Ayyyy canimm kiyamamm yaparım tabi sen gel hele kapiyi açtımÇok üşeniyorum hep kendine yapıyon Bi kere de gel anka sana da yaptım demedin
Anka mikrodalga var mı? Ben bi au bardağına bi kaşık kahve b fincan su koyup karıştırıyoerum. 1 dk tut köpürüyo.. tamamdır..Çok üşeniyorum hep kendine yapıyon Bi kere de gel anka sana da yaptım demedin
bende yorgun olunca öyle oluyorumValla yaa. Böyle yorgun olduğum zamanlar daha çok tatlı vs çekiyor canım.
Tarçınlı süt içeseyfin.bugün noldu bu çocuklara yahuuubizimkide saat 3 e kadar anamı ağlattı yatmadı da yatmadı bir tatlı krizine girdim ki gece boyu sormayın kızlar
2 tane bayram çikolatası attım ağzıma sonra bin pişman oldum ama çok halsizleştim akşamı da erken yemiştim.sabah kahvaltıyı kıstım sonra bugün artı bir aktivite yapıcam yürüyüş dışındaTarçınlı süt içeseyfin.
Bı tane kızım var cnm bu ay sonu 3 olucak insallah 8 senelik evliyim ikıncı ıcın ugrasıyoruz allah nasip ederse kızıma Bı kardes cok istiyorumCnm yanlış anlama ben kaçırdım sende çocuk var mıydı??
Tartı götür nolur nolmazBirazdan annemlere gececem iki gün kalırım bol bol salata yapacam orada yeşillik bol zaten
ben de anlayamadım ankacığım yaaa ?? ama antibiyotik ve regl olabilirmi kiBu artı çıkanlar niye çıktı yaa.
Cuma aldığımız sonucu çok mu beğendiniz
Ayy cnm kızın küçük daha.. acele etmeBı tane kızım var cnm bu ay sonu 3 olucak insallah 8 senelik evliyim ikıncı ıcın ugrasıyoruz allah nasip ederse kızıma Bı kardes cok istiyorum
Cnm zaten cok zor tedaviyle oluyor benım yaş 32 adam 37 ne zaman olur belli değil zatenAyy cnm kızın küçük daha.. acele etme
vlla şaka değil. Hedef kiloma ulaşınca yiyeceğim demiştim 2 gün yedim dün de düzenli beslenmeme başladım artık :)mıu sen şaka yapıyorsun dimi
ben de kopyaladımöyle ama neyyyssseee
Pazartesi kontrol tartısı ( cuma ve bu günkü kiloları yazalım)
Anka_misali( 66.6/65.8/ 0.8/)
Bursa (68.9 /68.9/ sabit)
Miu (53.9/56.2/+2.3)
florence_N (78.2/77.8/-400)
Tevafuk ( 62,6/62.9/+300 )
umut(67,9/68,1/+0,2)
Hippotalamus (84.8/84.3/-500)
işte o artı simittenEvetzaten susamlı her şey ve tabi beyaz un bana dokunuyor aslında ama neden o kadar güzel kokuyorlar nedeeeennnnn
geçici artı bir iki güne yok olacak artı o@MiuLego o nasıl artı öle??
Once 60.4 tü yavlla şaka değil. Hedef kiloma ulaşınca yiyeceğim demiştim 2 gün yedim dün de düzenli beslenmeme başladım artık :)
hippotalamus
florence_N
@anka_misali
KIZLAR TEBRİKLEEEER
Sily senin cuma günkü kilon 60.0 :) Sanırım artıdasın yani
işte o artı simitten
geçici artı bir iki güne yok olacak artı o
Teşekkür ederim cnm.. zaten güveniyorum sana ama yani 2 günlük yemekle nasıl 2 kilo aldın şaşırdım. Bide o kadar yüzdün..vlla şaka değil. Hedef kiloma ulaşınca yiyeceğim demiştim 2 gün yedim dün de düzenli beslenmeme başladım artık :)
hippotalamus
florence_N
@anka_misali
KIZLAR TEBRİKLEEEER
Sily senin cuma günkü kilon 60.0 :) Sanırım artıdasın yani
işte o artı simitten
geçici artı bir iki güne yok olacak artı o
Kız sonra 60.0 çıktın listeye de 60.0 yazdıkO
Once 60.4 tü ya
Ne kadar yemişim sen hesap etTeşekkür ederim cnm.. zaten güveniyorum sana ama yani 2 günlük yemekle nasıl 2 kilo aldın şaşırdım. Bide o kadar yüzdün..
Hiç yazmadınKız sonra 60.0 çıktın listeye de 60.0 yazdık
Ne kadar yemişim sen hesap et
Unuttum ben ki onuKız sonra 60.0 çıktın listeye de 60.0 yazdık
Ne kadar yemişim sen hesap et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?