AminnnAmin canım allah razı olsun inşallah cok heyecanlıyım :) 20 yıllık dostum anne olacak Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah bızede :)
Vay vay miummmm tebrik ederim darisi hepimize
Hoş geldin canım
umut-16 tebrikler arkadaşım
Kk nun en iyi sarmalarini sarmalisin guccuk parnak gibi olmalı.hippotalamus değil mi :))
Katıl kaptan. . Sanada bi madalya yakışırBen o kadar iddialı değilim. Olsam ben de yarışmaya katılırdım.
Yok canım yaa ben ne anlarım.Katıl kaptan. . Sanada bi madalya yakışır
Seninki daha betermis canimBen domates salatalık da tuz sevmem zeytinyağı ve kekik severim
Ben de ayni fikirdeyim canim. Cok yasarsam huzurevinde kalmak isterimYok ya. Ağzı var dili yok bile olsa insan evinde tek olmak istiyor. Çoğu zaman arkadaş gibi oluyorsun, dertlesiyorsun ama gece olunca herkes evine olmalı.
Canim.ya yapragi tuzsuz susuz basiyolar oylemi basacaktin? Ben o teknigi merak ediyorumEşim yaprak getirmişti kızlar dun ben de üşengeçliğimden poşetten çıkarmamıştım. Şişelere basacaktım güya. Baya kotu olmuşlar. Kışa kalsa iyice kötü olurlar. Sarıp buzluğa atayım dedim dedim ha bismillah diyip başlıyorum bakalım 2.5 kilo yaprak
Dun gece de hiç uyumadım. İnşallah içinden çıkabilirim
Gunayyddinnn hazuruukkk
GÜNAYDIIIIINNNNN
Yeni haftaya hazır mıyız kızlar? Bomba gibi bir giriş yapmaya bol eksili sağlıklı beslenmeli
YEEEEAAAAHHHHHHH
Evet canım. Yaprakları 3-4 tane üst üste koyuyorsun katlayıp şişeye basıyorsun. Küçük konserve kavanozları var ya onlara. Hiç hava almayacak kadar basıp kapağını sıkıca çeviriyorsun. Bu kadar. Ben her sene böyle yapıyorum.Canim.ya yapragi tuzsuz susuz basiyolar oylemi basacaktin? Ben o teknigi merak ediyorum
Kiz hippo iyiki doğdun o zaman :)Yarın da benim doğum günüm kaptan :))
Sily: 60.0Kızlar tartıldınız mıııı hadi herkes dökülsün bakalım kim kaç kilo/gram verdi.
Uyumadım ki daha. 70 saati devirdim uykusuz. 2 büyük rakı devirmiş gibi kafam dumanlıAnka canimmmm.. napiyosun bakim uyandinmi.. ben 7:40 ta uyandim iki büyük bardak su içtim simdide sekersiz tutk kahvemi iciyorum
Vayyy cumaya 50 ler geliyorSily: 60.0
Offff raki içsen o kadar olmazUyumadım ki daha. 70 saati devirdim uykusuz. 2 büyük rakı devirmiş gibi kafam dumanlıEşim büyük oğlanı yaz okuluna götürdü gelsin uyuyacağım
Kızlar tartıldınız mıııı hadi herkes dökülsün bakalım kim kaç kilo/gram verdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?