- 6 Ağustos 2016
- 6.007
- 9.730
- 198
Köyden geliyor. Kilosu 7 liradan satıyorlar.menune dıyecek yok canım. lor peynır hangısını alıyosun bır lezzetlı lor bulamadım
kızz bu nasıl hafıf bır menu ya kk peynır 2 zeytınle nasıl doydun ? menemenı ekmeksiz mı yıyosunMenüm
Sabah 8:00
1 kk peynir
1 bitki çayı
2 zeytin
Öğle 13:00
Lor peynirli salata
2 fincan siyah çay
Akşam 18:30
Menemen
1 bardak ayran
6 kiraz
Su: 2,5 litre 4 litreye çıkarım daha
Spor lesli 5 yapcam
Ya evet haklısın canımincim menun harıka ahh su hamburger ekmegı olmayaymışş o ekmek kalın ve sekerlı oluyo
canım sabah markete ugrayamaz mısın gıtmeden muz alabısn sut ton balıgı domates salatalık beyaz peynır ıdare edılır zaten sıcakta ınsanın canı pek ıstemıyoHerkes nereye gitti birden. Birşey sormak istiyorum kızlar. Yarın denize gideceğiz. Günübirlik, 1.5 saat mesafeli bir yere. Çadır kiralayacagiz. Sabaha karşı gidip öğlen döneceğiz. Kahvaltıyi orada yapacağız ve pide içi hazırladım, orada fırına verip yaptıracağız. Araba buzdolabimiz yok. İçecekleri de oradan alacağız. Bana bir fikir verseniz. Ben orada ne yiyeceğim? Evde sadece domates ve armut var. Keşke meyveli musli alsaydım, araba kalabalık, oradaki dükkanlarda olmaz da şimdi. Ne yapsam bilemedim.
Evet canım bugün ekmek yemedim . Az yiyorum arada . Canım istemiyor. Sıcaktan olsa gerekkızz bu nasıl hafıf bır menu ya kk peynır 2 zeytınle nasıl doydun ? menemenı ekmeksiz mı yıyosun
Ben dekızlar lor peynırı tavsıyesı ıstıyorum. şöle lezzetli süt tadı gelen bır lor peynırı
Muz da çok kalorili. Olur da denk gelirsem meyveli musli alacağım ama aklımda o. Araba eşya ve çocuk dolu olunca in bin çok sıkıntı. Markete girince hepsi birden gelmek istiyor.canım sabah markete ugrayamaz mısın gıtmeden muz alabısn sut ton balıgı domates salatalık beyaz peynır ıdare edılır zaten sıcakta ınsanın canı pek ıstemıyo
haklıyken haksız duruma dusersınız canım. cocuk bu kavga ederde barısırda der buyuklerımız hıc karışılmaz. başkasının bebegıne nasıl el kaldırr yaa nasıl bır cesaret bız opmelere kıyamıyoruz. bence pişman olmuşlardır o yuzen gorunmuyolarİyi akşamlar kızlar.
Bu gün oğlum dışardan ağlayarak geldi. Çocuklar bunların oyunlarını bozmuş kavga etmişler. Sonra o çocukların annesi bizim çocuklara vurmuş. Nasıl sinirlendim. Gittim bulamadım. Akşam eşim geldi o bulmuş kapıyı açmamışlar. Yarın tekrar gideceğim açıp ozur dilemezlerse polis çağıracağım. Ne demek başkasının çocuğuna tokat atmak. Çocuk bunlar kavga da eder barışır. Ki onlar bizim çocukların oyununu bozmuş ben de o zaman Osmanlı dayağı çekeyim. Gerizekalılar ya. Kaç saat oldu hala sinirliyim. Yarın kesinlikle ya çocuklardan ozur dileyecekler ya polis çağıracağım. Benim oğlana tokat atmış. Diğer arkadaşına su dolu şişeyle vurmuş kafasına. Evini başına geçirmek var da biz haksız olacağız nasılsa çıkacaklar yarına.
ayy bana benım bulacagım bır fırmanın markası lazımKöyden geliyor. Kilosu 7 liradan satıyorlar.
Aman Allah ım . Bu ne vicdansızlık. Bakıcılık yapmasın böylesi . Offf yaaNe mezunusun canım.
Bizim bir arkadaş gecem yıl bakıcı evdeyken evine dinleme cihazı koymuş akşam dinlediginde şok.olmus. 8 aylık çocuğun ne o..lugu kalmis annesine küfürler seni öldürürüm demeler.. arkadaşın psikolojisi bozuldu kadın birde b3n onu o..pu diye diye seviyordum siz yanlış anladiniz falan demiş.
evet sıcaklardan aslında karpuz kavun gıder bu havalarda da ıste olmuyoEvet canım bugün ekmek yemedim . Az yiyorum arada . Canım istemiyor. Sıcaktan olsa gerek
Köyden tanıdık yok mu? İneği olup peynir yapan biri. Sütçülerde de olabilir. Yazın yapıp göndermesi sıkıntı belki ama kışın çok alıp derin dondurucuya atsan. Ya da evde de yapan var. Deneyebilirsin.ayy bana benım bulacagım bır fırmanın markası lazım
çok doyurucu ama muzda denızden cıkınca hemen atıstırırsın. önceden yapabıseydın asıl yulaf lapası yap dıyecektım catlatacak kadar doyurucuMuz da çok kalorili. Olur da denk gelirsem meyveli musli alacağım ama aklımda o. Araba eşya ve çocuk dolu olunca in bin çok sıkıntı. Markete girince hepsi birden gelmek istiyor.
çok üzüldüm anka.. inş yarın özür dilerler de iş büyümez..ahlaksızlar..İyi akşamlar kızlar.
Bu gün oğlum dışardan ağlayarak geldi. Çocuklar bunların oyunlarını bozmuş kavga etmişler. Sonra o çocukların annesi bizim çocuklara vurmuş. Nasıl sinirlendim. Gittim bulamadım. Akşam eşim geldi o bulmuş kapıyı açmamışlar. Yarın tekrar gideceğim açıp ozur dilemezlerse polis çağıracağım. Ne demek başkasının çocuğuna tokat atmak. Çocuk bunlar kavga da eder barışır. Ki onlar bizim çocukların oyununu bozmuş ben de o zaman Osmanlı dayağı çekeyim. Gerizekalılar ya. Kaç saat oldu hala sinirliyim. Yarın kesinlikle ya çocuklardan ozur dileyecekler ya polis çağıracağım. Benim oğlana tokat atmış. Diğer arkadaşına su dolu şişeyle vurmuş kafasına. Evini başına geçirmek var da biz haksız olacağız nasılsa çıkacaklar yarına.
ayy yok ole kımsem aslında ben yapıyorum lor peynırıde kendı yaptıgımıda sut tadı gelmıyo ben sirkeyle kestiriyorum sütü ondan mı nedirKöyden tanıdık yok mu? İneği olup peynir yapan biri. Sütçülerde de olabilir. Yazın yapıp göndermesi sıkıntı belki ama kışın çok alıp derin dondurucuya atsan. Ya da evde de yapan var. Deneyebilirsin.
oowwwtam zopalıkmış kadın. ya bak oğlum 3 yasına gelınce sosyallessın dıye yarım gun krese versem dıyorum ama guvenemıyorum da çok ısını sevmeyerek yapan ınsanNe mezunusun canım.
Bizim bir arkadaş gecem yıl bakıcı evdeyken evine dinleme cihazı koymuş akşam dinlediginde şok.olmus. 8 aylık çocuğun ne o..lugu kalmis annesine küfürler seni öldürürüm demeler.. arkadaşın psikolojisi bozuldu kadın birde b3n onu o..pu diye diye seviyordum siz yanlış anladiniz falan demiş.
Yoğurtla kestirmek dene bir de. Bakalım nasıl olacakayy yok ole kımsem aslında ben yapıyorum lor peynırıde kendı yaptıgımıda sut tadı gelmıyo ben sirkeyle kestiriyorum sütü ondan mı nedir
Gün içinde süt içiyorum mutlaka kahve işe içtim canımAfiyet olsun canım . Sütlü kahve yerine sade kahve olaydı ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?