Yayla nérdevYaylaya çıktık ora da sıcak bari evde klima var diye geri dönüyoruz. Dönerken avm ye uğrıcaz bakalım.. orda yürüyüş sayılır mı :))
Ben de genelde akşam bebeği sallarken ve çocuklar uyuyup mesaim bittikten sonra yazıyorum.Valla aynı tarzda bişey dicektim :)) ben bebeği sallarken, arabada giderken elimden geldikçe fırsat bulup giremeye çalışıyorum. . Bazen 2 dk girip bildirimlere bakıp kaçıyorum. . Bugün bi de yaylaya taşındık sayılır. Sıcak diye geri dönüyoruz. . Şimdi de arabada giderken girim dedim
Hatayda yine..Yayla nérdev
Ben göbek ve kol çalışacağım bu hafta mecburenYemeğim biraz sindirilsin midemde yürüyüşe çıkıcam güneş gitmiş 60 dk yürüyüş inşallah
Cnm yanlış anlama sadece daha çok girmeni istiyoruz. . Çoğumuz ev hanımıyız.. çoluk çocuk uğraşıyoruz. .Ben de genelde akşam bebeği sallarken ve çocuklar uyuyup mesaim bittikten sonra yazıyorum.
Hatayda yine..[/QUOTE
Sen dondun mu eve SilyNedense yayla deyince aklima karadenizde bir yer geliyor :)
Cıksssss gezme tozma sayılmıyorYaylaya çıktık ora da sıcak bari evde klima var diye geri dönüyoruz. Dönerken avm ye uğrıcaz bakalım.. orda yürüyüş sayılır mı :))
Bir zahmet yani anka başka bişey yapmaBen göbek ve kol çalışacağım bu hafta mecburen
Ivet yeni geldik sipcigimi uyutmaya çalışıyorumSen dondun mu eve Sily
Yok canım neden yanlış anlayım. Benim ufaklık telefonu görünce ağlayıp duruyor ver diye. Bir de o sıkıntım var. Cuma kilo bildirimlerimi tuvaletten yazıyorum mesela :)Cnm yanlış anlama sadece daha çok girmeni istiyoruz. . Çoğumuz ev hanımıyız.. çoluk çocuk uğraşıyoruz. .
Yine gelicez ki..Cıksssss gezme tozma sayılmıyor
Yayla maceranız kısa sürdü epey
Bir zahmet yani anka başka bişey yapma
Offff evet kacmamali ama bi isteksizlik basladi yaaa herseye karşı sanirim basima güneş geciyo uzun bi sure disari cikmayim benSenin hevesin de kaçamaz bu aradaasla ve asla kabul etmiyorum ı ıh
Gitmeyin işte bu sıcakta ayYine gelicez ki..
O havaların aşırı ısınmasından bence silycim. O bende de var .. halsiz gibi kolunu kıpırdatmak istemiyor gibi.. başka bişey değildir o.Offff evet kacmamali ama bi isteksizlik basladi yaaa herseye karşı sanirim basima güneş geciyo uzun bi sure disari cikmayim ben
Ohhhhh çoook güzelkızlar menüm
1. öğün
2 haş yumurta
peynir
domates
köz patlıcan
çay
2. öğün
3 et köfte
salata
yoğurt
su 2,5 lt
spor yok dün baya abarttım yürüyüşü bugün hış haldeyim
Sen de 2 öğün beslenenlerdensin sanırım. Saatleri kaçtı yediğinde? Güzel menu, afiyet olsun.kızlar menüm
1. öğün
2 haş yumurta
peynir
domates
köz patlıcan
çay
2. öğün
3 et köfte
salata
yoğurt
su 2,5 lt
spor yok dün baya abarttım yürüyüşü bugün hış haldeyim
evet canım karataycıyızSen de 2 öğün beslenenlerdensin sanırım. Saatleri kaçtı yediğinde? Güzel menu, afiyet olsun.
O halde yarından itibaren 30 dk yuruyuş ya da leslie 2 mil sana da geçerli. Göreceğim listende.Ivet yeni geldik sipcigimi uyutmaya çalışıyorum
O halde yarından itibaren 30 dk yuruyuş ya da leslie 2 mil sana da geçerli. Göreceğim listende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?