- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Olur canım
Dişli ol yahu baştan daha pes ettin.hiç belli olmaz
Yarışalım ama sen hızlı veriyorsun canım ya ben de metabolizma yavaş ondan dedimDişli ol yahu baştan daha pes ettin.hiç belli olmaz
Kaçamaksız 3 gün
Sabah 10:30
1 yumurtalı soğanlı omlet
5 zeytin
Peynir
1 bardak süt
2 tane kayısı
Ara
Türk kahvesi
Maden suyu
Akşam 18:00
Nohut yemeğinin sadece suyu çorba niyetine yarım kase
1 tabak kıymalı patlıcan yemeği
Cacık
Biraz kuruyemiş
Sütlü filtre kahve
Su 2.5 geçmiştir
Spor 45 dk yürüyüş daha yürüyemediği regli oldum karın ağrısından
Boş ver ben de yeniliyorum genelde..onemli olan yarışmakYarışalım ama sen hızlı veriyorsun canım ya ben de metabolizma yavaş ondan dedim
Biliyorum gülüm bakalım zaman la fikrim değişir belkiHedefe ulaştığın zaman karne falan alınıyor bu gün @MiuLego aldı mesela. Onları gördün mü sen. Listeye girsen belki daha azmin artar aslında. Ben almıyorum değil yanlış anlama. Cuma bildirim mecbur sadece. Neyse takıl sen biraz belki cumaları gaza gelir kararını değiştirirsin.
Korkuttun kızı o kadar hızlı verilir mi
Ben eski formda değilim pek ya.eşimle tartistikca yemeye sardim.şuan cezasını çekiyorum.Yarışalım ama sen hızlı veriyorsun canım ya ben de metabolizma yavaş ondan dedim
Yaw he heBoş ver ben de yeniliyorum genelde..onemli olan yarışmakbu hafta çok pis yeneceğim mm amaaaa
Yaw he he
Yarın da benim doğum günüm kaptan :))Bu arada kızlar bu gün kızımın doğumgünü. Ben dun 2 si sanıyordum bu gün muş. Eşim meyveli pasta almış ince bir dilim yedim. Etimek kadar çok ince.
Yaa doğum günün kutlu olsun şimdiden... Yengeç misin sen. Yengeçleri severim benYarın da benim doğum günüm kaptan :))
Vay be 14. Gun oldu ha.Spor:
14. Gün
Mekik : 70
Squat : 135
Plank : 1.5 dk
Wallsit : 140 sn
60 dk yürüyüş
100 jumping jack
100 ayakta yan mekik
Evet yengeç burcuyum.. oğlumda yengeç.. öbürü balık..duygu seli. .Yaa doğum günün kutlu olsun şimdiden... Yengeç misin sen. Yengeçleri severim ben
Aslan hariç bütün burçları severim gerçi.
Aslan da seni sevmezYaa doğum günün kutlu olsun şimdiden... Yengeç misin sen. Yengeçleri severim ben
Aslan hariç bütün burçları severim gerçi.
Oldu canım oldu valla.. bir şey soracağım anka. Wall sit te ilk kez bugün bölerek yaptım gari bacaklarım dayanmadı. Çünkü mesela her gün 10 sn artıyor 30. Gün 300 saniye oluyor. Bir kerede çıkarmam mümkün değil. O bölerek de yapılabilir mi?Vay be 14. Gun oldu ha.
Şimdiden Yen'i yaşın kutlu olsun kaç yaşına giriyorsun canım rabbim uzun sağlıklı ömürler versinYarın da benim doğum günüm kaptan :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?