- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Yok kız sütçü.. süt almıcam dedim bu sefer bari kapıyı aç diyo. .Camdan aşağı su dokseydin. Takıldı zil belki de. Bence Zile içerden anahtar takın. Çocuk uyurken kapatırsın. Gece biz de uyumadım. Sabah ezanından sonra yattık, 9 da kalktım, misafir gelmiş.
Teşekkür ederim cnm...
Yasak değil mi. Kim alacaksa o açsın. Ben olsam hayatta açmamYok kız sütçü.. süt almıcam dedim bu sefer bari kapıyı aç diyo. .
Neye alıştın anlamadım. .Yok canım alıştım artık buna
Olsun sıcak zaten su iyi gelir. Kapıyı açıp fircalardim. Koca apartmanda bir senin zilin mi var.Yok kız sütçü.. süt almıcam dedim bu sefer bari kapıyı aç diyo. .
Aile apartmanı. . Halamlar alıcak.. açmasam daha basardı..kaç kere uyardım bebek var çalma diye..Yasak değil mi. Kim alacaksa o açsın. Ben olsam hayatta açmam
Senin cam gobeği benim lacivert yazmama.Neye alıştın anlamadım. .
Ben acıktım yaa dolanıyorum bişey yemek istemiyorum ama bakalım ne kadar dayanırım.
Haaaayiiiiir kahve ic git maden suyu ic ya da ya daaaa bir dilim karpuz ye en fazla .. ya da bi sn ya sen benim rakibimsinBen acıktım yaa dolanıyorum bişey yemek istemiyorum ama bakalım ne kadar dayanırım.
Ne zaman bitkin olsak şu çocuklar mutlaka bir şey yapıyor. Özellikle kuruyor mu biri bunları...Bebek uyudu diye yatmıştım iki dk kız bezini çıkarmış odasına tuvaletini yapmış. Kızı yıkadım. Halıyı kaldırdım yıkamacıya vereceğim.
Ha tamam.Senin cam gobeği benim lacivert yazmama.
Yaaa bak kizin da istemiyo bi seyler yemeniBebek uyudu diye yatmıştım iki dk kız bezini çıkarmış odasına tuvaletini yapmış. Kızı yıkadım. Halıyı kaldırdım yıkamacıya vereceğim.
Valla yaa. Böyle yorgun olduğum zamanlar daha çok tatlı vs çekiyor canım.Haaaayiiiiir kahve ic git maden suyu ic ya da ya daaaa bir dilim karpuz ye en fazla .. ya da bi sn ya sen benim rakibimsingit en kalorili şeyler ye .. git buzdolbini ac bakalim neler neler var.. ben de lesliemi yapip suyumu iceyimmm
Öyle mi yapmışım uykusuzluktandırHa tamam.
Farklı bi msjı alıntılamışsın da anlamadım. .
Enerji istiyosunn da ondannn.. bi kahve icersen enerjin de yerine gelir yorgunlugunda gider istahinda kapanirValla yaa. Böyle yorgun olduğum zamanlar daha çok tatlı vs çekiyor canım.
Çok üşeniyorum hep kendine yapıyon Bi kere de gel anka sana da yaptım demedinEnerji istiyosunn da ondannn.. bi kahve icersen enerjin de yerine gelir yorgunlugunda gider istahinda kapanir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?