Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Menüm
Sabah 8:00
1 kk peynir
1 bitki çayı
2 zeytin

Öğle 13:00
Lor peynirli salata
2 fincan siyah çay

Akşam 18:30
Menemen
1 bardak ayran
6 kiraz

Su: 2,5 litre 4 litreye çıkarım daha
Spor lesli 5 yapcam
kızz bu nasıl hafıf bır menu ya kk peynır 2 zeytınle nasıl doydun ? menemenı ekmeksiz mı yıyosun

canım sabah markete ugrayamaz mısın gıtmeden muz alabısn sut ton balıgı domates salatalık beyaz peynır ıdare edılır zaten sıcakta ınsanın canı pek ıstemıyo

canım sabah markete ugrayamaz mısın gıtmeden muz alabısn sut ton balıgı domates salatalık beyaz peynır ıdare edılır zaten sıcakta ınsanın canı pek ıstemıyo
Muz da çok kalorili. Olur da denk gelirsem meyveli musli alacağım ama aklımda o. Araba eşya ve çocuk dolu olunca in bin çok sıkıntı. Markete girince hepsi birden gelmek istiyor.

haklıyken haksız duruma dusersınız canım. cocuk bu kavga ederde barısırda der buyuklerımız hıc karışılmaz. başkasının bebegıne nasıl el kaldırr yaa nasıl bır cesaret bız opmelere kıyamıyoruz. bence pişman olmuşlardır o yuzen gorunmuyolar

Aman Allah ım . Bu ne vicdansızlık. Bakıcılık yapmasın böylesi . Offf yaa

ayy bana benım bulacagım bır fırmanın markası lazım
Köyden tanıdık yok mu? İneği olup peynir yapan biri. Sütçülerde de olabilir. Yazın yapıp göndermesi sıkıntı belki ama kışın çok alıp derin dondurucuya atsan. Ya da evde de yapan var. Deneyebilirsin.

Muz da çok kalorili. Olur da denk gelirsem meyveli musli alacağım ama aklımda o. Araba eşya ve çocuk dolu olunca in bin çok sıkıntı. Markete girince hepsi birden gelmek istiyor.
çok doyurucu ama muzda denızden cıkınca hemen atıstırırsın. önceden yapabıseydın asıl yulaf lapası yap dıyecektım catlatacak kadar doyurucu

çok üzüldüm anka.. inş yarın özür dilerler de iş büyümez..ahlaksızlar..

ben 9 yaşındayken komşunun kızı 6 yaşında bacımın boynunu tırmalamıştı. Tuttum elinden annesine gittim şikayete.. kadında gevşek gevşek ne olmuş deyince ağzıma gelen bildiğim küfürleri saymıştım.. o zaman en büyük küfür salak falan.. annem babamı zor tuttu.. iyi oldu bi daha da komşuluk yapmadık onlarla..

ayy yok ole kımsem aslında ben yapıyorum lor peynırıde kendı yaptıgımıda sut tadı gelmıyo ben sirkeyle kestiriyorum sütü ondan mı nedir

oowwwtam zopalıkmış kadın. ya bak oğlum 3 yasına gelınce sosyallessın dıye yarım gun krese versem dıyorum ama guvenemıyorum da çok ısını sevmeyerek yapan ınsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…