Ben yemeye gelirim siz işleri bitirince haber verinNe iyi olurrrr...
Uşengeçlikten şişeye basmayıp sabaha kadar sarma saracak ankayarısını haşlasam da öyle kalsa yarın sarsam bişey olur mu acaba. Mümkün değil bir gecede bitiremem.
Haşlarsan birşey olmaz sanırım ama biraz soğuyunca dolaba kaymam Laz'ımNe iyi olurrrr...
Uşengeçlikten şişeye basmayıp sabaha kadar sarma saracak ankayarısını haşlasam da öyle kalsa yarın sarsam bişey olur mu acaba. Mümkün değil bir gecede bitiremem.
Okurken uykum geldi valla maşallah ben okuyana kadar 5 sayfa daha:)tevafuk55 oku oku bitirmedin kız..
Yapabilirsin canım 3 sete falan bol. Nasıl kolay gelirse.Oldu canım oldu valla.. bir şey soracağım anka. Wall sit te ilk kez bugün bölerek yaptım gari bacaklarım dayanmadı. Çünkü mesela her gün 10 sn artıyor 30. Gün 300 saniye oluyor. Bir kerede çıkarmam mümkün değil. O bölerek de yapılabilir mi?
Onu denedim ben de hoşuma gitmedi.Anka sarmadan da buzluğa atabilirsin ki.. buzdolabı poşetlerine koy bi sarmalık
. Çıkar kaynar suya at sar..
Bakalım çok uyku bastırırsa öyle yapayım. Off yaa.Haşlarsan birşey olmaz sanırım ama biraz soğuyunca dolaba kaymam Laz'ım
Vay vay miummmm tebrik ederim darisi hepimize
@MiuLego 'nun Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Mayıs / 4,2
Haziran / 3,4
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 7,6 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (518. Etap) ( 61,5 )
Bitiş Kilosu (524. Etap) ( 53,9 )
Verilen Toplam Kilo ( 7,6 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 12,36% )
Toplam Süre ( 7 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 1,77% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 1.086 )
Yorum : Sevgili MiuLego, 5 Mayıs 2017 (518. Etap) ve 61,5 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 30 Haziran 2017 (524. Etap) tarihinde toplam 7,6 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 53 dür. Hedefini %89 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 12.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Hoş geldin canımkızlar menüm
1. öğün
2 haş yumurta
peynir
domates
köz patlıcan
çay
2. öğün
3 et köfte
salata
yoğurt
su 2,5 lt
spor yok dün baya abarttım yürüyüşü bugün hış haldeyim
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/bil_kazan/giysileriniz-icin-guzellik-bakimi.19/
Henüz görmemiştir belki ..umut-16 ... iyi günlerde yumuşat :))
Kk nun en iyi sarmalarini sarmalisin guccuk parnak gibi olmalı.Eşim yaprak getirmişti kızlar dun ben de üşengeçliğimden poşetten çıkarmamıştım. Şişelere basacaktım güya. Baya kotu olmuşlar. Kışa kalsa iyice kötü olurlar. Sarıp buzluğa atayım dedim dedim ha bismillah diyip başlıyorum bakalım 2.5 kilo yaprak
Dun gece de hiç uyumadım. İnşallah içinden çıkabilirim
Allah razı olsun inşallahRabbim yar ve yardımcısı olsun
Allah yardımcısı olsun canımKızlar giremedim kaç saattir ahretliğim :) dogum yapacak sancıları başladı dua edin sizde Rabbim kolaylık nasıp etsin inşallah sabah yazarım
Valla canım bence iyi menü ama arkadaşlar iki öğünde ekmek vb olmasın diyorlar. Ben de sabah 2 yumurta ve ekmek vs vardı menüm beğenilmedi yahuMenümü de vereyim
Pikniğe gittik dönüşte köye uğra derken geç oldu
Sabah yarım simit 2 has yumurta
5 zeytin 2 çatal.peynir
Domates salatalık
Ara türk.kahvesi
Akşam 19.00: tavuk ve köfte ızgara
Patlıcan biber közleme
Domates salatalık 1 dilim ekmek
3 litre su
Sağol canımVay vay miummmm tebrik ederim darisi hepimize
Hoş geldin canım
umut-16 tebrikler arkadaşım
Kk nun en iyi sarmalarini sarmalisin guccuk parnak gibi olmalı.hippotalamus değil mi :))
Kalem gibi :))Vay vay miummmm tebrik ederim darisi hepimize
Hoş geldin canım
umut-16 tebrikler arkadaşım
Kk nun en iyi sarmalarini sarmalisin guccuk parnak gibi olmalı.hippotalamus değil mi :))
Haklılar kuzum bende bunu yapmam normalde ekmeği simiti yemesem de doyardım ama göz açlığı işteValla canım bence iyi menü ama arkadaşlar iki öğünde ekmek vb olmasın diyorlar. Ben de sabah 2 yumurta ve ekmek vs vardı menüm beğenilmedi yahu
Evet kalem gibi ama kursun kalem, dolma kalem olmasın:))Kalem gibi :))
İyi geceler canımGözlerim kapanıyor kızlar hepinize iyi geceler
Amin canım allah razı olsun inşallah cok heyecanlıyım :) 20 yıllık dostum anne olacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bızede :)5816bursa rabbim sağlıklı doğum nasip etsin..
Sagol cnm allah razı olsun inşallah darısı bekleyenlereAllah yardımcısı olsun canım
Amiiin tatlım. Darısı ikimizin başına inşallah. Hayırlı bir şekildeSa
Sagol cnm allah razı olsun inşallah darısı bekleyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?