Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Başka zaman olsa kavga çıkarırdim, sozlestik bekliyor insanlar. Sen unut başka yere söz ver. Gittiği adamı da tanimam karısını da. Dedim sen oğlanların git ben spora gideyim. Sporun bir faydası daha. Eşler arası sakinlik yaratıyor

Kaptan ekmek ve hamur isi yok yumurta peynir cesitleri zeytin yesillik domates salatslik ceviz kayisi incir yedim karatay da meyve de yok galiba o yuzden ben yapamam bu arada kizinin dogum gunu kutlu olsun
Sabah kahvaltısında 1 tane mevsim meyvesi yiyebilirsin. Onun dışında kilo verme aşamasında incir yok. Kayısı gün kurusu olmak şartıyla 2-3 yeniyordu sanki hatırlayamadım şimdi. Neyse zaten Karatay yapmayacaksın sanırım.

Hahahahhahaha bak bu yönden de faydası var demek ilk kez öğrendim oh mis. Daha da yapamam deme bak :)
Sennnnnn sus artik miucummm git kilonu koru sen
Kızzzz yarın tartı kontrol var mezuniyet kutlayım derken en az +2 kiloyum eminim

Canım ben pazartesi günü tartilayim sen cumaya not al.yada pazartesi tartilip bildirim yapmayayim cuma yapayım. Cumalari hayırlı gelmiyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…