kız listeyi en son alıntıladım bak alkış verdimAma bende eksideyim bana tebrik vermedin
eveet sen kuru ye midede şişsin zaten mantığı o bildiğim kadarıyla.. böylece tokluk hissi verecekmiş..Chia ben sevmedim. Islatmadan direk salataya falan katsak olur mu acaba. Midede iyice şişer mi ki
Gördüm
Bu msjdan 5 dk sonra oğlan uyandı. Büyük heveslendi diye oynadık ama çok zor oldu bebeği tutmak ... sonuç berabere :))Şükür oğlan uyudu.. Spor yaptım biraz. . Akşama yazarım.. şimdi de büyük oğlumla kahve içiyoruz. Birazdan sa satranç oynicaz
Bebiş ile zor ama yine oymamışsınızBu msjdan 5 dk sonra oğlan uyandı. Büyük heveslendi diye oynadık ama çok zor oldu bebeği tutmak ... sonuç berabere :))
Napalım büyüğü kırmak istemedim.. zor oldu ama :))Bebiş ile zor ama yine oymamışsınız
Ekmek yok!!!! Dün eşime dedim miu ya söz verdim yiyemem diye miu kim ki diyodostluk mu kazandı yani :) Hippo ekmek yok demi kahvaltıda?
Çek de görelimoyle mi dersin
Öyledir..çek yolla valla objektif yorum yapıcam :))oyle mi dersin
heheheh hepsinin gönlünü yapmaya çalışmak :)@MiuLego çocuğu kırmıyim dedim.. bilerek yenilim diyorum yapamıyorum ya.. en azından berabere kaldık şükür. .
ya hahahahaha ekmek yedirmeyen ilahi bir güç deseydinEkmek yok!!!! Dün eşime dedim miu ya söz verdim yiyemem diye miu kim ki diyo
oh ohhhhh süper.napıyorsunuz çıtır hatunlar?ben gecenin telafisini yaptım şükür sabahtan beri popom yeni yeri gördü.1 saatte yürüyüşe çıkıcam serinlikte.
eşimle kapıştık bizde çocuğa bakmadı da bakmadı ya dedim 30 dk evde bantta yürüyeyim yeter baya kilo verdin ben çırtik kadın istemiyorum dediheheheh hepsinin gönlünü yapmaya çalışmak :)
ya hahahahaha ekmek yedirmeyen ilahi bir güç deseydin
oh ohhhhh süper.
Ben de saat 6 da spora gideceğim. Kan ter içinde kalırım kesin
Olmazzz sadece ozelden gonderebilirim senin icinnn sanaÖyledir..çek yolla valla objektif yorum yapıcam :))
Vücudu hey bu hatun yemek yiyor çabuk depolayin, pazartesiden sonra aç bırakacak bizi demiştirTeşekkür ederim cnm.. zaten güveniyorum sana ama yani 2 günlük yemekle nasıl 2 kilo aldın şaşırdım. Bide o kadar yüzdün..
Ay bu koca kısmısı neden böyle zayıf olsan istemez laf eder kilolu olsan istemez laf eder. Azmini ve başarını kıskanıyor işteeşimle kapıştık bizde çocuğa bakmadı da bakmadı ya dedim 30 dk evde bantta yürüyeyim yeter baya kilo verdin ben çırtik kadın istemiyorum dedibende ilk diyete başladığımda sen mi kilo verecen deyip attığın kahkahayı unuttun mu ben unutmadım dedim söylendi durdu.yürüyüşe çıkmamı kıskanır oldu hiiiçç umurum değil burnumun direği sızlamıştı gizli gizli ağlamıştım o gün.işte benim bu kaçamaklar olmasa iyi yaa o işi bozuyor
Kız kesin hahahahaha valla doğruVücudu hey bu hatun yemek yiyor çabuk depolayin, pazartesiden sonra aç bırakacak bizi demiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?