Ayagin nasil iyilestin mi canımAnlaştık.Ben bu hafta ayakta spor yapmıcam haberin olsun.
Asya biz kendi aramızda yarılıyoruz. Siz de @Gulbe seker le mi rakip olsanız. Her hafta verilen kilonun yuzdesini hesaplayıp kim kazandı onu açıklıyoruz.Hosbuldum canım
Vallaha öyle. Dılarıya yürüyüşe çıktım şuan evden daha serin oh iyi geldiKızlar sıcak tan kendimi buz dolabina kitlicem bu ne sıcak insanın yaşam enerjisi kalmıyor
Ok no problem babyAnlaştık.Ben bu hafta ayakta spor yapmıcam haberin olsun.
Zaten Miu kim ki........Ahahaaa tamam bak napalim biliyomusun.. uada ben napim günlük olarak herseyi seni etiketleyerek paylasayim.. hatta yaptigim ve yedigim herşeyi.. foto da gonderirim sanaamaaaa sen de beni etiketle ve herseyden haberdar et anlaştık miiii .. keptinnn
Zaten Miu kim ki.....Anlaştık.Ben bu hafta ayakta spor yapmıcam haberin olsun.
Noooldu ayağınla ilgili bi sikinti mi var.. ben şu taşın etkisinden dolayı sandımAnlaştık.Ben bu hafta ayakta spor yapmıcam haberin olsun.
Başka zaman olsa kavga çıkarırdim, sozlestik bekliyor insanlar. Sen unut başka yere söz ver. Gittiği adamı da tanimam karısını da. Dedim sen oğlanların git ben spora gideyim. Sporun bir faydası daha. Eşler arası sakinlik yaratıyorİyi ki doğmuş o zaman sizinle musmutlu bir ömrü olsun inşallah
İşte buuu oh yap sporu oh kaldın evde
Aus kaptanım aşkta mı yarışmada mı kazanmak isterdin deseler yarışmayı seçerim ya
Kız aşk istemiyom. Vernel daha iyiydi hahahah
Bak bakdoğru galiba ha
Hahahahhaahah
Yedirmemekmek zararlı bi kere.. sağlıklı şeylerden de az yesin. Ben açsam o da aç gezecek
Ya hahahahahaha yaşasın bekarlık
İnsanların hayatlarına kabus gibi çökmeyeyim kız dimi
Sennnnnn sus artik miucummmZaten Miu kim ki.....
Sabah kahvaltısında 1 tane mevsim meyvesi yiyebilirsin. Onun dışında kilo verme aşamasında incir yok. Kayısı gün kurusu olmak şartıyla 2-3 yeniyordu sanki hatırlayamadım şimdi. Neyse zaten Karatay yapmayacaksın sanırım.Kaptan ekmek ve hamur isi yok yumurta peynir cesitleri zeytin yesillik domates salatslik ceviz kayisi incir yedim karatay da meyve de yok galiba o yuzden ben yapamam bu arada kizinin dogum gunu kutlu olsun
Hahahahhahaha bak bu yönden de faydası var demek ilk kez öğrendim oh mis. Daha da yapamam deme bak :)Başka zaman olsa kavga çıkarırdim, sozlestik bekliyor insanlar. Sen unut başka yere söz ver. Gittiği adamı da tanimam karısını da. Dedim sen oğlanların git ben spora gideyim. Sporun bir faydası daha. Eşler arası sakinlik yaratıyor
Kızzzz yarın tartı kontrol var mezuniyet kutlayım derken en az +2 kiloyum eminimSennnnnn sus artik miucummmgit kilonu koru sen
Biraz üzerine basmayacağım canım.Ayagin nasil iyilestin mi canım
Miuuuuu sen bizim poncgimizsin bebeeemmm .. seni seviyoruzzz.. seni etiketlemesem sana foto atmazsam olarmi hec ne ayip aaaaZaten Miu kim ki........
Borek patetes olmayinca karayay oldu sandimSabah kahvaltısında 1 tane mevsim meyvesi yiyebilirsin. Onun dışında kilo verme aşamasında incir yok. Kayısı gün kurusu olmak şartıyla 2-3 yeniyordu sanki hatırlayamadım şimdi. Neyse zaten Karatay yapmayacaksın sanırım.
Canım ben pazartesi günü tartilayim sen cumaya not al.yada pazartesi tartilip bildirim yapmayayim cuma yapayım. Cumalari hayırlı gelmiyor banaAsya biz kendi aramızda yarılıyoruz. Siz de @Gulbe seker le mi rakip olsanız. Her hafta verilen kilonun yuzdesini hesaplayıp kim kazandı onu açıklıyoruz.sen yine pazartesileri mi tartılacaksın. Cuma tartılamaz mısın
Nası yani? Bize merdaneler sopalar gösterirken, ekmegimize söylenirken, aboooowwwwwww....Hahahahhahaha bak bu yönden de faydası var demek ilk kez öğrendim oh mis. Daha da yapamam deme bak :)
Kızzzz yarın tartı kontrol var mezuniyet kutlayım derken en az +2 kiloyum eminim
Sonuöta mezun oldum onu kutladım ya 2 güncük.. bugünkü menüme bak misler gibi.. bundan sonra hep öyle olcakNası yani? Bize merdaneler sopalar gösterirken, ekmegimize söylenirken, aboooowwwwwww....
Tamam canım sen nasıl istersen. Ama listeye girmek istersen cumaya alırız tartıyı.Canım ben pazartesi günü tartilayim sen cumaya not al.yada pazartesi tartilip bildirim yapmayayim cuma yapayım. Cumalari hayırlı gelmiyor bana
Ben etiketlemem kusura bakmaTamam o zamannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?