Yumurta ye zaten canımmmm hergün ye hatta ama 2 yumurta varsa zaten çok doyurucu ekmek yemene gerek yok..Yımırtayıııı
Gördüm. Ama ne yapmam gerek . Teşk ederim
Maşallah kaptanım heryere yetişiyorsunuz hayranım size.
Güle güle kullanben de katıldım ama bende hiiiç şans yok
Teşk edrim . TakipteyimYönetimden mesaj gelecektir sana ..güle güle kullan .
Fıldır fıldır gözler
Aynen şans işi miu ...aşkta kazanırsın diyeyim
Miu aşkta kazanırsa vay karşıdakinin halineYönetimden mesaj gelecektir sana ..güle güle kullan .
Fıldır fıldır gözler
Miu aşkta kazanırsa vay karşıdakinin haline
Adama bir dilim ekmek yedirmeyecekMiu aşkta kazanırsa vay karşıdakinin haline
1 sekersiz tadelle (87 cal)
2 dilim ekmek
4 kasik bulgur pilavi
1 diet cola
Doğduğuna pişman eder mi diyorsun
Kaptan ekmek ve hamur isi yok yumurta peynir cesitleri zeytin yesillik domates salatslik ceviz kayisi incir yedim karatay da meyve de yok galiba o yuzden ben yapamam bu arada kizinin dogum gunu kutlu olsunYazsana kahvaltını olmuş mu bakalım. Şimdi Karatay kahvaltısı ozunde baya kalorili bir kahvaltı. Sonrasında karataya uyulmayacaksa yapılmaması gerekiyor bence. Karatay'da patates yasak da o yüzden dikkatimi çekti
Asya hosgeldin canimKızlar sıcak tan kendimi buz dolabina kitlicem bu ne sıcak insanın yaşam enerjisi kalmıyor
Ahahaaa tamam bak napalim biliyomusun.. uada ben napim günlük olarak herseyi seni etiketleyerek paylasayim.. hatta yaptigim ve yedigim herşeyi.. foto da gonderirim sanaHıh şöyle.. Seni emek vererek yenmek istiyorum çabala azcık
Hosbuldum canımAsya hosgeldin canim
Anlaştık.Ahahaaa tamam bak napalim biliyomusun.. uada ben napim günlük olarak herseyi seni etiketleyerek paylasayim.. hatta yaptigim ve yedigim herşeyi.. foto da gonderirim sanaamaaaa sen de beni etiketle ve herseyden haberdar et anlaştık miiii .. keptinnn
İyi ki doğmuş o zaman sizinle musmutlu bir ömrü olsun inşallahBu arada kızlar bu gün kızımın doğumgünü. Ben dun 2 si sanıyordum bu gün muş. Eşim meyveli pasta almış ince bir dilim yedim. Etimek kadar çok ince.
İşte buuu oh yap sporu oh kaldın evdeCoook uzun zaman sonra ilk türk kahvemi, hem de şekersiz içeceğim inşallah. Bizim gidiş iptal oldu, duşu da boşa almışım. Kahvemi içeyim arada bebuyi uyuyup leslie yapayım. Eşim başka yere gitti büyük oğlanlari da götürdü.
Aus kaptanım aşkta mı yarışmada mı kazanmak isterdin deseler yarışmayı seçerim yaYönetimden mesaj gelecektir sana ..güle güle kullan .
Fıldır fıldır gözler
Kız aşk istemiyom. Vernel daha iyiydi hahahahTeşk edrim . Takipteyim
Miucan aşkta kazanacak
Bak bakMiu aşkta kazanırsa vay karşıdakinin haline
HahahahhaahahDoğduğuna pişman eder mi diyorsun
YedirmemAdama bir dilim ekmek yedirmeyecek
Ya hahahahahaha yaşasın bekarlıkBilmiyorum artık doğduğuna mı pişman eder miuyu bulduğuna mı
Ankaraaaaa ankaraaa olaliiiii..Yaparsın seeen sadece çok sıcak saatte evde dur. Akşam serinde yürüyüşe çık. Şuan dışarısı çok güzel ankarada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?