- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ben eti gongu çikolata sandım. . Cnm adının altına başlangıç kilo boy hedef kilo fln yazsan..yyok arkadasima gittim. koydu onume pek carem yoktu aslinda yemem o kadar misir patates ayni gunde
bi bakayim becerebilcek miyimBen eti gongu çikolata sandım. . Cnm adının altına başlangıç kilo boy hedef kilo fln yazsan..
Cok yemedim Bı tabak yedım Ama şiştim resmen Bı daha tovbeçookkk hafıf guzel bır menu canım. bunu yazdım kıııı kısırı gördüminşallah çok yememişsindir
Kına karışık mı oldu??Kizlar dugunden g3ldim cok guzel geçti arkadaşım çok.guzel olmuştu. Kinasini bana yaktırdı eşim beni kıskandı (oynadığım için). Ama 2 kaşık döner 1 bardak da ayran ictim Üzerin e bolca tepindim. Aşırı ayakta kalmaktan mi nedir acayip siskinim dinl3nmeye ihtiyacım varrrrr
Sağol canımGeçmiş olsun canım.
Sağol canım. Ufak bi girişimsel işlem olduğundan burdaki konuyu dağıtmak istemedim gülümumut-16 geçmiş olsun cnm. . Bahsetmedin..
Hadi son olsun dedin bak. Bant kargolayım mı sanaBen de istiyorum ama bazen böyle gözüm dönüyor. Deli gömleği olsa yirtacam yani o derece. Bu son olsun. Bant yapistiracam ağzıma az kaldı.
Anam geçmiş olsun of ya. Git sen doktora kocan kesin haklı kimbilir nasıl acıyor da sana az geliyordur yineKızlar stepperda bileğimi incittim basamıyorum resmen sabaha geçer inşallah. Eşim tutturdu yine bi gidelim demeye. Adam acıyor deyince tırsıyor hemen
AmiiiiinnnAy böyle devam ederim inş
Ya ekmek mi yemişKaç aylık bebeğin. . Bende emziriyorum ama @MiuLego anlamıyor ki... benimki 11.5 aylık..
Kocamaaaaan alkışlaaaarkızlar ben daha msjlarınıza bakamadım önce bugun neler yaptım onu yazayım. çocukluk arkadaşıma gıttım kahvaltıdan ıntıbaren davetlıydım gözleme yapmışlar ekmek beyaz ekmekdısofrada benım yıyebılecegım sadece melemenle peynır vardı. ekmekde beyaz ekmek olunca melemende ekmesız gıtmıyo ekmegın ucundan az kopardım onunla melemen yedım peynır yedım aç kaldım
öğlen oldu
borek kurabıye kek ve kahvaltılık vardı ekmek yıne olmadıgı ıcın 1 kurabıyeyle beyaz peynır yedım.oğluma borekden gozlemeden yedırdım o sıra oglum uyandı ıyı kı uyandı cunkı dıyetteyım demek ıstemıyorum o zaman o kadar bana hazırlık yapmışlar ayıp olacak bır de ıste ne dıyetı yapıyosunda falan solenecekler gözlemeyı oğlanla ugraşmaktan yıyemedım dıye eve koydular esım yesınçok ac kaldım kızlar kaçamak yapmamak ıcın bır alkışınızı hakettım
eve gelınce kabak salatası yedım 2 katyısı soda şimdi de nescafe ıcıyorum 30 dk yurudum
Iyk hiç sevmedim
Her fırsatta şikayetNaptın kaptan miu yu kalpten götürecek misin :))) bana bu hafta yememem için söz verdirdi.. sanki bi otuşta bi pide yiyorum. Altı üstü bi tt ekmek..
Biz açlıktan oleceğiz onun yüzünden
Sağol canım benim . Aminumut-16 cnm gecmış olsun
Girişimsel işlem ne kız boyle yazdın daha çok merak ettimSağol canım. Ufak bi girişimsel işlem olduğundan burdaki konuyu dağıtmak istemedim gülüm
Polipektomi oldum canım . Bayıltıp 1 saatlik işlemGirişimsel işlem ne kız boyle yazdın daha çok merak ettim
Bana sorsan ben de sulu yemek yemem hiç de canım istemez ana sağlıklısı bu.havalar cok sicak canim hic sulu yemek istemiyo
Hippo tarçınlı süt mü içsen canım? Ya da çiğ kuruyemiş biraz. Bir de açlık ile susuzluk çok karıltırıılmış suyu az mı içtin birqz da su içBen nedense acaip acıktım ya.. akşam bi şekersiz Türk kahvesi içtim.. ama karnım çok aç..
Bağırsak la falan ilgili bısey sanıyorum cook gecmıs olsun cnmPolipektomi oldum canım . Bayıltıp 1 saatlik işlem
3 lt geçmiş tir su içtim. . Bugün oğlan hiç durmadı ya. Ne iş yapabildim ne spor?, şu saat oldu uyumadı. Enerjimi emiyo..Bana sorsan ben de sulu yemek yemem hiç de canım istemez ana sağlıklısı bu.
Yiceksin
Sanırım sana ilk oklavam karpuzcum güle güle kullan
Hippo tarçınlı süt mü içsen canım? Ya da çiğ kuruyemiş biraz. Bir de açlık ile susuzluk çok karıltırıılmış suyu az mı içtin birqz da su iç
Atıştır kuruyemiş ya da süt o zaman daha uyuyamayacaksan hippom3 lt geçmiş tir su içtim. . Bugün oğlan hiç durmadı ya. Ne iş yapabildim ne spor?, şu saat oldu uyumadı. Enerjimi emiyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?