Afiyet olsun canım akşam yemeği börek miydi o!!menumu paylasayım
sabahEki Görüntüle 2016651
Oglen Eki Görüntüle 2016652 Eki Görüntüle 2016652 Eki Görüntüle 2016653 ve ayran
AksamEki Görüntüle 2016657
Öğlen yediğin yeşil şey ne?menumu paylasayım
sabahEki Görüntüle 2016651
Oglen Eki Görüntüle 2016652 Eki Görüntüle 2016652 Eki Görüntüle 2016653 ve ayran
AksamEki Görüntüle 2016657
Oha ya inanamıyorum ben öğretmenim ama Eylül'de istifamı vereceğim çalışmayacağım artık kızımın doğumundan 1.5 ay önce izne ayrıldımNe mezunusun canım.
Bizim bir arkadaş gecem yıl bakıcı evdeyken evine dinleme cihazı koymuş akşam dinlediginde şok.olmus. 8 aylık çocuğun ne o..lugu kalmis annesine küfürler seni öldürürüm demeler.. arkadaşın psikolojisi bozuldu kadın birde b3n onu o..pu diye diye seviyordum siz yanlış anladiniz falan demiş.
Devlet mi özel mi?Oha ya inanamıyorum ben öğretmenim ama Eylül'de istifamı vereceğim çalışmayacağım artık kızımın doğumundan 1.5 ay önce izne ayrıldım
Anlamadım gülüm. Kahve işe içtim derken?Gün içinde süt içiyorum mutlaka kahve işe içtim canım
Ben de soracaktım hippo yayladamısın diye? Kalbim temiz mi neKızlar ha çıktık ha çıkacaZ derken şimdi yayladayız şükür. .
Afiyet olsun. Güzel menü@anka_misali @MiuLego
Kahvaltı 12ydi galiba..
2 yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Taze nane
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Ara 16da..
Yarım bardak çay
1 bisküvi (ikram)
Akşam 19da..
Biberli peynirli 3 yumurta
2 kaşık kısır (keşke yemeseydim kalmasın diye yedim midem yandı)
1 bardak soğuk süt
Spor
1 mil Leslie
60 ip atlama
Yaylaya taşınırken 10 kez merdiven inip çıkma.. daha şimdi bebeği uyutup oturdum. .
Akşam 10da çıktık evden.. evi kapat çocukla uğraş evi süpürdüm temiz kalsın diye. . Eşyaları taşı in çık. . Bebeği uyutup şimdi oturdum bi çay içtim..Anlamadım gülüm. Kahve işe içtim derken?
Ben de soracaktım hippo yayladamısın diye? Kalbim temiz mi ne
Devlet canımDevlet mi özel mi?
Amma yumurta yemişsin. Afiyet olsun. Protein patlaması olmuş bugün.@anka_misali @MiuLego
Kahvaltı 12ydi galiba..
2 yumurta
Peynir
Domates
Salatalık
Taze nane
Ara
Şekersiz türk kahvesi
Ara 16da..
Yarım bardak çay
1 bisküvi (ikram)
Akşam 19da..
Biberli peynirli 3 yumurta
2 kaşık kısır (keşke yemeseydim kalmasın diye yedim midem yandı)
1 bardak soğuk süt
Spor
1 mil Leslie
60 ip atlama
Yaylaya taşınırken 10 kez merdiven inip çıkma.. daha şimdi bebeği uyutup oturdum. .
İle yazacaktım işe olmuş :)Anlamadım gülüm. Kahve işe içtim derken?
Ben de soracaktım hippo yayladamısın diye? Kalbim temiz mi ne
Ücretsiz izin düşünmez misiniz? Kaç yilliksin?Devlet canım
Akşam yemek yapamadım.. ne yesem dedim geç olmadan.. sebze de yoktu. . Yayladan alırız diye..Amma yumurta yemişsin. Afiyet olsun. Protein patlaması olmuş bugün.
afiyet olsuuunn gülüm. Ohhh temiz yayla havası... yerinde olmak vardı. Ah ahhh!Akşam 10da çıktık evden.. evi kapat çocukla uğraş evi süpürdüm temiz kalsın diye. . Eşyaları taşı in çık. . Bebeği uyutup şimdi oturdum bi çay içtim..
5 yıllık canım bitti ücretsiz izin hakkım Eylül'de iş başı yapmam gerekiyorÜcretsiz izin düşünmez misiniz? Kaç yilliksin?
Sorma yorgunluktan uyuyamıyorum..afiyet olsuuunn gülüm. Ohhh temiz yayla havası... yerinde olmak vardı. Ah ahhh!
10 yıllık olsaydın 6+6 ay daha alırdın. Ben sansimi deneyeceğim.5 yıllık canım bitti ücretsiz izin hakkım Eylül'de iş başı yapmam gerekiyor
Yokkk ayy borek degil tabiki de ☺☺ mucverAfiyet olsun canım akşam yemeği börek miydi o!!
Annem tarladan bir ot toplamis onunla yapti ben otun ismini bilmiyorum tadi vok guzel ama goruntusu pek hos olmasa daÖğlen yediğin yeşil şey ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?