Zeytinyağını da zeytini de kesmene gerek yok ki canım.Diyete başladığımdan beri salatalara yağ koymuyorum. Ben de zeytini kekikli limonlu ve zeytinyağlı seviyorum ama tuzlu diye zeytin de yemiyorum artık.
Rabbim hayırlı gelin hayırlı damat nasip etsin herkese3 oğlan, 3 gelin, 3 elti... Eşimle huzurevine taşınma kararı aldık çok yaşlara kadar yasarsak bir eğer.
Yemekleri saf zeytinyağı ile yapıyorum zaten. O nedenle ekstra yememeye dikkat ediyorum. Bir de ekmeksiz olmuyor zeytin :) No zeytin no ekmek.Zeytinyağını da zeytini de kesmene gerek yok ki canım.
Ve hayırlı kayınvalide :)Rabbim hayırlı gelin hayırlı damat nasip etsin herkese
Kız ne huzur evi?? Allah korusun. . Allah sana senin gibi iyi gelin versin. . Sizde eşinle evinizde huzurla yaşarsınız. ..3 oğlan, 3 gelin, 3 elti... Eşimle huzurevine taşınma kararı aldık çok yaşlara kadar yasarsak bir eğer.
Yok ya. Ağzı var dili yok bile olsa insan evinde tek olmak istiyor. Çoğu zaman arkadaş gibi oluyorsun, dertlesiyorsun ama gece olunca herkes evine olmalı.Kız ne huzur evi?? Allah korusun. . Allah sana senin gibi iyi gelin versin. . Sizde eşinle evinizde huzurla yaşarsınız. ..
Aynen katılıyorum diğer türlü aile hayatı kalmıyorYok ya. Ağzı var dili yok bile olsa insan evinde tek olmak istiyor. Çoğu zaman arkadaş gibi oluyorsun, dertlesiyorsun ama gece olunca herkes evine olmalı.
Çokmuş bayağı yavEşim yaprak getirmişti kızlar dun ben de üşengeçliğimden poşetten çıkarmamıştım. Şişelere basacaktım güya. Baya kotu olmuşlar. Kışa kalsa iyice kötü olurlar. Sarıp buzluğa atayım dedim dedim ha bismillah diyip başlıyorum bakalım 2.5 kilo yaprak
Dun gece de hiç uyumadım. İnşallah içinden çıkabilirim
Benim annem alzheimerdı. Evlendigim günden vefatına kadar ben baktım 7 sene. Kendi annesi bile olmuyor bir evde.Aynen katılıyorum diğer türlü aile hayatı kalmıyor
Hımm zeytinin yanında falan ekmek aramam hiç AllahtanYemekleri saf zeytinyağı ile yapıyorum zaten. O nedenle ekstra yememeye dikkat ediyorum. Bir de ekmeksiz olmuyor zeytin :) No zeytin no ekmek.
Hem de ne çok. Kavanozlara basacaktım üşengeçliğimden kaldıÇokmuş bayağı yav
Yardıma gelek.Hem de ne çok. Kavanozlara basacaktım üşengeçliğimden kaldı
Sizinki altlı üstlü zati.. eşinle kendi evinde baş başa yaşlanırsınız.. torunlar çocuklar da gider gelir ohh miss. . Hayır konuş hayır olsun dua niyetine geçer. .Yok ya. Ağzı var dili yok bile olsa insan evinde tek olmak istiyor. Çoğu zaman arkadaş gibi oluyorsun, dertlesiyorsun ama gece olunca herkes evine olmalı.
İnşallah.Sizinki altlı üstlü zati.. eşinle kendi evinde baş başa yaşlanırsınız.. torunlar çocuklar da gider gelir ohh miss. . Hayır konuş hayır olsun dua niyetine geçer. .
Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun hayırlı evlatmışsın bakmışsın anneneBenim annem alzheimerdı. Evlendigim günden vefatına kadar ben baktım 7 sene. Kendi annesi bile olmuyor bir evde.
Amin.Rabbim rahmet eylesin mekanı cennet olsun hayırlı evlatmışsın bakmışsın annene
Ne iyi olurrrr...Yardıma gelek.
Aynen katılıyorumSizinki altlı üstlü zati.. eşinle kendi evinde baş başa yaşlanırsınız.. torunlar çocuklar da gider gelir ohh miss. . Hayır konuş hayır olsun dua niyetine geçer. .
Allah rahmet eylesinBenim annem alzheimerdı. Evlendigim günden vefatına kadar ben baktım 7 sene. Kendi annesi bile olmuyor bir evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?