- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Eski kilomu hatirlamayinca öyle yazdım sonra düzelttim. Adimin altında yazıyor ya.florence_N sabit mi demek istiyorsun flo?
hahahahahaha kız saymak istemiyorum. Diyete ilk başladığımda diyet bitince yiyeceğiz abla söz diye verdiğim tüm sözleri tuttum ablama. Bir de wc yok bir de erken tartıldım. Hepsinin etkisi ama cumaya eksi çıkıcam anka kaptanım bak gör..Fil mi yedin ne yedin
vaaaayyyyy çok güzel eksi hiç bozmadan devam floo maşallahEski kilomu hatirlamayinca öyle yazdım sonra düzelttim. Adimin altında yazıyor ya.
hahahahaha sen çözmüşsün flo nun diliniCumayı hatırlamıyorum diyor sanki
Farketmez listede değilsin nasılsa bana zararı yokhahahahahaha kız saymak istemiyorum. Diyete ilk başladığımda diyet bitince yiyeceğiz abla söz diye verdiğim tüm sözleri tuttum ablama. Bir de wc yok bir de erken tartıldım. Hepsinin etkisi ama cumaya eksi çıkıcam anka kaptanım bak gör..
Olsun canım bana zararı olur o cuma tartısı benim en büyük disiplinimFarketmez listede değilsin nasılsa bana zararı yok
İnş cnmKızlar biraz artım var ama hem verecem hem de eksiye gececem inşallah
Gecmıs olsun bende gıdıcem ama erteliyorum korkuyorumGünaydın kızlar sonunda döndüm tatilden dişçideyim şimdide bana evde oturmak yok
Verirsin kuzum o kadardan bir şey olmaz.Kızlar biraz artım var ama hem verecem hem de eksiye gececem inşallah
Kiz hippo iyiki doğdun o zaman :)
Çok teşekkürler kızlar. ...hippotalamus iyi ki doğdun nice senelere inşallah ailenle kuzularla
Cnm allah yardımcın olsun inşallah zor valla insan aralıksız 4 saat uykuya hasret kalır mı cocuk olunca oyle oluyor Rabbim saglık sıhhat versin hepsineUykusuz be yorgun bi geceden günaydınnnn...
Dün oğlan 1 de uyudu.. 12 de sallamaya başlamıştım.. sonra ben çamaşırdı şuydu buydu 2 yi geçiyordu yatmaya gittim. Uyandı sonra sabaha kadar hiç durmadı.. sürekli ya ağladı ya emdi ya salladım. En son 8.30 şurup içirip yatırdım. 10.30da ne zmndır gelmeyen sütçü aşağıda öyle bi r zile basıyor ki sanki alacaklı.. süt almıcam diyorum hala basıyor. .oğlanda uyandı bende.. sinirlerim tepemde ya..
Saol cnm. . İnan hala sinirliyim ya..Cnm allah yardımcın olsun inşallah zor valla insan aralıksız 4 saat uykuya hasret kalır mı cocuk olunca oyle oluyor Rabbim saglık sıhhat versin hepsine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?