- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Gerçi sen 1 milyon ip atlama, 100 dk stepler, 1000 mekik kapasitesine sahipsin. O 2 kiloyu 2 günde yakarsinSonuöta mezun oldum onu kutladım ya 2 güncük.. bugünkü menüme bak misler gibi.. bundan sonra hep öyle olcak
Oldu canımBorek patetes olmayinca karayay oldu sandim
O tapik(oglum takip diyemiyo) eder sen merak etmeBen etiketlemem kusura bakma
Iyyyyyy bi kaşık suda boğacaaaaaaamBen etiketlemem kusura bakma
Cumaya eksiye geçmiş olurum flocum tabiki deGerçi sen 1 milyon ip atlama, 100 dk steoker, 1000 mekik kapasitesine sahipsin. O 2 kiloyu 2 günde yakarsin
Şekersiz nasıl oluyor. Tatlandırıcı mı var içinde.
Bu diet ürünlerinin normalden hiç farkı yok. Bence içme birdaha. Hem ekmem hem pilav olmamış. Üzerine bir de kola. Yine olmadı canım yaa. Yarın temiz bir menü bekliyorum artık.
Yerim onun tapik diyişini
Aynı şey canım. Beyin onu da şeker olarak alıp göbek basen vb yerlerde saklıyor.evet tatlandiricili
Biz diyette ya da rejimde değiliz. Sağlıklı besleniyoruz. Dolayısıyla paletli gıdaları olabildiğince yemiyoruz. Koca ramazan 2 kere kola ictim mesela. Ki çok severim. Ekmek harici hiç katkı maddeli gıda tuketmedim. Kendime de sasiyorum he. Ekmek de mecburi, köy fırınında tb ya da kepek ekmeği yok. Merkezdeki fırınlar da uzak.evet tatlandiricili
Evet, ayrıca aspartam pek de yararlı değil vücutta. İstersen netten bir bak. Yoksa ohoo cayima doldurur dururdum. Şekersiz çay icemedigim için çayı hayatımdan çıkardım. Kahve de igrencti bu arada. İlaç niyetine içtim.Aynı şey canım. Beyin onu da şeker olarak alıp göbek basen vb yerlerde saklıyor.
Ben kullanmıyorum canım . Karatayın kitaplarında uzun uzun anlatılıyor zaten.Evet, ayrıca aspartam pek de yararlı değil vücutta. İstersen netten bir bak. Yoksa ohoo cayima doldurur dururdum. Şekersiz çay icemedigim için çayı hayatımdan çıkardım. Kahve de igrencti bu arada. İlaç niyetine içtim.
Yeme o zaman kısa ve öz çözümBiz diyette ya da rejimde değiliz. Sağlıklı besleniyoruz. Dolayısıyla paletli gıdaları olabildiğince yemiyoruz. Koca ramazan 2 kere kola ictim mesela. Ki çok severim. Ekmek harici hiç katkı maddeli gıda tuketmedim. Kendime de sasiyorum he. Ekmek de mecburi, köy fırınında tb ya da kepek ekmeği yok. Merkezdeki fırınlar da uzak.
Asya beni yener:)Asya biz kendi aramızda yarılıyoruz. Siz deAk kelebek le mi rakip olsanız. Her hafta verilen kilonun yuzdesini hesaplayıp kim kazandı onu açıklıyoruz. sen yine pazartesileri mi tartılacaksın. Cuma tartılamaz mısın
Beni listeye alma o zaman gülüm ben pazartesi günü bildirimi mi yaparım benim için liste şart değil sizle sohbette yeter.4.takimda listede değilim ben pazartesi günü orda da bildirimi yapıyorumTamam canım sen nasıl istersen. Ama listeye girmek istersen cumaya alırız tartıyı.4. Takımda da yazacaksın sanırım değil mi.
Olur canım
Dişli ol yahu baştan daha pes ettin.hiç belli olmazAsya beni yener:)
Hedefe ulaştığın zaman karne falan alınıyor bu gün @MiuLego aldı mesela. Onları gördün mü sen. Listeye girsen belki daha azmin artar aslında. Ben almıyorum değil yanlış anlama. Cuma bildirim mecbur sadece. Neyse takıl sen biraz belki cumaları gaza gelir kararını değiştirirsin.Beni listeye alma o zaman gülüm ben pazartesi günü bildirimi mi yaparım benim için liste şart değil sizle sohbette yeter.4.takimda listede değilim ben pazartesi günü orda da bildirimi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?