Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben ideal kilomu bilmiyorum. Diyetisyen çok pahalı. Metabolizma testi vs yapıyor 400 TL aylık. İznim bitsin işe başlayım gideceğim inşallah. En az 60 olmak istiyorum.
İdeal kilo için en fazla boyun ile aynı olman veya boyunda 8 kilo kadar aşağı olman lazım en az da

Bırakma canım. . Tut saçımdan getir nerde bulursan..
Her türlü aaa
Ya 1 dilim yemesen ölür müsün hippo? Ben mezun oldum bana mezuniyet hediyesi için bu 1 hafta ekmek yeme. Yaparsın heraldemezu iyet hediyesi diyorum bak
Ay benim de peşimden bırakma
Emin misin kız bak hippoyla bi konuş hahaha
Çok fena takar ama..
Hahahahahhaha kendini bile bile ateşe atıyor
Ay taksın ben aylardır veremedim bir 80 altı olmadı pis Boğaz oldum çıktım
Takipteyim şekercim sen istedin
Ben ideal kilomu bilmiyorum. Diyetisyen çok pahalı. Metabolizma testi vs yapıyor 400 TL aylık. İznim bitsin işe başlayım gideceğim inşallah. En az 60 olmak istiyorum.
Flo cum yazdıklarımı okudun inşallah?? Tınlanmafın mı ya da

Eminim emin canım

Ya evet, gün içi koşuşturma yüzünden size yazamadım. Hoşgeldiniz.
Senin ideal kilon 55 cnm.. boyundan 107 çıkarınca bulunuyor. . Bana diyetisyen 70 anca olursun demişti..kız sen adana da yaşıyorsun. . Tahlillerini sağlık ocağında yaptır özele git 40 lira birşeydir. .

Kız miu anlaşmıştık.. hani ben emziriyodum bi dilim yicektim

Okudum canım, okumaz mıyım? Çok sayfa birikmiş, o ara cevap yazamadım. Eşim çocuklara havuz almış akşam doldurdu, 10a kadar çocuklarla uğraştım. Ufakligi zor çıkardım havuzdan. Ortalık battı, balkonu topladım, temizledim. Hatamin farkındayım. Telafisi için elimden geleni yapacağım. Tatlı tatlı yemenin acı acı o...sı oldu benim için. Tüm takım arkadaşlarımdan özür dilerim + çıktığım için.

Senin ideal kilon 55 cnm.. boyundan 107 çıkarınca bulunuyor. . Bana diyetisyen 70 anca olursun demişti..kız sen adana da yaşıyorsun. . Tahlillerini sağlık ocağında yaptır özele git 40 lira birşeydir. .
O tahliller değil canım. Adı Müzda İrmak, sitesine bak istersen. Farklı testleri var, cihazlarla.

Anladım amaaaaaaaaaa

Kaçamak yapmayacaksın değil mi? Beklediğim sorunun cevabı bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…