Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Şükür oğlan uyudu.. Spor yaptım biraz. . Akşama yazarım.. şimdi de büyük oğlumla kahve içiyoruz. Birazdan sa satranç oynicaz
Bu msjdan 5 dk sonra oğlan uyandı. Büyük heveslendi diye oynadık ama çok zor oldu bebeği tutmak ... sonuç berabere :))

@MiuLego çocuğu kırmıyim dedim.. bilerek yenilim diyorum yapamıyorum ya.. en azından berabere kaldık şükür. .
heheheh hepsinin gönlünü yapmaya çalışmak :)
Ekmek yok!!!! Dün eşime dedim miu ya söz verdim yiyemem diye miu kim ki diyo
ya hahahahaha ekmek yedirmeyen ilahi bir güç deseydin
napıyorsunuz çıtır hatunlar?ben gecenin telafisini yaptım şükür sabahtan beri popom yeni yeri gördü.1 saatte yürüyüşe çıkıcam serinlikte.
oh ohhhhh süper.

Ben de saat 6 da spora gideceğim. Kan ter içinde kalırım kesin

heheheh hepsinin gönlünü yapmaya çalışmak :)

ya hahahahaha ekmek yedirmeyen ilahi bir güç deseydin

oh ohhhhh süper.

Ben de saat 6 da spora gideceğim. Kan ter içinde kalırım kesin
eşimle kapıştık bizde çocuğa bakmadı da bakmadı ya dedim 30 dk evde bantta yürüyeyim yeter baya kilo verdin ben çırtik kadın istemiyorum dedibende ilk diyete başladığımda sen mi kilo verecen deyip attığın kahkahayı unuttun mu ben unutmadım dedimsöylendi durdu.yürüyüşe çıkmamı kıskanır oldu hiiiçç umurum değil burnumun direği sızlamıştı gizli gizli ağlamıştım o gün.işte benim bu kaçamaklar olmasa iyi yaa o işi bozuyor

Ay bu koca kısmısı neden böyle zayıf olsan istemez laf eder kilolu olsan istemez laf eder. Azmini ve başarını kıskanıyor işte
Vücudu hey bu hatun yemek yiyor çabuk depolayin, pazartesiden sonra aç bırakacak bizi demiştir
Kız kesin hahahahaha valla doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…