- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Kayınvaliden ile birlikte mi oturuyorsun canımBen biraz şanslıyım bu konuda. Hep az tuzlu yapıyorum. Kayınvalidemin tansiyon rahatsızlığı var. İsteyen tuzunu ekliyor. Pilavlara normal koyuyorum ama ben de annem de yemiyoruz çoğu zaman pilav.
Ben domates salatalık da tuz sevmem zeytinyağı ve kekik severimKizlar ben yatiyotum.oglum simdi uyanir biraz dinleneyim iyi geceler
Altlı üstlü oturuyoruz ama gündüzleri beraberiz, beraber yiyoruz.Kayınvaliden ile birlikte mi oturuyorsun canım
Diyete başladığımdan beri salatalara yağ koymuyorum. Ben de zeytini kekikli limonlu ve zeytinyağlı seviyorum ama tuzlu diye zeytin de yemiyorum artık.Ben domates salatalık da tuz sevmem zeytinyağı ve kekik severim
Erken evlendin demedim ki.. ben erken evlendim. .Ay ben erken evlenmedim ki :)
Yok sizin çocukların yaş aralığı bırakma şansınız var erken evlendiğiniz için ben 25 yaşındanErken evlendin demedim ki.. ben erken evlendim. .
Anladım canımAltlı üstlü oturuyoruz ama gündüzleri beraberiz, beraber yiyoruz.
Rabbim yar ve yardımcısı olsunKızlar giremedim kaç saattir ahretliğim :) dogum yapacak sancıları başladı dua edin sizde Rabbim kolaylık nasıp etsin inşallah sabah yazarım
26 yaşında evlendim, 1 ay sonra hamile kaldım. İkisi yakın oldu, bir büyürler dedim. 35 yaşındayım ve 3 çocuğum var. Kızımın olma garantisi olsa 4. yu de doğuracağım ama kesin değil işte.Yok sizin çocukların yaş aralığı bırakma şansınız var erken evlendiğiniz için ben 25 yaşından
Sonra evlenince o kadar uzun ara veremem anlamında yazdım ama eksik yazdım sanki
3ü de erkek mi? ?26 yaşında evlendim, 1 ay sonra hamile kaldım. İkisi yakın oldu, bir büyürler dedim. 35 yaşındayım ve 3 çocuğum var. Kızımın olma garantisi olsa 4. yu de doğuracağım ama kesin değil işte.
Çene çene 5 sayfa daha ekledik. Kızcağız ne yapsın.tevafuk55 oku oku bitirmedin kız..
3ü de erkek mi? ?
Bende 27 yaşında anne oldum canım ilk bebiş ama 2. Ne zaman olur bilmem kilolu hamile kalmak istemiyorum ama aylardır veremedim de bu arada Çin takvimine inanıyor musun ne kadar doğru oradaki tahminler bilmiyorum26 yaşında evlendim, 1 ay sonra hamile kaldım. İkisi yakın oldu, bir büyürler dedim. 35 yaşındayım ve 3 çocuğum var. Kızımın olma garantisi olsa 4. yu de doğuracağım ama kesin değil işte.
2. Ve 3. Çin takviminde kız görünüyordu.. O da yalan.Bende 27 yaşında anne oldum canım ilk bebiş ama 2. Ne zaman olur bilmem kilolu hamile kalmak istemiyorum ama aylardır veremedim de bu arada Çin takvimine inanıyor musun ne kadar doğru oradaki tahminler bilmiyorum
Rabbimin takdiri ne ise o oluyor ya doğur bir tane daha kısmet belki kız olur olmazsa da 4 tane kuzucuk olur2. Ve 3. Çin takviminde kız görünüyordu.. O da yalan.
Kazayla olursa bilemem de başka yeter.Rabbimin takdiri ne ise o oluyor ya doğur bir tane daha kısmet belki kız olur olmazsa da 4 tane kuzucuk olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?