Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben nedense acaip acıktım ya.. akşam bi şekersiz Türk kahvesi içtim.. ama karnım çok aç..

Kizlar dugunden g3ldim cok guzel geçti arkadaşım çok.guzel olmuştu. Kinasini bana yaktırdı eşim beni kıskandı (oynadığım için). Ama 2 kaşık döner 1 bardak da ayran ictim Üzerin e bolca tepindim. Aşırı ayakta kalmaktan mi nedir acayip siskinim dinl3nmeye ihtiyacım varrrrr

çookkk hafıf guzel bır menu canım. bunu yazdım kıııı kısırı gördüm inşallah çok yememişsindir
Cok yemedim Bı tabak yedım Ama şiştim resmen Bı daha tovbe akşamdan beri su soda off niye böyle oldu anlamadım midem kabul etmiyor artik sanırım

Kına karışık mı oldu??

Ben de istiyorum ama bazen böyle gözüm dönüyor. Deli gömleği olsa yirtacam yani o derece. Bu son olsun. Bant yapistiracam ağzıma az kaldı.
Hadi son olsun dedin bak. Bant kargolayım mı sana
Kızlar stepperda bileğimi incittim basamıyorum resmen sabaha geçer inşallah. Eşim tutturdu yine bi gidelim demeye. Adam acıyor deyince tırsıyor hemen
Anam geçmiş olsun of ya. Git sen doktora kocan kesin haklı kimbilir nasıl acıyor da sana az geliyordur yine
Ay böyle devam ederim inş
Amiiiiinnn
Kaç aylık bebeğin. . Bende emziriyorum ama @MiuLego anlamıyor ki... benimki 11.5 aylık..
Ya ekmek mi yemiş yooo 2 tabak sağlıklı yemek yemiş sen de ye öyle ben ona bişey demiyorum ki
Kocamaaaaan alkışlaaaar
Iyk hiç sevmedim
Naptın kaptan miu yu kalpten götürecek misin :))) bana bu hafta yememem için söz verdirdi.. sanki bi otuşta bi pide yiyorum. Altı üstü bi tt ekmek..
Her fırsatta şikayet
Biz açlıktan oleceğiz onun yüzünden
Açlıktan ölmezsiniz ama ekmek öldürür

havalar cok sicak canim hic sulu yemek istemiyo
Bana sorsan ben de sulu yemek yemem hiç de canım istemez ana sağlıklısı bu.

Yiceksin
Sanırım sana ilk oklavam karpuzcum güle güle kullan
Ben nedense acaip acıktım ya.. akşam bi şekersiz Türk kahvesi içtim.. ama karnım çok aç..
Hippo tarçınlı süt mü içsen canım? Ya da çiğ kuruyemiş biraz. Bir de açlık ile susuzluk çok karıltırıılmış suyu az mı içtin birqz da su iç

3 lt geçmiş tir su içtim. . Bugün oğlan hiç durmadı ya. Ne iş yapabildim ne spor?, şu saat oldu uyumadı. Enerjimi emiyo..

@ICIR hala ortalıkta yok kaç gün oldu.. @anka_misali kaptanım yarın bu işe el atalım mı?

Hayır bir yandan da bir şey mi oldu başına bir şey mi geldi diye korkuyorum. Numarası da yok ki ulaşıp soralım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…