Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Olmazzz sadece ozelden gonderebilirim senin icinnn sana cok kotuuuuu
gönder tamam bekliyorum. .

Vücudu hey bu hatun yemek yiyor çabuk depolayin, pazartesiden sonra aç bırakacak bizi demiştir
Doğru. . O cuma cumartesi krallar gibi öbür günler köleler gibi yiyo :))
Hippo hükümet gibi karı değil mi? Boy pos maşallah.
kız Allah seni.. utandım ama. .

efsane yorum hahahahaha
Sende mi miu..
Sarkan yeri yok, taş gibi, boyu da var. Hipoyu Osmanlı sultanlarının kıyafeti içinde düşünsene. Abowww. Yeri titretirdi valla asaletinden.
kız resimde öyledir belki. . Bi keresinde dikiş kursundan hocam sende Alman tipi var.. iri yapılı belin ince demişti.. ne kadar zayıflasamda iriyim..

Ay iyice çekici oluyorsun taş gibi oluyorsun diye kıskanıyor kesin çakaaal yer miyiz ulan biz

Kız tam Osmanlı kadını tipi var he. Vallaha doğru
kızlar niye milleti meraklandırıyorsunuz.. aranızda en şişko benim.. görende bişey var sanacak..

Ben tartilamam korkuyorum

Yarin regl olucam su an +2 falandir kilom.

Kahvaltıyla duruyordum görümcemde 2 erik yedim. Eve dönüyoruz. Evde de mantı çorbası yapmıştım. Hippo bilir; yüzük çorbası. Ispanak kavurayim kendime bari. Evde yoğurt da yok. Öğlen mayalanmis koymuştum dolaba. O da yenmez şimdi.

bugunu de kapattim ufak tefek kazalarla

Sabah: 9:00

yarim simit

Oglen: 14:30

kadinbudu kofte
1 dilim kepek ekmegi
cacik
2 catal cikolatali pasta (bi regl olsam kendime gelicem ama, gozum donuk durumda su an)

Aksam:

4 cigkofte
1 bardak ayran

Su: 1 litre (2 ye tamamlarim spordan sonra)
Sporumu daha yapmadim hava kararsin yapicam:

1 saat yuruyus
20 dakika freeletics

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…