kızlar menüm
1. öğün
2 haş yumurta
peynir
domates
köz patlıcan
çay
2. öğün
3 et köfte
salata
yoğurt
su 2,5 lt
spor yok dün baya abarttım yürüyüşü bugün hış haldeyim
leslie hiç yapmadım yürüyüş yapmadığımda 30 dk zumba yapayım olur muÇok güzel canım.
Yürüyüş yarından itibaren sen de 2 mil veyq 30 dk kuralına uy olur mu. Kurban bayramına hedeflerimize ulaşalım
Olur tabii o da zevkli. Bi ara nesfitten çıkmıştı çok yapıyordum ben.leslie hiç yapmadım yürüyüş yapmadığımda 30 dk zumba yapayım olur mu
Yazsana kahvaltını olmuş mu bakalım. Şimdi Karatay kahvaltısı ozunde baya kalorili bir kahvaltı. Sonrasında karataya uyulmayacaksa yapılmaması gerekiyor bence. Karatay'da patates yasak da o yüzden dikkatimi çektiKizlar menum
Sabah kahvalti tam karatay oldumu bilmiyorum
Oglen patates salatasi
Aksam patlican kebabi ayran
Spor 100 jump. Jack ceza
Su 3 litre aksam tekrar yuruyuse cikicam
YımırtayııııEkmeği mi protein olsun diye yedin
Teşk ederim canımcanım çok guzel bır menu arayıda uzun tutmussun leptın hormonuda salgılanmıstır
afiyet olsun canım gayet makul menüKizlar ben kahvaltimi yaziyorum
2diyt etimek (1dilim ekmek uerine geciyoo)
Yarim kk peynir
2rafadan yumurta
4 cig yer fistigi
3 zeytin
ara
lımonlu maydanoz sapı
3kıraz
2 kayısı
oglen
karnabahar mucver ayran
akşam
semızotu yemegı
yeşil salata
su sımdılık 2.5lt oglumu esın parka goturuncede yuruyuse gıdecem
afiyet olsun canım . Sıcak ama zorluyoz valla gülüm. İçtiğim suyu terle attım valla ben bugün . Yarın ve salı da çok sıcakMenumu paylaşıyorum
Sabah 10
Yarım dilim yumurtalı ekmek
1.5 haşlanmış yumurta
Lor
Domates
Salatalık
Öğlen bol bol su
Akşam 18.30
1 tabak mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Çeyrek kase salata.
Spor coook sıcak, serinlikte misafirliğe gideceğiz. 1 aylık mekik squat var ya onları yaparım ama dönüşte.
Gördüm. Ama ne yapmam gerek . Teşk ederimhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/bil_kazan/giysileriniz-icin-guzellik-bakimi.19/
Henüz görmemiştir belki ..umut-16 ... iyi günlerde yumuşat :))
Maşallah kaptanım heryere yetişiyorsunuz hayranım size.https://www.kadinlarkulubu.com/forum/bil_kazan/giysileriniz-icin-guzellik-bakimi.19/
Henüz görmemiştir belki ..umut-16 ... iyi günlerde yumuşat :))
Güle güle kullan Umutcuğum.Gördüm. Ama ne yapmam gerek . Teşk ederim
Teşk ederim bitanemGüle güle kullan Umutcuğum.
OkO halde yarından itibaren 30 dk yuruyuş ya da leslie 2 mil sana da geçerli. Göreceğim listende.
Ayyy umarimm canimm yarina kendimisartlandirrak uynmk istiyorumnGitmeyin işte bu sıcakta ay
O havaların aşırı ısınmasından bence silycim. O bende de var .. halsiz gibi kolunu kıpırdatmak istemiyor gibi.. başka bişey değildir o.
Güle güle kullanTeşk ederim bitanem
Yaparsın seeen sadece çok sıcak saatte evde dur. Akşam serinde yürüyüşe çık. Şuan dışarısı çok güzel ankarada :)Ayyy umarimm canimm yarina kendimisartlandirrak uynmk istiyorumn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?