- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Benim yazma sebebim de zaten diyet psikolojisine girme demek istedim.. Çünkü insan diyette olduğunu düşününce daha çok yiyesi geliyo. . Yani amacımız sağlıklı beslenmek canım. . Tabi ki yavaş yavaş olur birden zorlanırsın.. bide cıss bişeyler çekerse canın cuma tartıdan sonra ye.. bu insanı motive ediyo..cumaya az kaldı diyerek. .Canim yanlis anlama tabi ki farkindayim. Ama ben daha cok basindayim. Degisiklikleri yavas yavas yapmak istiyorum
Bitti bitti şimdi sana ceza sporu düşünüyorumYa sen nerden çıktın .Spor bitti miydi? Bu saatte spor yapıyordun ya sen
Bu amin bile kurtarmayacak seniAaammmiinnn .
Ama bak pirinç pilavı vardı yemedimKızartma mıbak bak umut bak gözüm seğiriyor şuan
Arada ben bi sok diyet yapceeeem uleyyyn diye ayaklaniyorummm sonra kizlar sagolsunlar engel oluyorlarCnm biz diyet yapmıyoruz ki.. sağlıklı beslenmeye çalışıyoruz. . Dikkat et menülere.. öyle şok diyetti sağlıksız yicekti fln yok. . Biz sağlıklı beslenmeyi hayat tarzı haline getirmeye çalışıyoruz
Ver canını yediğim . Karnıyarık için değer beaaaBitti bitti şimdi sana ceza sporu düşünüyorum
Miu heryerden çıkar
Bu amin bile kurtarmayacak seni
Bak bak daha bak laflara bak. Kızarmış patlıcan ne kadar yağ çekiyorAma bak pirinç pilavı vardı yemedim
Tüm gün ekmek yememişim
Takdir edilmem gerek zannımca
Anladım.. orada düzenin daha güzel olacak. Ama daha 1.5 ay var o süreyi de burda beraber güzel geçirelimagustos ortasinda. orda isim daha kolay. disarda yeme imkanim cok sinirli. Yiyince deli gibi kilo aliyorum.
Hazir salata paketi aliyorum eve. 10 saniyede salata hazir. Burda useniyorum. yika dogra...
bi de cok balik yiyorum disarda. Somonu alip dilim dilim atiyorum firina. mis.
Leslie 3 mileVer canını yediğim . Karnıyarık için değer beaaa
Hahahaha gözünüze girsin yazdıklarım der gibiBenim msjlar yine 3 3 gidiyo ya
O günlük mecburiydi bu ceza o yağlar vücuduna mı yerleşsin umutum.Yaptım ya!!! Captan !!
İkinciyi mi yapcam
O kadar güzel cısslar yerken bana ekmek yedirmediğin için olabiler mihippotalamus cuğum bu hafta aşırı huzurluyum neden acaba sence?
Kız yazık kız 3 çok saat kaç olmuş. ..O günlük mecburiydi bu ceza o yağlar vücuduna mı yerleşsin umutum.
Evet ama gitti huzurum yemişsin çünkü neden söylemiyorsun?O kadar güzel cısslar yerken bana ekmek yedirmediğin için olabiler mi
40 dkKız yazık kız 3 çok saat kaç olmuş. ..
Uydurma bi kere.. yemedim işte. . Yem mi atıyorsun??İnanmıyorum yaaaa!!!!
Hippo ekmek yemişsin ya sen. Bi de menüne yemedim yazıyorsun. Yemişsin işte öğrendim. Aşk olsunhippotalamus !!!!
HahahahUydurma bi kere.. yemedim işte. . Yem mi atıyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?