Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Sağol kuzum bu dünden öncenin menusuydu dün saatler şaştı ve acayip midem yanıyor
Evet canim ameliyat olacak. bugün ultrason randevusu var saat 5 de haftaya da yine doktora getirecez tarih netlesse de bende rahatlasam
Geçmiş olsun canım

Çalışırken arkadaşlardan o kadar çok şey duydum ki kimseye güvenmiyorum annem falan burada orada idi güzel olurdu ama kısmet yarım gün de olsa işte biri lazım ama işte birde güven

Evet canım şimdilik bir tane Eylül de 2 yaşını dolduracak
Aslında büyütmüşsün.. çalışmak istiyor musun peki? Çalışmaman maddi olarak zorluk çıkarıyo mu? Bide müdürün kolaylık sağlamış aslında. .çalıştığın okulda anaokulu yok mu?

Çok şükür büyüdü çalışmamam sıkıntı çıkarmıyor şükür birde 2. Çocuk olduğunda rabbim nasip ederse aynı şeyleri tekrar yaşayacağım için eşim bırak dedi evet müdür bey sağolsun öyle bir imkan sundu ama işte şartlar malum bakalım Eylül'e kadar ne olacak. Çalışmayı şöyle istiyorum bütün stresimi atmış oluyorum o yüzden rahatlıyorum

Bence bi araştırma yap. . Belki bulursun birini.. İkinci olunca iyice eve bağlanıyorsun . Insan bunalıma giriyo..

Geçer o yorgunluk birkaç gün snra. Sonra da keyfini çıkarırsın inşallah. Bekliyoruz foto
@MiuLego sen nasılsın?? Eksiyi gördün mü? Kaldı 2 gün
Gördüm gördüm. 54.8 çıktım bugün. Kaldı +900 o da cumaya eksiye dönmüş olacak inşallah. Senin nasıl durumlar? tartılıyor musun hiç
Kızlar ya hepiniz ankaradasınız
eveeeet sen de gel hippocum

Hadi bakalım temiz çıksın halay çekelim burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…