Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

canım çok guzel bır menu arayıda uzun tutmussun leptın hormonuda salgılanmıstır

ayyy neefisss görünüyo mıucummm afıyet seker ball olsun pekk saglıklı ve lezzetlı bır salata olmuş

Menumu paylaşıyorum
Sabah 10
Yarım dilim yumurtalı ekmek
1.5 haşlanmış yumurta
Lor
Domates
Salatalık
Öğlen bol bol su
Akşam 18.30
1 tabak mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Çeyrek kase salata.
Spor coook sıcak, serinlikte misafirliğe gideceğiz. 1 aylık mekik squat var ya onları yaparım ama dönüşte.

Kizlar ben kahvaltimi yaziyorum
2diyt etimek (1dilim ekmek uerine geciyoo)
Yarim kk peynir
2rafadan yumurta
4 cig yer fistigi
3 zeytin

ara
lımonlu maydanoz sapı
3kıraz
2 kayısı

oglen
karnabahar mucver ayran

akşam
semızotu yemegı
yeşil salata

su sımdılık 2.5lt oglumu esın parka goturuncede yuruyuse gıdecem

Senin menüler güzelleşmeye başladı ama daha çok girsen keşke.. beni yalnız rakipsiz bırakıyorsun..

Senin menüler güzelleşmeye başladı ama daha çok girsen keşke.. beni yalnız rakipsiz bırakıyorsun..
Sabah kahvaltı, topladım diyesiye eşim nöbette geliyor bir daha sofra kur. Sonra ortalığı topla, ufaklığı yedir, uyut, e ben de uyuyorum onunla, kalk akşam yemeği hazırlıkları, o ara çocuklar havuza girer, çıkarlar banyoları var, sofra kur ye topla,. Süpür sil mutfağı bak bu saat oldu telefonu yeni aldım elime :)

içine tuz atılmıyordu demı iste o bıraz zorlar benı tussuz bır sey sevmıyorum.
Canım ben tuzu biraz yemeklere atıyorum. . Ekstra asla atmam.. Domatese, salatalığa, yumurtaya tuz atmıyorum yıllardır.. atınca daha lezzetli ama alıştım artık. . Bu arada tuza parmağını batır sonra ağzına koy. . Ağzın tuz tadı kalır sonra iç çorbayı

Ha daha kendimi yıkayacağım, ortalik yine dağılmış el atmak gerek. Süt yeni sagilıyor daha onu kaynatacagim, gelecek de.. Sonra çıkacağız

ayyy neefisss görünüyo mıucummm afıyet seker ball olsun pekk saglıklı ve lezzetlı bır salata olmuş
Mmmmmhhhh valla güzeldi çok sağol canım benim
Güzel bir gün olmuş afiyet olsun. Leslie 2 mil de yap gece uyumadan mutlaka. O sporlar asla yeterli değil.

Çoook güzel afiyet olsun sıfır kaçamak bir günü daha bitirsin

Bizde bunları hizmetciler yapıyor

Gece yarısı bi daha mı dusa girecem. Sonra bir daha.... Gözüm yemiyor valla.

Bizde bunları hizmetciler yapıyor
Valla aynı tarzda bişey dicektim :)) ben bebeği sallarken, arabada giderken elimden geldikçe fırsat bulup giremeye çalışıyorum. . Bazen 2 dk girip bildirimlere bakıp kaçıyorum. . Bugün bi de yaylaya taşındık sayılır. Sıcak diye geri dönüyoruz. . Şimdi de arabada giderken girim dedim

Yemeğim biraz sindirilsin midemde yürüyüşe çıkıcam güneş gitmiş 60 dk yürüyüş inşallah
Yaylaya çıktık ora da sıcak bari evde klima var diye geri dönüyoruz. Dönerken avm ye uğrıcaz bakalım.. orda yürüyüş sayılır mı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…