- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Onu nasil yapicam canimYoğurtla kestirmek dene bir de. Bakalım nasıl olacak
Benim bitti canım Eylül de zorunluyum müdür gelin öğleye kadar ders ayarlayalımdedi ama benim kimsem Yök burada bakıcıya da bırakamam yapacak birşey Yök o yüzdenArtik kanun degisti 5 yil kidemi olan memur en fazla iki defa killanilmak uzere toplam 1 yil ucretsiz izin alabiliyorAk kelebek
Tamam o zaman sen olmussun yani daha almazsin kiloCanım hava çok sıcak içi almıyor insanın buralarda.bide alışkanlıl olmuş kaçamak yapamıyorum cıs yiyemiyorum
Geçmiş olsun canım yaGünaydın kızlar. Bütün gece uyumadığım gibi oturmadım da bebeğin burnu tıkandı ateşi çıktı sabaha kadar kucağımdan inmedi. Kollarım ağrıyor ayaklarım ağrıyor9 olsa saat de doktorlar gelse. Acile gitmek istemedim
Hangi sehirdesin canım bence istifa da sıkıntı ileride çok pişman olabilirsin. Branşın ne bazen velilerden tanıdıklar da olabiliyor güvendiğin.Oha ya inanamıyorum ben öğretmenim ama Eylül'de istifamı vereceğim çalışmayacağım artık kızımın doğumundan 1.5 ay önce izne ayrıldım
Yine tercihlerin super. Vuvuda sagliksiz hic bir sey girmiyo hucreler el ele vermis halay cekiyolardirKızlar ya hiç giremiyorum.oğlan durmuyor bir türlü..o uyuyunca bende pert olup sırtüstü yatıyorum.
Dünkü menüm çok hafifti
Sabah 7.30
Karaty kahvaltısı 1 yum
Öğle 14.50
1 parça bonfile
Bol ızgara sebze
Soda
1 kayısı
Akşam 19.30
1 kase balkabaklı zencefil çorbası (çook lezzetli değişikti)
1 parça ızgara balık
Yeşillik
Soda.kahve
Su 3lt
Spor 7000 adım
İstanbul dayım canım biyoloji branşım İnan güvenemiyorumHangi sehirdesin canım bence istifa da sıkıntı ileride çok pişman olabilirsin. Branşın ne bazen velilerden tanıdıklar da olabiliyor güvendiğin.
Sağol kuzum bu dünden öncenin menusuydu dün saatler şaştı ve acayip midem yanıyorÇok güzel beslenmişsin canım.oğluşunun ameliyatı olacak herhalde dimi?
Allah şifa versin tez zamanda çooook iyi olsun inşallah bitanem
Benimde kimsem yok canim seni cok iyi anliyorum.. ama ilk oglumda nasil biraktiysam "allah iyi insanlarla karsilastirsin" diyerek dua ede ede bakici ayarlicaz 2 yil idare ettikten sonra zaten kreş yaşı geliyor bir de su yarim gun yarim maaş artik uygulanmaya baslasaydi iyi olacaktiBenim bitti canım Eylül de zorunluyum müdür gelin öğleye kadar ders ayarlayalımdedi ama benim kimsem Yök burada bakıcıya da bırakamam yapacak birşey Yök o yüzden
Keşke tanıdıklar olsa da yardımcı olabilseydik. Sirinevlerde tanıdık var benim sadeceİstanbul dayım canım biyoloji branşım İnan güvenemiyorum
Canim gecmis olsun kacirmisim ne ameliyati olacakSağol kuzum bu dünden öncenin menusuydu dün saatler şaştı ve acayip midem yanıyor
Evet canim ameliyat olacak. bugün ultrason randevusu var saat 5 de haftaya da yine doktora getirecez tarih netlesse de bende rahatlasam
Bende kacirdim yaa gecmis olsunCanim gecmis olsun kacirmisim ne ameliyati olacak
Kaynanış süte 1 kase yoğurt koy.. istersen limanda sık. .ben bebeğim için yaptım bikaç kez.. tuzsuz bi peynir oluyo. . Ama buzlupa at azar azar çıkar.. ben öyle yaptım dilimleyip buzlığa attımOnu nasil yapicam canim
Günaydın hippoo. Küsmedim kız neden küseyim sana.. Dün geç saatte eve geldim sonra da hemen uyku@MiuLego küstün mü bana ya?? Nerelerdesin? ?
Fena değil. . Gece esiyordu şükür. . Ama işte çok yorucu yaylaya çıkmak.. dün akşam 10a kadar öbür evi kapatmakla uğraştım.. bide düşün çoğunu taşımıştık.. Bugün bi ara manzaranın resmini atarım :))Günaydın hippoo. Küsmedim kız neden küseyim sana.. Dün geç saatte eve geldim sonra da hemen uyku
Napıyorsun nasıl gidiyor yayla serin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?