Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Artik kanun degisti 5 yil kidemi olan memur en fazla iki defa killanilmak uzere toplam 1 yil ucretsiz izin alabiliyor Ak kelebek
Benim bitti canım Eylül de zorunluyum müdür gelin öğleye kadar ders ayarlayalımdedi ama benim kimsem Yök burada bakıcıya da bırakamam yapacak birşey Yök o yüzden

Geçmiş olsun canım ya

Oha ya inanamıyorum ben öğretmenim ama Eylül'de istifamı vereceğim çalışmayacağım artık kızımın doğumundan 1.5 ay önce izne ayrıldım
Hangi sehirdesin canım bence istifa da sıkıntı ileride çok pişman olabilirsin. Branşın ne bazen velilerden tanıdıklar da olabiliyor güvendiğin.

Yine tercihlerin super. Vuvuda sagliksiz hic bir sey girmiyo hucreler el ele vermis halay cekiyolardir

Çok güzel beslenmişsin canım.oğluşunun ameliyatı olacak herhalde dimi?
Allah şifa versin tez zamanda çooook iyi olsun inşallah bitanem
Sağol kuzum bu dünden öncenin menusuydu dün saatler şaştı ve acayip midem yanıyor
Evet canim ameliyat olacak. bugün ultrason randevusu var saat 5 de haftaya da yine doktora getirecez tarih netlesse de bende rahatlasam

Benim bitti canım Eylül de zorunluyum müdür gelin öğleye kadar ders ayarlayalımdedi ama benim kimsem Yök burada bakıcıya da bırakamam yapacak birşey Yök o yüzden
Benimde kimsem yok canim seni cok iyi anliyorum.. ama ilk oglumda nasil biraktiysam "allah iyi insanlarla karsilastirsin" diyerek dua ede ede bakici ayarlicaz 2 yil idare ettikten sonra zaten kreş yaşı geliyor bir de su yarim gun yarim maaş artik uygulanmaya baslasaydi iyi olacakti

Sağol kuzum bu dünden öncenin menusuydu dün saatler şaştı ve acayip midem yanıyor
Evet canim ameliyat olacak. bugün ultrason randevusu var saat 5 de haftaya da yine doktora getirecez tarih netlesse de bende rahatlasam
Canim gecmis olsun kacirmisim ne ameliyati olacak

Günaydın kızlar. .. her yerim ağrıyo ya.. bacaklarım ayak tabanlarım.. daha da yerleşecek eşya var...

Günaydın hippoo. Küsmedim kız neden küseyim sana.. Dün geç saatte eve geldim sonra da hemen uyku

Napıyorsun nasıl gidiyor yayla serin mi?
Fena değil. . Gece esiyordu şükür. . Ama işte çok yorucu yaylaya çıkmak.. dün akşam 10a kadar öbür evi kapatmakla uğraştım.. bide düşün çoğunu taşımıştık.. Bugün bi ara manzaranın resmini atarım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…