Dun gitmiştir aslında birazı 3 kiloyu geçmişsin bayaKız sonra 60.0 çıktın listeye de 60.0 yazdık
Ne kadar yemişim sen hesap et
Ekmek arası peynir domates yedimUnuttum ben ki onuofff yok ya ben sok diyete basliyorum kimse caydiramaz beni artik
Ekmek yerine ceviz varsa ceviz yeseydin yanina bi de 3 tane zeytinnnnEkmek arası peynir domates yedim
Ekmek arası peynir domates yedim
Yazar mıyım senceHiç yazmadın
şok diyet yooookUnuttum ben ki onuofff yok ya ben sok diyete basliyorum kimse caydiramaz beni artik
yalnız tartıya çıkınca ben de onu düşündüm ilk haDun gitmiştir aslında birazı 3 kiloyu geçmişsin baya
oh afiyet olsunEkmek arası peynir domates yedim
Ama ama ama ..Yazar mıyım senceaylaaaardır diyetteyim mezun da oldum hedefi de tutturdum hak etmemiş miydim sence ya 2 güncük.. şuan kendi düzenimdeyim ama
şok diyet yooook
yalnız tartıya çıkınca ben de onu düşündüm ilk habakalım yarın kaç çıkıcam onu çok merak ediyorum
oh afiyet olsun
Sende mi 80 saati geçtin uyumamakta. Şaka gibi geliyor canım ama 4 gundur uyumuyorum.
- Hem hem benimde canim istiyo ama yemiyorum ekmek arasi peynir domatese kim hayir diyebilirki ama yemiyorum.. sen de YEME !!
Sporu çoğaltman lazım sadece canım. Leslie falan hafif kalıyor.Ama ama ama ..
Bi elbise bile yakışmıyo
Çok üzgünüm.. o kadar kilo veriyorum bi elbise giyecek vücut hala olmuyo
Bana elbise çok yakışıyor :)) sen benden zayıfsın nasıl sana yakışmıyor anlamıyorum. . Topuklu fln giysen.. toparlayıcı fln giysen..Ama ama ama ..
Bi elbise bile yakışmıyo
Benimki de bozuldu ya..
alla alla bu kadar fark eder mi ya 2 kilo ...şoklardayımvlla şaka değil. Hedef kiloma ulaşınca yiyeceğim demiştim 2 gün yedim dün de düzenli beslenmeme başladım artık :)
hippotalamus
@florence_N
Anka
KIZLAR TEBRİKLEEEER
Sily senin cuma günkü kilon 60.0 :) Sanırım artıdasın yani
işte o artı simitten
geçici artı bir iki güne yok olacak artı o
eder canım insan gibi yemedimalla alla bu kadar fark eder mi ya 2 kilo ...şoklardayım
ben de türk kahvesi içtim telvesini yiyom. wc için iyiymiş. ıyk hiç de sevmem zehir gibiŞükür oğlan uyudu.. Spor yaptım biraz. . Akşama yazarım.. şimdi de büyük oğlumla kahve içiyoruz. Birazdan sa satranç oynicaz
o isveçle olmaz sporla olur silym. İp al bir an önce ip atlama karın bölgesi için iyi. Mekik ve plank programlarına da başla.Ama ama ama ..
Bi elbise bile yakışmıyo
kesinlikle katılıyorum.Sporu çoğaltman lazım sadece canım. Leslie falan hafif kalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?