Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

kızlar bende yürüyüş yapma şansım olmadığında zumba yapıcam.baya etkiliymiş ya öneriyorum bende.yiğenim bu şekilde baya baya zayıfladı inceliyor gözle görülür şekilde

kızlar menüm
1. öğün
2 haş yumurta
peynir
domates
köz patlıcan
çay

2. öğün
3 et köfte
salata
yoğurt

su 2,5 lt
spor yok dün baya abarttım yürüyüşü bugün hış haldeyim
Çok güzel canım.
Yürüyüş yarından itibaren sen de 2 mil veyq 30 dk kuralına uy olur mu. Kurban bayramına hedeflerimize ulaşalım

Kizlar menum
Sabah kahvalti tam karatay oldumu bilmiyorum
Oglen patates salatasi
Aksam patlican kebabi ayran
Spor 100 jump. Jack ceza
Su 3 litre aksam tekrar yuruyuse cikicam

Kizlar menum
Sabah kahvalti tam karatay oldumu bilmiyorum
Oglen patates salatasi
Aksam patlican kebabi ayran
Spor 100 jump. Jack ceza
Su 3 litre aksam tekrar yuruyuse cikicam
Yazsana kahvaltını olmuş mu bakalım. Şimdi Karatay kahvaltısı ozunde baya kalorili bir kahvaltı. Sonrasında karataya uyulmayacaksa yapılmaması gerekiyor bence. Karatay'da patates yasak da o yüzden dikkatimi çekti

Bu arada kızlar bu gün kızımın doğumgünü. Ben dun 2 si sanıyordum bu gün muş. Eşim meyveli pasta almış ince bir dilim yedim. Etimek kadar çok ince.

canım çok guzel bır menu arayıda uzun tutmussun leptın hormonuda salgılanmıstır
Teşk ederim canım
afiyet olsun canım gayet makul menü
afiyet olsun canım . Sıcak ama zorluyoz valla gülüm. İçtiğim suyu terle attım valla ben bugün . Yarın ve salı da çok sıcak
Cehennem gibi

Coook uzun zaman sonra ilk türk kahvemi, hem de şekersiz içeceğim inşallah. Bizim gidiş iptal oldu, duşu da boşa almışım. Kahvemi içeyim arada bebuyi uyuyup leslie yapayım. Eşim başka yere gitti büyük oğlanlari da götürdü.

Gitmeyin işte bu sıcakta ay

O havaların aşırı ısınmasından bence silycim. O bende de var .. halsiz gibi kolunu kıpırdatmak istemiyor gibi.. başka bişey değildir o.
Ayyy umarimm canimm yarina kendimisartlandirrak uynmk istiyorumn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…