- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Sende mi öğretmensin canım10 yıllık olsaydın 6+6 ay daha alırdın. Ben sansimi deneyeceğim.
Hemşireyim canım.Sende mi öğretmensin canım
Anladım canım inş olur eşim çalışmamı istemiyor bende istemiyorum sırf güvenmediğim için kimseye bu yüzden mecbur bırakacağım bende çocuğum daha kıymetliHemşireyim canım.
Ankacim canim sakinol.. ofkeyle kalkan zararla otururmus, hakliyken haksiz duruma düşme, tokat attığını gören baskalarida varsa sikinti olmaz, ama polislerse once arayi yapmaya çalışırlarYazık kuzum ağla ağla mahvoldu. Korkmuş baya
Artik kanun degisti 5 yil kidemi olan memur en fazla iki defa killanilmak uzere toplam 1 yil ucretsiz izin alabiliyor10 yıllık olsaydın 6+6 ay daha alırdın. Ben sansimi deneyeceğim.
Gunaydin anka gecmis olsun canimGünaydın kızlar. Bütün gece uyumadığım gibi oturmadım da bebeğin burnu tıkandı ateşi çıktı sabaha kadar kucağımdan inmedi. Kollarım ağrıyor ayaklarım ağrıyor9 olsa saat de doktorlar gelse. Acile gitmek istemedim
Gecmis olsunGünaydın kızlar. Bütün gece uyumadığım gibi oturmadım da bebeğin burnu tıkandı ateşi çıktı sabaha kadar kucağımdan inmedi. Kollarım ağrıyor ayaklarım ağrıyor9 olsa saat de doktorlar gelse. Acile gitmek istemedim
Dogumdan sonraki ucretsiz izin disinda miArtik kanun degisti 5 yil kidemi olan memur en fazla iki defa killanilmak uzere toplam 1 yil ucretsiz izin alabiliyorAk kelebek
Evet bu yila bağlı ucretsiz izinDogumdan sonraki ucretsiz izin disinda mi
Günaydın canımmm
GÜNAYDINNNNNNNNNN
Canım ya istesemde yiyemiyorum.sabah kahvaltıda ktuvasan aldık yiyemedik eşimle.9 aydır yemeyince bünye kabul etmemeye başladı zümrecim..Eve geldim bile :))
Instada bir hatun diyet pudinglerin üzerine koyuyorduyulaf lapasinin falan..
Zaten Tevafuk kim ki
Supper menü canım
Saatleri kaç acep canım menü süper.
Menüler çok guz3l gidiyor maşallah
Zümrem ya valla cerceveletilecek hatunsun hem tatil hem sağlıklı beslenme
Artılar korksun senden miuuuuuu
Az ve öz olmuş canım afiyet olsun
Ben beğendim canım afiyet olsun
Gititkce guzellesecektir canım afiyet olsun
Elazigin en meşhur şeylerini yemiş yaaa
Orcik ne kadar di canım su bu mevsime göre az olmuş.
Çok güzel beslenmişsin canım.oğluşunun ameliyatı olacak herhalde dimi?Menümü de vereyim
Sabah 10.30 1 lahmacun(elazığ dan geldi)
1 has yumurta domates 1 parca peynir
Ara: salatalık
Akşam 15.00: 2 kase taze fasulye
4 kaşık yoğurt salatalık
Ara salatalik(bahçeye indikçe)
Ara dibek.kahvesi
Ara kakuleli kahve
Su 2.5 litre
Yarım litre detoks suyu
Canım hava çok sıcak içi almıyor insanın buralarda.bide alışkanlıl olmuş kaçamak yapamıyorum cıs yiyemiyorumHilalimm nasil dayaniyosun yaa masallah aana ben o kadar aktif olup bu kadar hafif beslensem yataga yapisirdim cumaya bence 55 olabilirsin
Çoook güzel korhi alkışşşşKızlar ya hiç giremiyorum.oğlan durmuyor bir türlü..o uyuyunca bende pert olup sırtüstü yatıyorum.
Dünkü menüm çok hafifti
Sabah 7.30
Karaty kahvaltısı 1 yum
Öğle 14.50
1 parça bonfile
Bol ızgara sebze
Soda
1 kayısı
Akşam 19.30
1 kase balkabaklı zencefil çorbası (çook lezzetli değişikti)
1 parça ızgara balık
Yeşillik
Soda.kahve
Su 3lt
Spor 7000 adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?