Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

@anka_misali @MiuLego
Kahvaltı 11 de..
2 yumurta
Domates
Salatalık
Bikaç çeşit peynir
1 zeytin
Şekersiz çay
Ekmek yok!!!!

Ara 16da
1 bardak süt
1 küçük tarçınlı muz

Akşam 19.30da
Şimdi söyle söyleyim uzun ince bi tabak vardı 3 e bölünmüştü..
3te 1i barbekü soslu tavuk
3te 1 i salata
3te 1i patates kızartması(ben 3 tane yedim oğlumla eşime verdim)
Bide kızarmış ekmek vardı onu yesem mi dedim kendimi miu ya ihanet etmiş gibi hissettim onu da oğluma verdim.
Ayran

Sonra yarın doğum günüm ya yarın bidaha çıkamayız diye eşim madoya götürdü.. pasta yemekten se küçük bi cup dondurma yedim...

Bu aralar benim bebeğim hiç durmuyor. . Bi yandan yaylaya taşınma telaşı 2 gündür spor yapamadım.. şimdi oğlan uyarsa en azından leslie 1 mil yapmak istiyorum. Neden 2 değil derseniz benim evde int yok. Wifi olan bir yerden flashdiske bi mil yükledim onu yapıyorum. . En kısa zamanda 2 ve 3 ü de yüklerim inş..

Bence olmaz...

Çooook güzel eğer ekmek yesen çok üzülürdüm hippo. Dondurmadan da bir şey olmaz. Afyet olsun günün güzel geçmiş canım
Dayanılacak gibi değil ama. Bugüne kadar hep tek seferde yaptım ama sürekli artıyor 200-250 lerde imkansız dayanmak

@MiuLego ve @anka_misali Şık dursun diye menumun altına yazıp paylaşıyorum sporlarımı.
Sabah 10
Yarım dilim yumurtalı ekmek
1.5 haşlanmış yumurta
Lor
Domates
Salatalık
Öğlen bol bol su
Akşam 18.30
1 tabak mercimek yemeği
1 kase yoğurt
Çeyrek kase salata.
Spor öncesi şekersiz Türk kahvesi.
Spor
Leslie 2 mile
122 mekik
30 saniye plank
75 squat
25x3 dambılla ön kol
25x3 dambılla arka kol
15x3 eşek tepigi
Düzeltme: ayakları yukarı aşağı 16 kere yapabildim.

İşte buuuuu harika bugünkü menün de güzel yaplar yanıyoooooorrrrrr

Maşallah ya erkenden evlenirmiş sin ama araları bar çocukların sıkıntı oldu mu
Ya ilk oğlumu 20 yaşında doğurdum. Hep dedim ikinciyi 25 ten sonra doğururum diye.. 27 de oldu.. sıkıntı olmadı şükür. ... abisi çok yardımcı oluyo.. kıskanmıyo da..

Ya ilk oğlumu 20 yaşında doğurdum. Hep dedim ikinciyi 25 ten sonra doğururum diye.. 27 de oldu.. sıkıntı olmadı şükür. ... abisi çok yardımcı oluyo.. kıskanmıyo da..
Kardeş yaşı 7 ideal sanırım. Büyük oğlanlari arasında 2 yaş var herseylerini kiskaniyorlar birbirlerinin. Ortanca 6.5 yaşında, ufaklığı itip kalıyor bazen, kıskançlık var. Ama büyük oğlumla çok iyiler. Tuvalete göturmuslugu, ben hastayken altını değiştirdiği bile oldu. Sağ kolum gibi evde.

Anaaa sag ol canim bir deneyim mesela domates yemeden oncede

Aynen şükür iyiler.. senin çocuklar kaç yaşında? ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…