- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Ben ideal kilomu bilmiyorum. Diyetisyen çok pahalı. Metabolizma testi vs yapıyor 400 TL aylık. İznim bitsin işe başlayım gideceğim inşallah. En az 60 olmak istiyorum.Ben de evlenince 67leri fln görmüştüm. . İncecik olmuştu belim.. şimdi 75e razıyım..
Ya evet, gün içi koşuşturma yüzünden size yazamadım. Hoşgeldiniz.
Ay nasıl uğraşıyorum bir bilsen gerçeklerle ideal kilolarınızla karşınızda olacağımtevafuk55 hani endeks??
İdeal kilo için en fazla boyun ile aynı olman veya boyunda 8 kilo kadar aşağı olman lazım en az daBen ideal kilomu bilmiyorum. Diyetisyen çok pahalı. Metabolizma testi vs yapıyor 400 TL aylık. İznim bitsin işe başlayım gideceğim inşallah. En az 60 olmak istiyorum.
Tamam canimmmKız o zaman hedefini revize etmemiz lazım. Haftaya hatırlat olur mu
Bırakma canım. . Tut saçımdan getir nerde bulursan..
Ya 1 dilim yemesen ölür müsün hippo? Ben mezun oldum bana mezuniyet hediyesi için bu 1 hafta ekmek yeme. Yaparsın heralde1 dilimcik..
Emin misin kızAy benim de peşimden bırakma
Hahahahahhaha kendini bile bile ateşe atıyorÇok fena takar ama..
Takipteyim şekercim sen istedinAy taksın ben aylardır veremedim bir 80 altı olmadı pis Boğaz oldum çıktım
Flo cum yazdıklarımı okudun inşallah?? Tınlanmafın mı ya daBen ideal kilomu bilmiyorum. Diyetisyen çok pahalı. Metabolizma testi vs yapıyor 400 TL aylık. İznim bitsin işe başlayım gideceğim inşallah. En az 60 olmak istiyorum.
Eminim emin canımHer türlü aaa
Ya 1 dilim yemesen ölür müsün hippo? Ben mezun oldum bana mezuniyet hediyesi için bu 1 hafta ekmek yeme. Yaparsın heraldemezu iyet hediyesi diyorum bak
Emin misin kızbak hippoyla bi konuş hahaha
Hahahahahhaha kendini bile bile ateşe atıyor
Takipteyim şekercim sen istedin
Flo cum yazdıklarımı okudun inşallah?? Tınlanmafın mı ya da
İdeal kilo için en fazla boyun ile aynı olman veya boyunda 8 kilo kadar aşağı olman lazım en az da
Senin ideal kilon 55 cnm.. boyundan 107 çıkarınca bulunuyor. . Bana diyetisyen 70 anca olursun demişti..kız sen adana da yaşıyorsun. . Tahlillerini sağlık ocağında yaptır özele git 40 lira birşeydir. .Ya evet, gün içi koşuşturma yüzünden size yazamadım. Hoşgeldiniz.
Tamam yarından itibaren kara bela miu başında olacakEminim emin canım
Aynen canımO zaman gitmeseydin 5 kilo verirdin şimdiye kadar bence. Kal dedim ben sana burda. Neyse zararın neresinden dönsek kar.
Hadi bakalım canımTamam yarından itibaren kara bela miu başında olacak
Kız miu anlaşmıştık.. hani ben emziriyodum bi dilim yicektimHer türlü aaa
Ya 1 dilim yemesen ölür müsün hippo? Ben mezun oldum bana mezuniyet hediyesi için bu 1 hafta ekmek yeme. Yaparsın heraldemezu iyet hediyesi diyorum bak
Okudum canım, okumaz mıyım? Çok sayfa birikmiş, o ara cevap yazamadım. Eşim çocuklara havuz almış akşam doldurdu, 10a kadar çocuklarla uğraştım. Ufakligi zor çıkardım havuzdan. Ortalık battı, balkonu topladım, temizledim. Hatamin farkındayım. Telafisi için elimden geleni yapacağım. Tatlı tatlı yemenin acı acı o...sı oldu benim için. Tüm takım arkadaşlarımdan özür dilerim + çıktığım için.Her türlü aaa
O tahliller değil canım. Adı Müzda İrmak, sitesine bak istersen. Farklı testleri var, cihazlarla.Senin ideal kilon 55 cnm.. boyundan 107 çıkarınca bulunuyor. . Bana diyetisyen 70 anca olursun demişti..kız sen adana da yaşıyorsun. . Tahlillerini sağlık ocağında yaptır özele git 40 lira birşeydir. .
Hiç deeeee hiç de bileeee..Kız miu anlaşmıştık.. hani ben emziriyodum bi dilim yicektim
Anladım amaaaaaaaaaaOkudum canım, okumaz mıyım? Çok sayfa birikmiş, o ara cevap yazamadım. Eşim çocuklara havuz almış akşam doldurdu, 10a kadar çocuklarla uğraştım. Ufakligi zor çıkardım havuzdan. Ortalık battı, balkonu topladım, temizledim. Hatamin farkındayım. Telafisi için elimden geleni yapacağım. Tatlı tatlı yemenin acı acı o...sı oldu benim için. Tüm takım arkadaşlarımdan özür dilerim + çıktığım için.
Tabii ki yapmayacağım. Kacamağin azı çoğu olmuyor. Bir olunca bir daha oluyor.Anladım amaaaaaaaaaa
Kaçamak yapmayacaksın değil mi? Beklediğim sorunun cevabı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?