Bu takımın kuralı canım. Listeye girmek için kurallara uyman lazım. Bu hafta ilk haftan böyle olsun ama bundan sonra uyman lazım canım.Ben tartilamam korkuyorum
Yarin regl olucam su an +2 falandir kilom.
Yumurtalı ye.. Ispanak yoğurtla yenmezKahvaltıyla duruyordum görümcemde 2 erik yedim. Eve dönüyoruz. Evde de mantı çorbası yapmıştım. Hippo bilir; yüzük çorbası. Ispanak kavurayim kendime bari. Evde yoğurt da yok. Öğlen mayalanmis koymuştum dolaba. O da yenmez şimdi.
Ooo daha 2 ay var.. gel takıl bizle 15 yapalım biz onu. .selam kızlar listede olmasam da her yediğimi içtiğimi yazamasam da takipteyim sıkı olarak bakın nasıl kilolar gidecek bu memlekettekiler kurbana kadar en az 10 kilo vermiş görecekler beniya bunlar had bilmiyorlar bildirmek lazım
Allah bi leslie de kurtarsın kaptan :))Ay yok artık en gobekli ben varım. Birine yardım edince Allah bir avazda kurtarsın diyor
oda olur da gülüm yeni album oluşturuyorum sonra siliyorum.benim izlediklerim görebiliyor sadecealbüme yükleyip ilmek nasıl oluyor ben bilmiyom. Özelden atarım ben canım sana :)
Biz özelden atıyoruz birbirimize.. ama 10 kişi alınıyo.. bazı arkadaşlar gelemedi onlara ayrı atıyoruz..oda olur da gülüm yeni album oluşturuyorum sonra siliyorum.benim izlediklerim görebiliyor sadece
Whatsup değil cnm. .. burdaki özelden. .hani varya özel msj at.. ordan 10 kişiye aynı anda msj atabilirsinaaa benim whatsap yok diye göremedim iyimi.bari özelden atın sonra silin istiyorsanız yahuu
eee kız bana da atsanızaWhatsup değil cnm. .. burdaki özelden. .hani varya özel msj at.. ordan 10 kişiye aynı anda msj atabilirsin
Atarız cnm da 10 kişi kontenjan.. ben sana tek atarım..eee kız bana da atsanıza
tamam canım bende sana tek atarım o zaman.diğerlerine de kontenjan kalmadı derimAtarız cnm da 10 kişi kontenjan.. ben sana tek atarım..
Vucudumuz su mu tutuyor kiAy cok sıcak ya bu sene niye böyle oldu bide yemek yiyemiyorum ama kilom aynı ya anlamıyorum ki
HahhahahAraya ramazan girince 2 aydır kuaföre gelememiştim. Arkadaş yattigin yerden kalkamıyordun göbeğinden baya kilo vermişsin dedi. Bu yarım kilo da kuaförde verdim :)
Aaaaa sily kimki zaten hıhtamam canım bende sana tek atarım o zaman.diğerlerine de kontenjan kalmadı derim
Geçen bana da biri öyle dediAy yok artık en gobekli ben varım. Birine yardım edince Allah bir avazda kurtarsın diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?