Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

@MiuLego 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:

Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mayıs / 4,2
Haziran / 3,4
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,6 KİLO

Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (518. Etap) ( 61,5 )
Bitiş Kilosu (524. Etap) ( 53,9 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,6 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 12,36% )
Toplam Süre ( 7 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,77% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.086 )

Yorum : Sevgili MiuLego, 5 Mayıs 2017 (518. Etap) ve 61,5 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 30 Haziran 2017 (524. Etap) tarihinde toplam 7,6 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.

Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 53 dür. Hedefini %89 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!

Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 12.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.

Vayy süper çok da yakıştı sana

Süper olmuş

Anka kızların sporunu takip edebiliyor musun canım sen ? Ben edemiyorum. Bundan sonra ben liste tutayım diyorum. Herkes o günün sporunu o gün içinde mutlaka yazsın ve beni etiketlesin. Ben de gece uyumadan liste olarak paylaşayım. Zorunlu spor verdin ama anladığım kadarıyla yapmayanlar var.

Yok ya benim inanılmaz hevesim kaçtı bu hafta. Ne mesaj takip ediyorum ne spor. İçinden gelmiyorsa napayım zorla yaptıracak halim yok ki. Herkes yapsın dedik. Yapmayanı tespit ettik napacağız. Takımı ciddiye alsa yapar zaten. Amann bu hafta böyle takılacağım. Aldığımız sonuç ortada. Bu hafta emek veren umursamayan çıkar ortaya. Alır uyarısını. Devam ederse bakarız.

Kaptan tokat gibi oldu bu ya..

Deneuebilirim aslinda ama sadece benim yiyecegim diyet yemekleri yaptim canim esim yemez bozulmasin sonrasinda deneyebilirim. Yaparken cok zorlandin mi aclik hissettinnmi tadi nasil?
çarşamba perşembe yap sende bence. . Tadı cacık gibi fena değil.. ilk gün 3 kase içtim ikinci gün 1.5 kase.. bıktım aynı şeyi içmekten.. kahvaltıda yumurta peynir falan yiyince baya bir acıkmadım.. ama baş ağrısı oldu cnm. . Minoset içtim.. onun dışında bol su.. oruçtan çıktık ya pek acıkmadım.. bi tek gece çok acıktım o da uyurum şimdi sonra kahvaltı diye teselli ettim kendimi. .

İçinden gelmiyorsa spor insanın olmaz tabi.. geri getiririz senin hevesini kıyamam. Herkes de çok az giriyor buraya son 1.5 haftadır o da sinir bozuyor.. Korhilalp @inciakis mesela buraya renk katan kişiler ama az geliyorlar takım öksüz yetim gibi.. ben de üzülüyorum ama bu haftanın sonucunu da aşırı merak ediyorum.. tamam bu hafta bakalım nolcak sonuç. Sonrasında ona göre yol çizeriz inşallah yine..
Kaptan tokat gibi oldu bu ya..
İvit
Çok güzel miu.
Darısı başıma darısı başıma.. bu arada bebeğin varsa öğlene kdr uyuyamazsın cnm mecbur kalktım.
Darısı istediğin kiloyla başına sağlıklı şekilde canımmmm aminnnn
Doğru da iyi dayanıyosunuz valla Allah o gücü veriyor heralde..

Aşkolsun ben renk katmıyor muyum hemde hep burdayım..

Aşkolsun ben renk katmıyor muyum hemde hep burdayım..
Canım sen zaten buradasın ya renk katıp bu aralaar az girenleri etiketledimyerim seni ben. Sensiz olmazzz. Kız dün gece naptım bensen gruba bayramlık foto atmıştın ya. Onu zoom laya zoom laya yüzünü seçmeye çalıştım düşün. Çok seviyom ben seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…