Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Camdan aşağı su dokseydin. Takıldı zil belki de. Bence Zile içerden anahtar takın. Çocuk uyurken kapatırsın. Gece biz de uyumadım. Sabah ezanından sonra yattık, 9 da kalktım, misafir gelmiş.
Yok kız sütçü.. süt almıcam dedim bu sefer bari kapıyı aç diyo. .

Anka ben simdi bi kahve daha ictim bir mil daha lesli yapiyorummm cinimmmmm sen napiyosun bakiyim

Bebek uyudu diye yatmıştım iki dk kız bezini çıkarmış odasına tuvaletini yapmış. Kızı yıkadım. Halıyı kaldırdım yıkamacıya vereceğim.

Ben acıktım yaa dolanıyorum bişey yemek istemiyorum ama bakalım ne kadar dayanırım.
Haaaayiiiiir kahve ic git maden suyu ic ya da ya daaaa bir dilim karpuz ye en fazla .. ya da bi sn ya sen benim rakibimsin git en kalorili şeyler ye .. git buzdolbini ac bakalim neler neler var.. ben de lesliemi yapip suyumu iceyimmm

Haaaayiiiiir kahve ic git maden suyu ic ya da ya daaaa bir dilim karpuz ye en fazla .. ya da bi sn ya sen benim rakibimsin git en kalorili şeyler ye .. git buzdolbini ac bakalim neler neler var.. ben de lesliemi yapip suyumu iceyimmm
Valla yaa. Böyle yorgun olduğum zamanlar daha çok tatlı vs çekiyor canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…