Sizinkileri göndereceğim zatenOlsaydi bende gondererdim hıh
Ben gonderirim direk sen ona de beni eklesinSizinkileri göndereceğim zaten
Sily kimki zatennnnSizinkileri göndereceğim zaten
Bol su ic canimAy cok sıcak ya bu sene niye böyle oldu bide yemek yiyemiyorum ama kilom aynı ya anlamıyorum ki
gönder tamam bekliyorum. .Olmazzz sadece ozelden gonderebilirim senin icinnn sanacok kotuuuuu
Doğru. . O cuma cumartesi krallar gibi öbür günler köleler gibi yiyo :))Vücudu hey bu hatun yemek yiyor çabuk depolayin, pazartesiden sonra aç bırakacak bizi demiştir
Hippo hükümet gibi karı değil mi? Boy pos maşallah.
Sende mi miu..efsane yorum hahahahaha
kız resimde öyledir belki. . Bi keresinde dikiş kursundan hocam sende Alman tipi var.. iri yapılı belin ince demişti.. ne kadar zayıflasamda iriyim..Sarkan yeri yok, taş gibi, boyu da var. Hipoyu Osmanlı sultanlarının kıyafeti içinde düşünsene. Abowww. Yeri titretirdi valla asaletinden.
kızlar niye milleti meraklandırıyorsunuz.. aranızda en şişko benim.. görende bişey var sanacak..Ay iyice çekici oluyorsun taş gibi oluyorsun diye kıskanıyor kesinçakaaal yer miyiz ulan biz
Kız tam Osmanlı kadını tipi var he. Vallaha doğru
Araya ramazan girince 2 aydır kuaföre gelememiştim. Arkadaş yattigin yerden kalkamıyordun göbeğinden baya kilo vermişsin dedi. Bu yarım kilo da kuaförde verdim :)
Ahahahaa ayy 3 kere okudum da öyle anladimAraya ramazan girince 2 aydır kuaföre gelememiştim. Arkadaş yattigin yerden kalkamıyordun göbeğinden baya kilo vermişsin dedi. Bu yarım kilo da kuaförde verdim :)
Salataya konulabiliyor diyorChia ben sevmedim. Islatmadan direk salataya falan katsak olur mu acaba. Midede iyice şişer mi ki
Hep sizin yüzünüzden, dolmustan geç indim, durağı kaçırdım. Neyse yürüyüş oldu.
Araya ramazan girince 2 aydır kuaföre gelememiştim. Arkadaş yattigin yerden kalkamıyordun göbeğinden baya kilo vermişsin dedi. Bu yarım kilo da kuaförde verdim :)
Yok be yaaaa
Ay yok artık en gobekli ben varım. Birine yardım edince Allah bir avazda kurtarsın diyorYok be yaaaadaha süperleri var aramızda örneğin anka.. gayet iyi duruyo boyumuzda ayni ustelik
Pazartesi kontrol tartısı ( cuma ve bu günkü kiloları yazalım)
Anka_misali( 66.6/65.8/ -800/)
Bursa (68.9 /68.9/ sabit)
Miu (53.9/56.2/+2.3)
florence_N (78.2/77.8/-400)
Tevafuk ( 62,6/62.9/+300 )
umut(67,9/68,1/+200)
Hippotalamus (84.8/84.3/-500)
Sily (60.0 / 60.1 / +100 )
Gulbe seker ( 86/85.5/-500)
@eylul7158eylul ??
@Korhilalp ??
@inciakis ??
@Jalapeno ??
@ICIR ??
kelekkarpuz ??
Kızlar bildirimleriniz yok. Hadi tabloya ekleyiverin size zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?