- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Cnm yanlış anlama ben kaçırdım sende çocuk var mıydı??Cnm allah yardımcın olsun inşallah zor valla insan aralıksız 4 saat uykuya hasret kalır mı cocuk olunca oyle oluyor Rabbim saglık sıhhat versin hepsine
Iyy noooldu bu renge yaaaaPazartesi kontrol tartısı ( cuma ve bu günkü kiloları yazalım)
Anka_misali( 66.6/65.8/ 0.8/)
Bursa (68.9 /68.9/ sabit)
Miu (53.9/56.2/+2.3)
florence_N (78.2/77.8/-400)
Tevafuk ( 62,6/62.9/+300 )
umut(67,9/68,1/+0,2)
Hippotalamus (84.8/84.3/-500)
Sily (60.4 / 60.1 / -300 )
Benimki gibi yapmayın ya karıştırıyorum. Cam gobeği seviyorum ben hippotalamus yaptı diye değiştirdim bunu yaptım. Çok karıştırıyorum.
Bu artı çıkanlar niye çıktı yaa."Sily, post: 51954460, member: 801876"]Pazartesi kontrol tartısı ( cuma ve bu günkü kiloları yazalım)
Anka_misali( 66.6/65.8/ 0.8/)
Bursa (68.9 /68.9/ sabit)
Miu (53.9/56.2/+2.3)
florence_N (78.2/77.8/-400)
Tevafuk ( 62,6/62.9/+300 )
umut(67,9/68,1/+0,2)
Hippotalamus (84.8/84.3/-500)
Sily (60.4 / 60.1 / -300 )
Gulbe seker ( 86/85.5/-500)
Ayy çocuk uyurken çalan kapıdan nefret ediyorum ya.Uykusuz be yorgun bi geceden günaydınnnn...
Dün oğlan 1 de uyudu.. 12 de sallamaya başlamıştım.. sonra ben çamaşırdı şuydu buydu 2 yi geçiyordu yatmaya gittim. Uyandı sonra sabaha kadar hiç durmadı.. sürekli ya ağladı ya emdi ya salladım. En son 8.30 şurup içirip yatırdım. 10.30da ne zmndır gelmeyen sütçü aşağıda öyle bi r zile basıyor ki sanki alacaklı.. süt almıcam diyorum hala basıyor. .oğlanda uyandı bende.. sinirlerim tepemde ya..
EvetVerirsin kuzum o kadardan bir şey olmaz.dün simit mi yemiştin sen
Çalmak denemezdi ona.. parmağını zilde unutmuş. . Bide halılar yok ya iyice yankı yaptı..Ayy çocuk uyurken çalan kapıdan nefret ediyorum ya.
Yapamadim ki zaten benim rengimdr bu olsunnn fosforlu fosforluBenimki gibi yapmayın ya karıştırıyorum. Cam gobeği seviyorum ben hippotalamus yaptı diye değiştirdim bunu yaptım. Çok karıştırıyorum.
Ya kaptan aklımdan da geçti. . Istersen ben başka renk yapim sen cam göbeğine dön..Benimki gibi yapmayın ya karıştırıyorum. Cam gobeği seviyorum ben hippotalamus yaptı diye değiştirdim bunu yaptım. Çok karıştırıyorum.
Hayır ya kör oldum..Yapamadim ki zaten benim rengimdr bu olsunnn fosforlu fosforlu
Camdan aşağı su dokseydin. Takıldı zil belki de. Bence Zile içerden anahtar takın. Çocuk uyurken kapatırsın. Gece biz de uyumadım. Sabah ezanından sonra yattık, 9 da kalktım, misafir gelmiş.Çalmak denemezdi ona.. parmağını zilde unutmuş. . Bide halılar yok ya iyice yankı yaptı..
Benimde moralim bozuldu.. 2 hafta artı çıkan nolıyo kaptan? ?Bu artı çıkanlar niye çıktı yaa.
Cuma aldığımız sonucu çok mu beğendiniz
Yok canım alıştım artık bunaÇalmak denemezdi ona.. parmağını zilde unutmuş. . Bide halılar yok ya iyice yankı yaptı..
3. Hafta da hatrı sayılır kilo veremezse diskalifiye oluyor canım.Benimde moralim bozuldu.. 2 hafta artı çıkan nolıyo kaptan? ?
Kesin ödemdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?