Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

evet tatlandiricili
Biz diyette ya da rejimde değiliz. Sağlıklı besleniyoruz. Dolayısıyla paletli gıdaları olabildiğince yemiyoruz. Koca ramazan 2 kere kola ictim mesela. Ki çok severim. Ekmek harici hiç katkı maddeli gıda tuketmedim. Kendime de sasiyorum he. Ekmek de mecburi, köy fırınında tb ya da kepek ekmeği yok. Merkezdeki fırınlar da uzak.

Aynı şey canım. Beyin onu da şeker olarak alıp göbek basen vb yerlerde saklıyor.
Evet, ayrıca aspartam pek de yararlı değil vücutta. İstersen netten bir bak. Yoksa ohoo cayima doldurur dururdum. Şekersiz çay icemedigim için çayı hayatımdan çıkardım. Kahve de igrencti bu arada. İlaç niyetine içtim.

Ben kullanmıyorum canım . Karatayın kitaplarında uzun uzun anlatılıyor zaten.

Yeme o zaman kısa ve öz çözüm

Asya beni yener:)

Tamam canım sen nasıl istersen. Ama listeye girmek istersen cumaya alırız tartıyı. 4. Takımda da yazacaksın sanırım değil mi.
Beni listeye alma o zaman gülüm ben pazartesi günü bildirimi mi yaparım benim için liste şart değil sizle sohbette yeter.4.takimda listede değilim ben pazartesi günü orda da bildirimi yapıyorum

Beni listeye alma o zaman gülüm ben pazartesi günü bildirimi mi yaparım benim için liste şart değil sizle sohbette yeter.4.takimda listede değilim ben pazartesi günü orda da bildirimi yapıyorum
Hedefe ulaştığın zaman karne falan alınıyor bu gün @MiuLego aldı mesela. Onları gördün mü sen. Listeye girsen belki daha azmin artar aslında. Ben almıyorum değil yanlış anlama. Cuma bildirim mecbur sadece. Neyse takıl sen biraz belki cumaları gaza gelir kararını değiştirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…