- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
Geçmiş olsun canımSağol kuzum bu dünden öncenin menusuydu dün saatler şaştı ve acayip midem yanıyor
Evet canim ameliyat olacak. bugün ultrason randevusu var saat 5 de haftaya da yine doktora getirecez tarih netlesse de bende rahatlasam
Ay çok teşekkür ederim canım yaKeşke tanıdıklar olsa da yardımcı olabilseydik. Sirinevlerde tanıdık var benim sadece
Bi çocuğun mu var? Kaç yaşında??Ay çok teşekkür ederim canım ya
Çalışırken arkadaşlardan o kadar çok şey duydum ki kimseye güvenmiyorum annem falan burada orada idi güzel olurdu ama kısmet yarım gün de olsa işte biri lazım ama işte birde güvenBenimde kimsem yok canim seni cok iyi anliyorum.. ama ilk oglumda nasil biraktiysam "allah iyi insanlarla karsilastirsin" diyerek dua ede ede bakici ayarlicaz 2 yil idare ettikten sonra zaten kreş yaşı geliyor bir de su yarim gun yarim maaş artik uygulanmaya baslasaydi iyi olacakti
Evet canım şimdilik bir tane Eylül de 2 yaşını dolduracakBi çocuğun mu var? Kaç yaşında??
Aslında büyütmüşsün.. çalışmak istiyor musun peki? Çalışmaman maddi olarak zorluk çıkarıyo mu? Bide müdürün kolaylık sağlamış aslında. .çalıştığın okulda anaokulu yok mu?Evet canım şimdilik bir tane Eylül de 2 yaşını dolduracak
geçmiş olsun canımGünaydın kızlar. Bütün gece uyumadığım gibi oturmadım da bebeğin burnu tıkandı ateşi çıktı sabaha kadar kucağımdan inmedi. Kollarım ağrıyor ayaklarım ağrıyor9 olsa saat de doktorlar gelse. Acile gitmek istemedim
Çok şükür büyüdü çalışmamam sıkıntı çıkarmıyor şükür birde 2. Çocuk olduğunda rabbim nasip ederse aynı şeyleri tekrar yaşayacağım için eşim bırak dedi evet müdür bey sağolsun öyle bir imkan sundu ama işte şartlar malum bakalım Eylül'e kadar ne olacak. Çalışmayı şöyle istiyorum bütün stresimi atmış oluyorum o yüzden rahatlıyorumAslında büyütmüşsün.. çalışmak istiyor musun peki? Çalışmaman maddi olarak zorluk çıkarıyo mu? Bide müdürün kolaylık sağlamış aslında. .çalıştığın okulda anaokulu yok mu?
Bence bi araştırma yap. . Belki bulursun birini.. İkinci olunca iyice eve bağlanıyorsun . Insan bunalıma giriyo..Çok şükür büyüdü çalışmamam sıkıntı çıkarmıyor şükür birde 2. Çocuk olduğunda rabbim nasip ederse aynı şeyleri tekrar yaşayacağım için eşim bırak dedi evet müdür bey sağolsun öyle bir imkan sundu ama işte şartlar malum bakalım Eylül'e kadar ne olacak. Çalışmayı şöyle istiyorum bütün stresimi atmış oluyorum o yüzden rahatlıyorum
Geçer o yorgunluk birkaç gün snra. Sonra da keyfini çıkarırsın inşallah. Bekliyoruz fotoFena değil. . Gece esiyordu şükür. . Ama işte çok yorucu yaylaya çıkmak.. dün akşam 10a kadar öbür evi kapatmakla uğraştım.. bide düşün çoğunu taşımıştık.. Bugün bi ara manzaranın resmini atarım :))
Gördüm gördüm. 54.8 çıktım bugün. Kaldı +900 o da cumaya eksiye dönmüş olacak inşallah. Senin nasıl durumlar? tartılıyor musun hiç@MiuLego sen nasılsın?? Eksiyi gördün mü? Kaldı 2 gün
eveeeet sen de gel hippocumKızlar ya hepiniz ankaradasınız
Siz de taşının ankaraya..Kızlar ya hepiniz ankaradasınız
Demem surpraaaaayyyyzzzTartılmadım canım sen
Hadi bakalım temiz çıksın halay çekelim burdaSelam kızlar geldik biz şimdi. Kulağı boğazı falan temiz. İshali vardı dünden beri bez yetiştşremiyordum. Tahlil için doktor istedi kaç saattir yapmadı. Lazım olunca kıymete biniyoronu bekledik . Çok şükür yaptı da verdik geldik. O da temiz çıkarsa diştendir dedi bakalım
Temizdir inşallahHadi bakalım temiz çıksın halay çekelim burda
Hadi bakalım temiz çıksın halay çekelim burda
Temizdir galiba öyle kotu koku farklı kıvam yok zatenTemizdir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?