Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben biraz şanslıyım bu konuda. Hep az tuzlu yapıyorum. Kayınvalidemin tansiyon rahatsızlığı var. İsteyen tuzunu ekliyor. Pilavlara normal koyuyorum ama ben de annem de yemiyoruz çoğu zaman pilav.
Kayınvaliden ile birlikte mi oturuyorsun canım

Yok sizin çocukların yaş aralığı bırakma şansınız var erken evlendiğiniz için ben 25 yaşından
Sonra evlenince o kadar uzun ara veremem anlamında yazdım ama eksik yazdım sanki
26 yaşında evlendim, 1 ay sonra hamile kaldım. İkisi yakın oldu, bir büyürler dedim. 35 yaşındayım ve 3 çocuğum var. Kızımın olma garantisi olsa 4. yu de doğuracağım ama kesin değil işte.

26 yaşında evlendim, 1 ay sonra hamile kaldım. İkisi yakın oldu, bir büyürler dedim. 35 yaşındayım ve 3 çocuğum var. Kızımın olma garantisi olsa 4. yu de doğuracağım ama kesin değil işte.
Bende 27 yaşında anne oldum canım ilk bebiş ama 2. Ne zaman olur bilmem kilolu hamile kalmak istemiyorum ama aylardır veremedim de bu arada Çin takvimine inanıyor musun ne kadar doğru oradaki tahminler bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…