Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canim yanlis anlama tabi ki farkindayim. Ama ben daha cok basindayim. Degisiklikleri yavas yavas yapmak istiyorum
Benim yazma sebebim de zaten diyet psikolojisine girme demek istedim.. Çünkü insan diyette olduğunu düşününce daha çok yiyesi geliyo. . Yani amacımız sağlıklı beslenmek canım. . Tabi ki yavaş yavaş olur birden zorlanırsın.. bide cıss bişeyler çekerse canın cuma tartıdan sonra ye.. bu insanı motive ediyo..cumaya az kaldı diyerek. .

Bide ben kolayı hayatımdan çıkaralı 9 sene oldu.. ondan önce acaip içerdim.. kolanın içindekilerle ilgili bi video aldım midem bulandı ondan sonra bıraktım. Zayıflamak için değil yani.. birden bırakmalısın.. azar azar olmaz kola işi..

Arada ben bi sok diyet yapceeeem uleyyyn diye ayaklaniyorummm sonra kizlar sagolsunlar engel oluyorlar

kelekkarpuz bunu yine sormuştum ama unuttum ben
Ne zaman dönüyordun sen?

agustos ortasinda. orda isim daha kolay. disarda yeme imkanim cok sinirli. Yiyince deli gibi kilo aliyorum.

Hazir salata paketi aliyorum eve. 10 saniyede salata hazir. Burda useniyorum. yika dogra...

bi de cok balik yiyorum disarda. Somonu alip dilim dilim atiyorum firina. mis.

Ama bak pirinç pilavı vardı yemedim
Tüm gün ekmek yememişim
Takdir edilmem gerek zannımca
Bak bak daha bak laflara bak. Kızarmış patlıcan ne kadar yağ çekiyorben sana hayır dediklerimi söylesem burdan kutuplara yol olur. Hayırları karıştırmayalım hiç ay hırsımı alamadım
Anladım.. orada düzenin daha güzel olacak. Ama daha 1.5 ay var o süreyi de burda beraber güzel geçirelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…