma
7 TEMMUZ CUMA HEDEF TABLOSU***
1. Miulego : 53.5 -> 400 gr vermek
2. anka_misali : 65 =>1.6 kg vermek
3.Gulbe şeker : 84=>2 kg vermek
4.hippotalamus: 83.5=> 1.3 kilo vermek
5.bursa 68.9 ==>900gr vermek
6.florence_N=> 1.2kg vermek
7.inciakis=>1.4 kg vermek
8. kelekkarpuz => 1 kilo vermek
Altına ekleyerek devam edelim.
Ay taksın ben aylardır veremedim bir 80 altı olmadı pis Boğaz oldum çıktımÇok fena takar ama..
Çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?