Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Biraz tatilde oldugum icin boyle. Yoksa normalde yil icinde boyle beslenmiyorum. Amerika'da bulamayacagim seyleri yiyorum burda (simit, cig kofte gibi..)

Aslinda normal beslenme tarzimda da sorunlar var. Mesela kola tuketiyorum. Kahveyi tatlandiriciyla iciyorum. Ama ani yapilan degisikliklerin aliskanlik haline zor getirildigini de biliyorum. Onun icin yavas yavas yapiyorum. Mesela artik hergun kola icmiyorum. Cok tatli istersem 1 catal alip birakiyorum gibi.

Yenmiyoki sicaktan bi şey.. ama bi de su icseydim 3 lt ohhh cok guzel olacaktida olmadi simdi iccem 2 lt yapabilirsem

Ankaaaa nerelerdesinnnn uyuyomusun baby

Bu arada @MiuLego ...
Miucanım bana sordun ya haketmedim mi diye?? Haketmez olur musun cnm.. mezun oldun o kadar.. benim demek istediğim birden yüklendin kendine.. canın ne cıss istiyorsa koruma evresinde pazar günleri birer birer ye.. yazık o kadar uğtaştın miden küçüldü. . Inşallah sabitlenir kilon.. inan bende sürekli al ver al ver sıkıldım. . İnş bende önce verir sonra sabitlerim :))) yani hepimiz..

@MiuLego

Bir de etrafim guzel guzel kilo verip sonra misliyle geri alan insanlarla dolu. Diyet yapmak aslinda cok buyuk risk. Adi "diyet" olan hersey birakilinca basa bela oluyor maalesef. Onun icin korkuyorum da diyet yapmaktan. Uzun vadede yavas yavas degisiklikler yapmak istiyorum.

Cnm biz diyet yapmıyoruz ki.. sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. . Dikkat et menülere.. öyle şok diyetti sağlıksız yicekti fln yok. . Biz sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmeye çalışıyoruz

Canim yanlis anlama tabi ki farkindayim. Ama ben daha cok basindayim. Degisiklikleri yavas yavas yapmak istiyorum

Evet kola olayını fark ediyorum ben o konuda da takdir ediyorum. Hani dönüşüne de baya var gidene kadar hep böyle beslenirsen diye sıkıntı bence.. bir öğüne mesela simit yemişsin ya o gün geri kalanı sağlıklı devam etsen.. ertesi gün bir öğüne çiğ köfte koysan.. her gün birden çok öğünde olunca göze çarptı.. yoksa evet orda bulamadığın şeyleri yemek istemen çok normal.. tatlandırıcı kola paket abur cubur bırakacağına zaten inanıyorum ben..

Dogru soyluyorsun. Ben de farkettim mesela hic salata yemiyorum. Yesil sebze yemiyorum. Daha dikkatli olucam Baslangic olarak hergun 1 cesit sebze/salata cinsi tuketebilirim mesela.

Aynen öyle hippocum zateb o yüzden 2 gün yedim bi tamam dedim oh. Bitti artık daha öyle yok.. bildiğin sağlıklı bir koruma evresi olacak hayatımda.. başka bir gün olacağını sanmıyorum artık tüm bir gün boyunca saçma sapan şeyler yiyeyim. Onu yapıcam demiştim içimde kalmıştı yaptım bitti gitti. Daha yok.. zaten menğ oaylaşıyorum ya görürsün kuzum..
Tabi ki öyle.. yediklerini bir anda bırakma zaten.. günlere böl.. mesela ev yemeği yediğin öğün de olsun.. yoğurt her gün olsun mesela ya da ayran ya da süt.. salata her gün mutlaka bir öğünde olsun gibi..çikolata yediysen o gün başka cıs cos olmasın gibi.. ama bir öğünde de istediğin bir yiyecek olsun yine..

evet mağl canım

Canim yanlis anlama tabi ki farkindayim. Ama ben daha cok basindayim. Degisiklikleri yavas yavas yapmak istiyorum
Benim yazma sebebim de zaten diyet psikolojisine girme demek istedim.. Çünkü insan diyette olduğunu düşününce daha çok yiyesi geliyo. . Yani amacımız sağlıklı beslenmek canım. . Tabi ki yavaş yavaş olur birden zorlanırsın.. bide cıss bişeyler çekerse canın cuma tartıdan sonra ye.. bu insanı motive ediyo..cumaya az kaldı diyerek. .

Bide ben kolayı hayatımdan çıkaralı 9 sene oldu.. ondan önce acaip içerdim.. kolanın içindekilerle ilgili bi video aldım midem bulandı ondan sonra bıraktım. Zayıflamak için değil yani.. birden bırakmalısın.. azar azar olmaz kola işi..

Benim yazma sebebim de zaten diyet psikolojisine girme demek istedim.. Çünkü insan diyette olduğunu düşününce daha çok yiyesi geliyo. . Yani amacımız sağlıklı beslenmek canım. . Tabi ki yavaş yavaş olur birden zorlanırsın.. bide cıss bişeyler çekerse canın cuma tartıdan sonra ye.. bu insanı motive ediyo..cumaya az kaldı diyerek. .

Bide ben kolayı hayatımdan çıkaralı 9 sene oldu.. ondan önce acaip içerdim.. kolanın içindekilerle ilgili bi video aldım midem bulandı ondan sonra bıraktım. Zayıflamak için değil yani.. birden bırakmalısın.. azar azar olmaz kola işi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…