Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Atıştır kuruyemiş ya da süt o zaman daha uyuyamayacaksan hippom
Yok idare edicem.. sallıyorum.. uyursa hemen uyurum.. Bugün bütün gün uyusunda spor yapim dedim ama hiç uyumadı ya.. en son 5 te salladım. 5.30da uyudu 6 da uyandı.. daha da uyumadı.. ben ne ara spor yapıcam ya bide uyumuyosun uslu uslu dur dimi?? Bugün hep çekmeceleri dolapları döktü. .

Yarın telafi edersin inşallah. Hani sporla eritilcek menün de yoktu acil spor yapman gereken. Kaptanın koyduğu zorunluluk dışında.. inşallah yarın telafi edersin bu geceyi bi atlat da..

Yarın telafi edersin inşallah. Hani sporla eritilcek menün de yoktu acil spor yapman gereken. Kaptanın koyduğu zorunluluk dışında.. inşallah yarın telafi edersin bu geceyi bi atlat da..
Kız gerçekten o uyumayınca enerjim çekiliyo.. hep aklımda çünkü. . Uyuyunca kafam rahatlıyo.. inan gel mutfağı gör.. yemek bulaşıkları, çekmeceler dökülmüş yerde.. toplayamadım ki.. bırakmıyor beni bu ara iyice düşkün oldu bana.. büyüğe bırakıp wc ye gidiyorum. . Kapıya gelip ağlıyo..

Bir de açlık hissetmek güzel aslında biliyorsun ki şuan leptin işliyor çatır çatır yağ yakıyorsun o yönden bak hippotalamus
Öyle zati.. yoksa yerdim bişeyler. . Uyumadan 4 saat önce kuru üzüm bile yemiceksin.. hücreler yenilenmeye geçsin diye.. yoksa sen yemek yersen bütün işi gücü bırakıp mideye koşup onu yakmaya çalışıyorlarnış

Ben beraber giriyorum. Kapının yanında boşluk var, orası onun yeri oldu.

Mısır püsküllü kekikli yeşil çay içiyorum. Sabaha kaç gram değişir acaba.. 78.2 çıkıyorum şimdi.
Kaçta tartıldıpına bağlı. Ec ye bağlı. Wc yoksa ve sabah 7-8 civarıysa -400.
Wc varsa -200 daha ekle.

Öğlene doğru tartılırsan -500 çıkar inşallah bugğn öenü ve sporuna göre. Çıkmazsa kasların şişmiştir üzülme ödemdir

Ay ayyy ne zor çocuk büyütmek Allah yardımcın olsun..
Ankanin diyetisyeninin verdiği menüsünde hiç leptin için aralık yok. Bir sürü de ekmek var. Yanlışlıkla başka menü mü verdi acaba..
Diyetisyenler hep öyle. Hiç sevmiyorum.
Çok doğru çooook

Bayram +larim daha gitmedi demek.. Hay bu boğazın.. İlk gün çok kaçırdım..

Ay ayyy ne zor çocuk büyütmek Allah yardımcın olsun..

Diyetisyenler hep öyle. Hiç sevmiyorum.

Çok doğru çooook
Kız bazen özeniyorum sana.. ne güzel bekarlık sultanlık.. akıllı kızsın.. her resmine baktıkça ay Miu ya çok tatlısın diyorum. .

Bide gurbetteyim ailem istanbulda.. onlara yakın olsam arada bırakıp kafa dinlerdim..

Mecbur kalınca mama sandalyene yada pusete koyup yanıma getiriyorum. Ama abisi var baksın 2 dk
İki gündür altını bağlamıyorum gündüzleri. Epey tutuyor, kaçırınca da neyi kaçırdığını söyleyip yer gösteriyor. Wcye dün 1 kere çişini yaptı. Bez kalça yanlarını alerji yaptı. Başka bez deneyeceğim yarın. Belki öğrenir..

Ayy bu sıcakta napsın yavru.. sürekli yıka bacaklarını kalçasını fln.. benim büyük oğlan da yazın hep pişik olmuştu. .

Bayram +larim daha gitmedi demek.. Hay bu boğazın.. İlk gün çok kaçırdım..
Olsun flo gidecek hepsi önümüze bakıyoruz artık :) vaktimiz var şükür sağlıklı bir şekilde gidecek bak sporun da güzel..
Bekarlık baya rahat
Bekar olayım ama çocuğum olsun istiyorum nasıl olacaksa

Ailenin yakında olması çok önemli arkadaşlaromdan biliyorum cidden biraz nefes alabiliyorlar bırakıp çocukları.. olsun sağlık olsun be sen daha tatlısın yüzünü görmedim ama tatlısın

Ayy bu sıcakta napsın yavru.. sürekli yıka bacaklarını kalçasını fln.. benim büyük oğlan da yazın hep pişik olmuştu. .
Kilot aldım. Sort da giyince çişini emiyor. Dün balkona kakasını yapmış. Beni çağırıp duruyor. Dedim niye çağırıyorsun. Ppppp diyor. Pırt sesi yapıyor. Bir baktım balkonda kilimin üstüne yapmış, eliyle gösteriyor. Kızmadım, bir dahakine tuvalete yap diyorum, kafa sallıyor. Bugün kiloduna yapmış geldi hemen söyledi. Beze çiş ya da kaka yapınca hemen çıkarıyor uyanık, soyunmayi öğrendi. Ben 1.5 yaşında öğrenmişim. O da öğrenir mı acaba..

Allah bağışlasın çok tatlı..

Hahahhahaha güldüm ya :)
Ay ne güzel dertler bunlar ya.

Ablanı evlendir onun çocuğu olsun.. yeğen de evlat gibi seviliyormuş.. hem vücudunda bozulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…