Zaten anka kimkiOlmazzz sadece ozelden gonderebilirim senin icinnn sanacok kotuuuuu
Hippo hükümet gibi karı değil mi? Boy pos maşallah.Keyfini cikar o zaman canim... maalesef benim boyumda vücut yapimda senin gibi değil
efsane yorum hahahahahaHippo hükümet gibi karı değil mi? Boy pos maşallah.
kiloluyken bazen bakışını yakalardım ne üzülürdüm varya bide yeni doğum yapmışım aman Allahımm dışarı çıkmak istemiyordum.şimdi baskılıyor.bugün söyledim yeri gelir diz üstü etekte giyerim artık yakışanı giyerim yani dedim de birden deli cesareti geldi bana daAy bu koca kısmısı neden böyle zayıf olsan istemez laf eder kilolu olsan istemez laf eder. Azmini ve başarını kıskanıyor işte
Kız kesin hahahahaha valla doğru
İyi yapmışsın canım.kiloluyken bazen bakışını yakalardım ne üzülürdüm varya bide yeni doğum yapmışım aman Allahımm dışarı çıkmak istemiyordum.şimdi baskılıyor.bugün söyledim yeri gelir diz üstü etekte giyerim artık yakışanı giyerim yani dedim de birden deli cesareti geldi bana daerkeklik yaptım da tırsa tırsaa
Sarkan yeri yok, taş gibi, boyu da var. Hipoyu Osmanlı sultanlarının kıyafeti içinde düşünsene. Abowww. Yeri titretirdi valla asaletinden.efsane yorum hahahahaha
Zaten anka kimki
Ay iyice çekici oluyorsun taş gibi oluyorsun diye kıskanıyor kesinkiloluyken bazen bakışını yakalardım ne üzülürdüm varya bide yeni doğum yapmışım aman Allahımm dışarı çıkmak istemiyordum.şimdi baskılıyor.bugün söyledim yeri gelir diz üstü etekte giyerim artık yakışanı giyerim yani dedim de birden deli cesareti geldi bana daerkeklik yaptım da tırsa tırsaa
Sarkan yeri yok, taş gibi, boyu da var. Hipoyu Osmanlı sultanlarının kıyafeti içinde düşünsene. Abowww. Yeri titretirdi valla asaletinden.
Ay bende görmek istiyorum resim nerden gördünüz
kızlar bizde görelim ya sonra kaldırsın geri bende öyle yapıyorum ya arkadaşlarıma gösterdikten sonra kaldırıyorum
ben albume ekliyorum kızlar gördükten sonra siliyorum albumu canım.aslında bir gün hepimiz yapalım mı ya önceki halimizle şimdiki halimiziÖzelden attıydı kızlar buradan değil..
Ay iyice çekici oluyorsun taş gibi oluyorsun diye kıskanıyor kesinçakaaal yer miyiz ulan biz
Kız tam Osmanlı kadını tipi var he. Vallaha doğru
Yaa cesaret edemiyorum kesin bozulmaz demi? Annemler duzleyip sonra ustune tuzlu kaynar su dokuyolar falanEvet canım. Yaprakları 3-4 tane üst üste koyuyorsun katlayıp şişeye basıyorsun. Küçük konserve kavanozları var ya onlara. Hiç hava almayacak kadar basıp kapağını sıkıca çeviriyorsun. Bu kadar. Ben her sene böyle yapıyorum.
Ayy olur mu cok kaloriliZeytinyağı kilo yapmaz :)
albüme yükleyip ilmek nasıl oluyor ben bilmiyom. Özelden atarım ben canım sana :)ben albume ekliyorum kızlar gördükten sonra siliyorum albumu canım.aslında bir gün hepimiz yapalım mı ya önceki halimizle şimdiki halimizi
Karatay ı kızdıracaksın. Kalorisine bakma faydasına bak. Vücuda sağlıklı yağ girmeden yağ yakılmaz diyor canancığımAyy olur mu cok kalorili
Yok kizlar ya ne resmiAy bende görmek istiyorum resim nerden gördünüz
Olsaydi bende gondererdim hıhAk kelebek ben sana whatsapptan gönderirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?