Hahahaha zaten detoks için yapılıyo ne tuzuiçine tuz atılmıyordu demı iste o bıraz zorlar benı tussuz bır sey sevmıyorum.
Ya sanki ilk gunki tadı yok gibi gerçekten benimde mi hevesim kacti acabakiEmek verenler üzerine alınmasın canım. Öyle birine odaklanıp da yazmadım zaten. Emek vermeyen spor yapmayan ısrarla kaçamak yapan herkese söylüyorum
canım çok guzel bır menu arayıda uzun tutmussun leptın hormonuda salgılanmıstırBgünkü menüm:
Sabah 11:00
1kk peynir
2 rafadan yumurta
1 kase maş piyazı
3 dilim janbon
1 dilim tb ekmek
1 fincan çay
1 türk kahve ve maden suyu
Akşam : 18:00
1 porsiyon et izgara
1 bardak şalgam
Salata
1 tb ekmeği
Su 3 litre 4 e tamamlıcam
Spor leslie 3
ayyy neefisss görünüyo mıucummm afıyet seker ball olsun pekk saglıklı ve lezzetlı bır salata olmuş
15 GÜN TEMİZ BESLEN / 1. Gün
Sabah 14:00
1 haşlanmış yumurta ile karatay kahvaltısı
Akşam 19:00 (resimde görünüyor)
Sarımsaklı yoğurtlu semizotu salatası (içine 1 ceviz, 1 çk keten tohumu ve peynir ekledim)
Soda limon
3 çilek, 5 kiraz, 1 kayısı, 1 erik
Su: 2.5 lt (Şimdilik)
Spor: akşam olsun serinleyince yapıcam. Yapınca yazarım
Senin menüler güzelleşmeye başladı ama daha çok girsen keşke.. beni yalnız rakipsiz bırakıyorsun..Menumu paylaşıyorum
Sabah 10
Yarım dilim yumurtalı ekmek
1.5 haşlanmış yumurta
Lor
Domates
Salatalık
Öğlen bol bol su
Akşam 18.30
1 tabak mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Çeyrek kase salata.
Spor coook sıcak, serinlikte misafirliğe gideceğiz. 1 aylık mekik squat var ya onları yaparım ama dönüşte.
Sabah kahvaltı, topladım diyesiye eşim nöbette geliyor bir daha sofra kur. Sonra ortalığı topla, ufaklığı yedir, uyut, e ben de uyuyorum onunla, kalk akşam yemeği hazırlıkları, o ara çocuklar havuza girer, çıkarlar banyoları var, sofra kur ye topla,. Süpür sil mutfağı bak bu saat oldu telefonu yeni aldım elime :)Senin menüler güzelleşmeye başladı ama daha çok girsen keşke.. beni yalnız rakipsiz bırakıyorsun..
Canım ben tuzu biraz yemeklere atıyorum. . Ekstra asla atmam.. Domatese, salatalığa, yumurtaya tuz atmıyorum yıllardır.. atınca daha lezzetli ama alıştım artık. . Bu arada tuza parmağını batır sonra ağzına koy. . Ağzın tuz tadı kalır sonra iç çorbayıiçine tuz atılmıyordu demı iste o bıraz zorlar benı tussuz bır sey sevmıyorum.
Mmmmmhhhh valla güzeldi çok sağol canım benimayyy neefisss görünüyo mıucummm afıyet seker ball olsun pekk saglıklı ve lezzetlı bır salata olmuş
Güzel bir gün olmuş afiyet olsun. Leslie 2 mil de yap gece uyumadan mutlaka. O sporlar asla yeterli değil.Menumu paylaşıyorum
Sabah 10
Yarım dilim yumurtalı ekmek
1.5 haşlanmış yumurta
Lor
Domates
Salatalık
Öğlen bol bol su
Akşam 18.30
1 tabak mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Çeyrek kase salata.
Spor coook sıcak, serinlikte misafirliğe gideceğiz. 1 aylık mekik squat var ya onları yaparım ama dönüşte.
Kizlar ben kahvaltimi yaziyorum
2diyt etimek (1dilim ekmek uerine geciyoo)
Yarim kk peynir
2rafadan yumurta
4 cig yer fistigi
3 zeytin
ara
lımonlu maydanoz sapı
3kıraz
2 kayısı
oglen
karnabahar mucver ayran
akşam
semızotu yemegı
yeşil salata
su sımdılık 2.5lt oglumu esın parka goturuncede yuruyuse gıdecem
Bizde bunları hizmetciler yapıyorSabah kahvaltı, topladım diyesiye eşim nöbette geliyor bir daha sofra kur. Sonra ortalığı topla, ufaklığı yedir, uyut, e ben de uyuyorum onunla, kalk akşam yemeği hazırlıkları, o ara çocuklar havuza girer, çıkarlar banyoları var, sofra kur ye topla,. Süpür sil mutfağı bak bu saat oldu telefonu yeni aldım elime :)
Kız şimdi onu dicektim ağzımdan aldınBizde bunları hizmetciler yapıyor
Gece yarısı bi daha mı dusa girecem. Sonra bir daha.... Gözüm yemiyor valla.Mmmmmhhhh valla güzeldi çok sağol canım benim
Güzel bir gün olmuş afiyet olsun. Leslie 2 mil de yap gece uyumadan mutlaka. O sporlar asla yeterli değil.
Çoook güzel afiyet olsun sıfır kaçamak bir günü daha bitirsin
Peki.Gece yarısı bi daha mı dusa girecem. Sonra bir daha.... Gözüm yemiyor valla.
Valla aynı tarzda bişey dicektim :)) ben bebeği sallarken, arabada giderken elimden geldikçe fırsat bulup giremeye çalışıyorum. . Bazen 2 dk girip bildirimlere bakıp kaçıyorum. . Bugün bi de yaylaya taşındık sayılır. Sıcak diye geri dönüyoruz. . Şimdi de arabada giderken girim dedimBizde bunları hizmetciler yapıyor
Yaylaya çıktık ora da sıcak bari evde klima var diye geri dönüyoruz. Dönerken avm ye uğrıcaz bakalım.. orda yürüyüş sayılır mı :))Yemeğim biraz sindirilsin midemde yürüyüşe çıkıcam güneş gitmiş 60 dk yürüyüş inşallah
Hehehe. Olabilir valla. Şimdi su ve kahve yaptim gönderdim dışarı. Köy yerinde sinek çok. Zehir koyuyoruz onlar da balkonda olüyorlar. Şimdi balkonu süpürüp yıkayacağım mesela.Bizde bunları hizmetciler yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?