- 29 Haziran 2017
- 994
- 2.660
- 43
- 44
kelekkarpuz senle azcık muhabbet edelim mi
Yeme alışkanlığını değiltirmeyi düşünüyor musun?
Kilo kaybı için demiyorum, hayatın için çok çok sağlıksız ilerisi için hep hastalıkları tetikliyorsun bu şekilde ve mideni vücudunu ne hale getiriyosun içerde neler oluyor kim bilir..
Yenmiyoki sicaktan bi şey.. ama bi de su icseydim 3 lt ohhh cok guzel olacaktida olmadi simdi iccem 2 lt yapabilirsemCnm sen kapalı mısın???
ahh cnm sen 102 iken ben 93.5 tum.. az kaldı 500 gr sonra 10 kilo vermiş olucam gruba gireli. Sende o zmn bırakmasaydın şimdi 92ydin. Ben zaten senin sayende gruba girdim. Senin msajına yorum yaparken kilomu yazdım bi baktım @anka_misali beni tabloya almış.. iyi dedim bi deneyim müptelası oldum. .
Spordan yicek bişey göremedim :))
afiyet olsun cnm.. karnıyarık kızartma mı??
Ankaaaa nerelerdesinnnn uyuyomusun babyAnam nasıl doğru. Bu sondu ama hippo artık öyle yapmayacağım hergün düzenli beslenme artık
Hadi ordan be
Hahhahahah hahahhaha aynı durum bende de vardı keşke cumadan önce gideydim
Oh iyi olmuş çok da güzel olmuşşşl
Tövbe ya haahhahahaha
Artı olsak da tartılıyoruz ama. Ben de artıyım burda gizlimiz saklımız yok ki.. lütfen kurallara uy karpuz yüzleşicez kendimizle bu şekilde.. artıysak da artıyız yani.
Kız yine beğenmedim Allah tan orda cacık var da sulu bir şey girmiş midene.
Oh oh ekmeksiz ooohhhh çok güzel gün geçirmişsin yine canımcımsporun da şahane mis
Allaaaaah tam eksilik menü.. harika ya spor da 10 numara asya eksilere koşuyooooor
Ya hahahah biz niye böyleyiz hahahaha
Bak bak 2 kase yemişeylülüm bir kaseyle nefsini köreltmişsin ikinci niye yaaaa. Gerisi güzel
Çççooooookkkk güzel afiyet olsun. Spor? Su?
Bol sporlu full sağlıklı bir gün daha. İyi tatiller korhicim.
Eksidesin dimi yani.. cuma kaçtın hatırlayamadım
Tam harika yazcaktım pattis kızartması gördüm. Allahtan öğle yok akşam da çok hafif menü. Spor yap spoooor kızartma yemişsin
Sağol kuzuuum ayyy aynı tepsi olsa da bidaha yesem. Gözüm çok aç
Anka yı yencen kız sen bu gidişle müthişşşşşşş
Çok güzel bir gün geçirmişsin umut tebrikler afiyet olsun. Sporunu da yapmışsın kız daha ne olsun..
Şiir gibi oldu anam
Cnm biz diyet yapmıyoruz ki.. sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. . Dikkat et menülere.. öyle şok diyetti sağlıksız yicekti fln yok. . Biz sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmeye çalışıyoruz@MiuLego
Bir de etrafim guzel guzel kilo verip sonra misliyle geri alan insanlarla dolu. Diyet yapmak aslinda cok buyuk risk. Adi "diyet" olan hersey birakilinca basa bela oluyor maalesef. Onun icin korkuyorum da diyet yapmaktan. Uzun vadede yavas yavas degisiklikler yapmak istiyorum.
Cnm biz diyet yapmıyoruz ki.. sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. . Dikkat et menülere.. öyle şok diyetti sağlıksız yicekti fln yok. . Biz sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmeye çalışıyoruz
Evet kola olayını fark ediyorum ben o konuda da takdir ediyorum. Hani dönüşüne de baya var gidene kadar hep böyle beslenirsen diye sıkıntı bence.. bir öğüne mesela simit yemişsin ya o gün geri kalanı sağlıklı devam etsen.. ertesi gün bir öğüne çiğ köfte koysan.. her gün birden çok öğünde olunca göze çarptı.. yoksa evet orda bulamadığın şeyleri yemek istemen çok normal.. tatlandırıcı kola paket abur cubur bırakacağına zaten inanıyorum ben..Biraz tatilde oldugum icin boyle. Yoksa normalde yil icinde boyle beslenmiyorum. Amerika'da bulamayacagim seyleri yiyorum burda (simit, cig kofte gibi..)
Aslinda normal beslenme tarzimda da sorunlar var. Mesela kola tuketiyorum. Kahveyi tatlandiriciyla iciyorum. Ama ani yapilan degisikliklerin aliskanlik haline zor getirildigini de biliyorum. Onun icin yavas yavas yapiyorum. Mesela artik hergun kola icmiyorum. Cok tatli istersem 1 catal alip birakiyorum gibi.
Evet kola olayını fark ediyorum ben o konuda da takdir ediyorum. Hani dönüşüne de baya var gidene kadar hep böyle beslenirsen diye sıkıntı bence.. bir öğüne mesela simit yemişsin ya o gün geri kalanı sağlıklı devam etsen.. ertesi gün bir öğüne çiğ köfte koysan.. her gün birden çok öğünde olunca göze çarptı.. yoksa evet orda bulamadığın şeyleri yemek istemen çok normal.. tatlandırıcı kola paket abur cubur bırakacağına zaten inanıyorum ben..
Aynen öyle hippocum zateb o yüzden 2 gün yedim bi tamam dedim oh. Bitti artık daha öyle yok.. bildiğin sağlıklı bir koruma evresi olacak hayatımda.. başka bir gün olacağını sanmıyorum artık tüm bir gün boyunca saçma sapan şeyler yiyeyim. Onu yapıcam demiştim içimde kalmıştı yaptım bitti gitti. Daha yok.. zaten menğ oaylaşıyorum ya görürsün kuzum..Bu arada @MiuLego ...
Miucanım bana sordun ya haketmedim mi diye?? Haketmez olur musun cnm.. mezun oldun o kadar.. benim demek istediğim birden yüklendin kendine.. canın ne cıss istiyorsa koruma evresinde pazar günleri birer birer ye.. yazık o kadar uğtaştın miden küçüldü. . Inşallah sabitlenir kilon.. inan bende sürekli al ver al ver sıkıldım. . İnş bende önce verir sonra sabitlerim :))) yani hepimiz..
Tabi ki öyle.. yediklerini bir anda bırakma zaten.. günlere böl.. mesela ev yemeği yediğin öğün de olsun.. yoğurt her gün olsun mesela ya da ayran ya da süt.. salata her gün mutlaka bir öğünde olsun gibi..çikolata yediysen o gün başka cıs cos olmasın gibi.. ama bir öğünde de istediğin bir yiyecek olsun yine..@MiuLego
Bir de etrafim guzel guzel kilo verip sonra misliyle geri alan insanlarla dolu. Diyet yapmak aslinda cok buyuk risk. Adi "diyet" olan hersey birakilinca basa bela oluyor maalesef. Onun icin korkuyorum da diyet yapmaktan. Uzun vadede yavas yavas degisiklikler yapmak istiyorum.
Aaa kız bu yazdığını görmemiştim aynı anda aynı şeyleri yazmışız yaDogru soyluyorsun. Ben de farkettim mesela hic salata yemiyorum. Yesil sebze yemiyorum. Daha dikkatli olucamBaslangic olarak hergun 1 cesit sebze/salata cinsi tuketebilirim mesela.
Cnm sen kapalı mısın???
ahh cnm sen 102 iken ben 93.5 tum.. az kaldı 500 gr sonra 10 kilo vermiş olucam gruba gireli. Sende o zmn bırakmasaydın şimdi 92ydin. Ben zaten senin sayende gruba girdim. Senin msajına yorum yaparken kilomu yazdım bi baktım @anka_misali beni tabloya almış.. iyi dedim bi deneyim müptelası oldum. .
Spordan yicek bişey göremedim :))
afiyet olsun cnm.. karnıyarık kızartma mı??
Kızartma mıevet mağl canım
Geçmiş olsun floBelim çok fena. Kas gevşetici içtim, oğlanın yanında uzanirken ayaklarimi kaldırayım dedim ama belimden dayanamadım. Bugünlük mazur görün beni.
Ya sen nerden çıktın .Kızartma mıbak bak umut bak gözüm seğiriyor şuan
Aaammmiinnn .Yoğurt mayalıcam süt kaynıyor.
12. Takım olarak duanıza ihtiyacım var nolur tutsun yaaa
Haydi kızlar miunun yoğurduna bir amin diyelimmmmm
Benim yazma sebebim de zaten diyet psikolojisine girme demek istedim.. Çünkü insan diyette olduğunu düşününce daha çok yiyesi geliyo. . Yani amacımız sağlıklı beslenmek canım. . Tabi ki yavaş yavaş olur birden zorlanırsın.. bide cıss bişeyler çekerse canın cuma tartıdan sonra ye.. bu insanı motive ediyo..cumaya az kaldı diyerek. .Canim yanlis anlama tabi ki farkindayim. Ama ben daha cok basindayim. Degisiklikleri yavas yavas yapmak istiyorum
Benim yazma sebebim de zaten diyet psikolojisine girme demek istedim.. Çünkü insan diyette olduğunu düşününce daha çok yiyesi geliyo. . Yani amacımız sağlıklı beslenmek canım. . Tabi ki yavaş yavaş olur birden zorlanırsın.. bide cıss bişeyler çekerse canın cuma tartıdan sonra ye.. bu insanı motive ediyo..cumaya az kaldı diyerek. .Canim yanlis anlama tabi ki farkindayim. Ama ben daha cok basindayim. Degisiklikleri yavas yavas yapmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?